sistemimde höt desen al verecek gibi ama hala al sinyali yok.
Printable View
sistemimde höt desen al verecek gibi ama hala al sinyali yok.
41375 in altına inmezsek geceye long...
Dow un akşama iyi bi eksi potansı varken, yakalamışım gül gibi yataylığı, haftasonuna kısa pozda girmiyimde napıyım? ya bugün dow cortlarsa aşağıya? :)
[QUOTE=özdenil;113302]Dön baba dönelim. Lunapark gibi...[/QUOTE]
ben bu piyasayı daha cok sevdim :::
Bu namussuz dow, genelde haftanın son günü yapıyor numarasını....
[quote=bull market;113307]Dow un akşama iyi bi eksi potansı varken, yakalamışım gül gibi yataylığı, haftasonuna kısa pozda girmiyimde napıyım? ya bugün dow cortlarsa aşağıya? :)[/quote]
ya 2 gün %2şer düşmüş piyasanın %0,60 alınması ağalara yetmediyse ve arzular patlaması olursa? :D
[QUOTE=unlimitted;113310]ya 2 gün %2şer düşmüş piyasanın %0,60 alınması ağalara yetmediyse ve arzular patlaması olursa? :D[/QUOTE]
Adamalr çakal 6500de batırmadıkları GM 8500de batacak. Ne biçim işse artık
haftasonuna uzun devam .... dow kapanış tahminim .. 8600,66 kayıtlara geçsin .
[IMG]http://images.usatoday.com/sports/_photos/2006/11/14/nascar-topper.jpg[/IMG]
[quote=bull market;113309]Bu namussuz dow, genelde haftanın son günü yapıyor numarasını....[/quote]
8270 / 8150 aralığı destek şimdilik..
bizim 40 binleri terketmemiz için 8150 altında kapanışlar görmemiz gerek diye düşünüyorum.
senaryom şu şekilde,
dün ve bugünkü hareketlerden yola çıkarak, fişin pazartesi günü çekileceğini düşünüyorum.
marakes'in dah önceki mesajımdaki kısmı vurguladığı gibi, dün yukarı gap, aşağı hareket şeklinde sahne 1 sergilenmişti.
bugün yukarı gap, aşağı hareket şeklinde sahne 2 sergilendi.
çekirge 3. kez pazartesi zıplayacak ve onun dönüşü olmayacak...
senaryo yazımımında iyiden iyiye uzmanlaştım mı ne. :..:
Sn yavuzhan, 8184 çıkıyo bende rakam...
Şimdi, onu bunu boşverdim ben, haftaya düşüş ne gün olabilir onu kestirmeye çalışıyorum, yanlız bugün potaya girdik, yada pazarteside potada yatay kaldıkmı, Salıya arzular şelale..... benden bu...ama haftasonu bu, biz pazartesiden erkenden başlayabilirizde...olaymı yok dimi ama,, bahane çok bulunur, saygılar....
dünkü kapanış değerinde kapanırsak çok gülerim. Adı üstünde, yatay piyasa