iyi tatiller
Printable View
iyi tatiller
[quote=bull market;113315]Sn yavuzhan, 8184 çıkıyo bende rakam...
Şimdi, onu bunu boşverdim ben, haftaya düşüş ne gün olabilir onu kestirmeye çalışıyorum, yanlız bugün potaya girdik, yada pazarteside potada yatay kaldıkmı, Salıya arzular şelale..... benden bu...ama haftasonu bu, biz pazartesiden erkenden başlayabilirizde...olaymı yok dimi ama,, bahane çok bulunur, saygılar....[/quote]
son 3 gündeki oynaklık güç kaybettirdi piyasaya..
özellikle bugün 42 bin üzeri ve 41975 ten aşağıya sert dönüş kısa periyotlu grafikleri epey hırpaladı.
pil tükeniyor yavaş yavaş..
şarj için dow un yeni zirveler test etmesi lazım kısa vedede ki ondada görüntü bize benzemeye başladı.endeksler birbirinden uyumsuz kapanışlar yapmaya başladı bikaç gündür.
benim dow da referans noktam 8150 tabi şimdilik..bu seviye altında kriz yeniden hatırlanabilir..
Geceyede tatilede uzun kısmet bakalım 15 liklerde al verseydi daha iyi olacaktı ama sınırda kaldılar
Herkeze iyi tatiller.
40,000-42,000 aralığı tamamlandı mı 38,000-40,000 aralığına inerler.. o aralığında tamamlanması haziran'ı bulur..:..: yok şelale falan beklemeyin boşuna:.:..: 42,000 den 38,000 e inecek sert satışları yakalayabilirseniz şükür deyin.. görüp görebilceğiniz şelale o olacak..:::.dng
aynen öyle oldu bütün gün boşia geçti aptal sistemim 525 ile kapnış barda al verdi manyak ya:D
günü 350 points zararla kapattık, sadece sisteme uysaydık 75 point zarar olacaktı:D
haydi iyi tatiller herkse...
[quote=booth;113316]dünkü kapanış değerinde kapanırsak çok gülerim. Adı üstünde, yatay piyasa[/quote]
haksızlık etmeyelim piyasa yeterince alışveriş imkanı sağladı bugün..
dün ve öncesindede sağlamıştı..
İkidir ciddi şekilde VOBda 42,250 IMKB100de 33,850üstüne çıkamamış. Azılı ayu varsa stoploss için bu seviyeleri değerlendirirse iyi olabilir.
kaç kapadık son 5k yoktum:::
[QUOTE=fXci;113324]kaç kapadık son 5k yoktum:::[/QUOTE]
Kapanış 41525 uzlaşma 41575
herkese iyi tatiller !
tatili 19 mayısla birleştirip 4 günlüğüne uzaklara kaçacak olan arkadaşlar yollarda aman dikkat !
trafik canavarı olmayalım..
[quote=jerfin;113320]40,000-42,000 aralığı tamamlandı mı 38,000-40,000 aralığına inerler.. o aralığında tamamlanması haziran'ı bulur..:..: yok şelale falan beklemeyin boşuna:.:..: 42,000 den 38,000 e inecek sert satışları yakalayabalirseniz şükür deyin.. görüp görebilceğiniz şelale o olacak..:::.dng[/quote]
tek yönlü hareketlerden nefret ederim zaten.
o yüzden olmasın şelale.
in-çık-in-çık daha çok işime gelir.
sevgiler, sistemsiz unlimitted :..:
[QUOTE=oguzhan;113319]Geceyede tatilede uzun kısmet bakalım 15 liklerde al verseydi daha iyi olacaktı ama sınırda kaldılar
Herkeze iyi tatiller.[/QUOTE]
benim sistem 1 dk dan haftalığa kadar alda kapattı ... herkese iyi tatiller ..