geceye full kısa.........
Printable View
geceye full kısa.........
[QUOTE=abka;113339]tamamen dediğin gibi maç ortada..5daklıklar alda...10 daklıklar satda..benim takip ettiğim 10 daklık..ama s[B]adece[/B] geceye girerken eskiden baktığım
gösterge sat kapattı..i[/QUOTE]
dikkat ederseniz gapler hep uzunlardan yana çalışıyor dow 2.80 uzanıyor 300 400 puan gap zor oluyor hemende alıyorlar babolar uzunda hala..
[QUOTE=selçuklu;113328]benim sistem 1 dk dan haftalığa kadar alda kapattı ... herkese iyi tatiller ..[/QUOTE]
şelale resmini unuttunmu.......:):)
kısa ..şelale.... he heeeee.. hemde full olanından.....:):):)
dow kapanış tahminim 8100-150 aralıgı... kayıtlara geç selçuklu.......
Fdjı dibi yakaladı ,şimdi düşeceğinide yakalarsa artık güvenilebir.Bugün vobuda en tepeden yakaladı güzel bir gösterge olacak.Okla falan uğraşmayız bari değdimi sat değdimi al.
[QUOTE=mbm;113343]şelale resmini unuttunmu.......:):)
kısa ..şelale.... he heeeee.. hemde full olanından.....:):):)
dow kapanış tahminim 8100-150 aralıgı... kayıtlara geç selçuklu.......[/QUOTE] bana tam uyar....lelele
1995 den beri ocak-haziran arası tüm trentler max. satışda tıkanmıştır...en az %20 düzeltme yapmıştır..hatta bazılarında eski diplerini yakalamıştır...
yani dipden[B](şubat-mayıs arası yakın dip) %40 primi haziran [/B]_temmuzda koruyan piyasa yok...yani [B]endeks hisselerini temmuzda şimdikinden daha ucuz olacagı [/B]i[B]statiksel [/B]olarak %100 dür..
temmuza 21-25000 arası imkb-100 de son dip oluşumunu bekliyorum...açıkcası [B]yeniendip [/B]beklemiyorum..
ama güz trentleri max. satış falan dinlemez...
-mesela 2001 mart ayında 7000 den 13500 e çıktık..temmuzda 8300 gördük...-
kanımca bu çıkışın karakteri 2001 e benziyor..21-25000 arası imkb-100 dip yapar..
[QUOTE=Larossıan;113344]Fdjı dibi yakaladı ,şimdi düşeceğinide yakalarsa artık güvenilebir.Bugün vobuda en tepeden yakaladı güzel bir gösterge olacak.Okla falan uğraşmayız bari değdimi sat değdimi al.[/QUOTE]
yani sizde hiç sır vermiyorsunuz neymiş o göstergeler ipucu verinde haftasonu bakalım:)
[quote=GOKHANFINDIK;113336]Günü 51 milyar net zararla kapattım.Herkese başarılar.Vobbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb.Ben pattponga gidiyorum az kafa dinliyim.Full longum gece.Yanlış okumadınız zarar.[/quote]
gecmiş olsun gökhancığım. inşallah haftaya cıkarırsın zararlarını.
[quote=QUEEN;113347]yani sizde hiç sır vermiyorsunuz neymiş o göstergeler ipucu verinde haftasonu bakalım:)[/quote]
Sayın queen biraz takip edeyim sağlıklı çalışırsa söylerim.Mesela düşecek dediğimde fdow %85 idi şimdi 20 lerde .
dow 8325 i aşağı kıraRsa bu gece 8190 nı görebilir.
[QUOTE=Larossıan;113349]Sayın queen biraz takip edeyim sağlıklı çalışırsa söylerim.[/QUOTE]
+.teşekkürler unutmayın ama...
[URL="http://img196.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1.jpg]"][URL=http://img196.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1.jpg][/URL][IMG]http://img196.imageshack.us/img196/5654/screenhunter1.jpg[/IMG][/URL]
Biraz uçukluk olacak belki ama benim derdim en tepe en dibi yakalamak:..::..::..:.dng.dng.dng