-
[quote=trader38580;113350]dow 8325 i aşağı kıraRsa bu gece 8190 nı görebilir.[/quote]
dow bu gec min 8180 i görüp 8212 kapatır diye tahmin ediyorum. seans basında max 8393 ü görür diye bi arkadaşa özelde demiştim ama şimdi burda tekrar desem kimse inanmaz. 8393 üzeri dow ve endeksde SL yaparım ve uzuncu olruum bende.
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;113336]Günü 51 milyar net zararla kapattım.Herkese başarılar.Vobbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb.Ben pattponga gidiyorum az kafa dinliyim.Full longum gece.Yanlış okumadınız zarar.[/QUOTE]
gökhan yaramadı sana bankog tayland gel vatanına.. Eşimde gitmişdi taylanda ben tabi çok kızdım oranın ününden dolayı ...geldi maymuna benziyolar dedi..tövbe tövbe..pişman olmuş..heheh..tabi bide aç kalmış zayıflamıştı..
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;113336]Günü 51 milyar net zararla kapattım.Herkese başarılar.Vobbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb.Ben pattponga gidiyorum az kafa dinliyim.Full longum gece.Yanlış okumadınız zarar.[/QUOTE]
gokan sen cıkarırsın allahın izniyle takma kafana:(
-
[quote=trader38580;113353]dow bu gec min 8180 i görüp 8212 kapatır diye tahmin ediyorum. seans basında max 8393 ü görür diye bi arkadaşa özelde demiştim ama şimdi burda tekrar desem kimse inanmaz. 8393 üzeri dow ve endeksde SL yaparım ve uzuncu olruum bende.[/quote]
bana demişti doğrudur :)
-
[quote=GOKHANFINDIK;113336]Günü 51 milyar net zararla kapattım.Herkese başarılar.Vobbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb.Ben pattponga gidiyorum az kafa dinliyim.Full longum gece.Yanlış okumadınız zarar.[/quote]
geçmiş olsun gökhan.. sen böyle işlem yapmazdın... bu son tatil baya pahalıya mal oldu sana..
-
[quote=trader38580;113353]dow bu gec min 8180 i görüp 8212 kapatır diye tahmin ediyorum. seans basında max 8393 ü görür diye bi arkadaşa özelde demiştim ama şimdi burda tekrar desem kimse inanmaz. 8393 üzeri dow ve endeksde SL yaparım ve uzuncu olruum bende.[/quote]
Djı buradan tekrar yukarı döner yada dip yapar.:D:DTabii 5 dklık olarak bakıyorum.
-
[quote=fXci;113264]tayland adamı çarpar gokan sen akşam dediklerime kulak ver bemce :::[/quote]
Taylanta geldik abi.Millet benim paramı yiyeceğine bana başkası yemek alıyor.İlginç yer burası.Burada çok iyi insanlık var.Ben vobta 50 000 gayme vereceğime keşke buraya yatırım yapsaydım.
-
[URL="http://img196.imageshack.us/my.php?image=screenhunter2.jpg]"][URL=http://img196.imageshack.us/my.php?image=screenhunter2.jpg][/URL][IMG]http://img196.imageshack.us/img196/6452/screenhunter2.jpg[/IMG][/URL]
İspatıda bu güzelmiş bu gösterge bayağı tuttum valla.haha
-
[quote=enorton;113280]Neden gidersiniz şu Taylanda falan anlamam ki... Geçen sene kuzenlerim italyaya gitti aç kaldılar, herşeyde domuz yağı var diye. Hele tayland falan gibi yerlerde ne yedikleri hiç belli değil. Memleketimin gözünü seveyim. Param olursa önce Umreye gidicem sonrasına bakarız...[/quote]
Benimki hayırlı iş.Çok ciddiyim.Hayırmı şermi yakında anlarız.Yaş tahtaya basacak biri değilimdir.Taylanta geldi isem Taylanta gelinmesi lazımdır.Bazı şeyleri öğrenmem lazımdı.Öğreniyorum.Olumlu şu anda izlenimlerim.
-
[quote=Larossıan;113358]Djı buradan tekrar yukarı döner yada dip yapar.:D:DTabii 5 dklık olarak bakıyorum.[/quote]
ama hangisi yukarımı döner dipmi yapar?
bence yön aşağıdır. min. 8190 görülüp. 8212 kapanır.daha net yorum lütfen.
-
[quote=GOKHANFINDIK;113361]Benimki hayırlı iş.Çok ciddiyim.Hayırmı şermi yakında anlarız.Yaş tahtaya basacak biri değilimdir.Taylanta geldi isem Taylanta gelinmesi lazımdır.Bazı şeyleri öğrenmem lazımdı.Öğreniyorum.Olumlu şu anda izlenimlerim.[/quote]
İyi öğren gökhancım aklımız birde sende kalmasın.:)Bu arada iyi tatiller.:Dfazla zorlama kendini sağ salim bekliyoruz seni yolladığımız gibi geri.byee.
-
[quote=trader38580;113362]ama hangisi yukarımı döner dipmi yapar?
bence yön aşağıdır. min. 8190 görülüp. 8212 kapanır.daha net yorum lütfen.[/quote]
Yukarı diyeyim akşama gene.:)fdjı az kaldıda onu bekliyor burada.