-
[QUOTE=VOBiX;113173]Nihayet bugün 3,50 üstüne çıkarak 3,60ı gördü.[/QUOTE]
bugün piyasayı tutmak için garan'ı iyi kullandılar vobix.. garan'ı 3,50 de görünce kısaları fulledim, birkaç gündür gözüm garan'da idi zaten, hatta beklediğim seviyenin de üzerine çıkardılar piyasayı tutmak için..:))) bakalım 38.000 e iniş bu kısalarla mı nasip olacak..:..:
-
Çok sağolun arkadaşlar.Siz de hiç şakadan anlamıyorsunuz.:..::..:En son 54000 lira vob tavan olduğu gün kaybettim.O gün bugündür öyle 50 li kayıplar olmadı.Bugün de Allaha şükür 14 milyar zarar vardı kapanışa yakın çok azaldı zararım.Taylanta geldiğimden beri de kardayım.Bu ülke ekime kadar yağmur yağacakmış.İlk az önce güneş gördüm.Bizim ülkemiz cennet iklime sahip.Her saniye boğucu bir sıcaklık var.Hiç değişmiyor.Gece de aynı gündüz de.Bizim borsamızda ayrı bir alıcı kitlesi var.Çözemiyorum.Neye istinaden alıyorlar akıl alır gibi değil.Çok yüksek fiyattan giriyor birisi mala.Daha yüksek mi bekliyor.Açığa satışın stoplosumu.Hepsini yakında fiyatlar söyler.Vobta bundan sonra alsat time.Trend bir müddet olduğu yerde kalır.Şelale gelmedi ise mayısın 20 sine kadar daha gelmez.Yaz ayında inek gibi bakacaz ekrana.Ben nerde olurum Allah kerim.Hadi ben gezeyim birazzzz.Sevgilerle.
-
bu dow dan bi cacık olmaz...aha buraya yazıyorum...mıy mıy da mıy mıy...düşmezde çıkmazda...yani öldürmüyor süründürüyor şu anda dünya piyasalarını.bizde zaten 10 gündür 2000 puanda gi-gel kenya altı saat yapıyoruz.
50/100 puan düşmeyede çıkmayada piyasa tepki vermez...
bayıldık bu sıkışmadan artık!
-
dowun bugün aşagı kopacagı gün.......
-
[quote=mbm;113368]dowun bugün aşagı kopacagı gün.......[/quote]
sayın mbm ağzınızdan bal damlıyor.lelele
-
[quote=mbm;113368]dowun bugün aşagı kopacagı gün.......[/quote]
Kopmaz arkadaşlar buralar dip etti kısa vade.;)
-
[quote=Larossıan;113370]Kopmaz arkadaşlar buralar dip etti kısa vade.;)[/quote]
dip oluşmadı henüz.
görüşümü belirtmişdim daha önce ama benim gibi kısacı arkadaşlar rahat olsun. dow bu gece 8190 ı görür. 8190 dan sonra ne olur onu sonra söylerim..boks..boks..boks..boks.
-
[QUOTE=Larossıan;113370]Kopmaz arkadaşlar buralar dip etti kısa vade.;)[/QUOTE]
gösterge al dediyse uzunlar nefes alabilir.lelele
-
euro /usd 'ra ıyı verdıler
tabııı altında nasıbını aldı
dırencler kırılıyor
ılgınc bır akşam olacak
-
Son bir aydır ilk defa bir geceye flat giriyorum (sistemler satta olmasına ragmen). Bio-mechanical person'a da zorla flatlattım. Kadehimde içkim , içerde çocuk sesleri hayat be güzel dostlar.
Keyifli bir haftasonu dilerim.
-
[QUOTE=sazan;113374]Son bir aydır ilk defa bir geceye flat giriyorum (sistemler satta olmasına ragmen). Bio-mechanical person'a da zorla flatlattım. Kadehimde içkim , içerde çocuk sesleri hayat be güzel dostlar.
Keyifli bir haftasonu dilerim.[/QUOTE]
afiyet olsun.......:)))
-
[quote=mbm;113375]afiyet olsun.......:)))[/quote]
Sagol dostum.