-
[quote=sazan;113374]Son bir aydır ilk defa bir geceye flat giriyorum (sistemler satta olmasına ragmen). Bio-mechanical person'a da zorla flatlattım. Kadehimde içkim , içerde çocuk sesleri hayat be güzel dostlar.
Keyifli bir haftasonu dilerim.[/quote]
Afiyet olsun sayın sazan şerefinize diyeyim bende.:p:p
Saygılarımla...
-
[QUOTE][color=#FF0000][b] AÇILISTAN ÖNCE.. [/b][/color]
Bugün , WALL STREET de opsiyon larin son günü ("expiration day") oldugu için dalgalanma önemli olabilir ...
Dün bankalari yesil e götüren tek isim CITI oldu ve bugünde bu söylenti CITI yi yukarda tutuyor..Çünkü dünden beri CITI hakkinda birlesme opersayon söz konusu olabilir dedikodusu geziyor piyasada....Son haberler göre , CITI MORGAN STANLEY ile birlesme (yani yatirim bölümüyle beraber) çalisiyor ögrenildi (NY TIMES ) .. Tabiki bu birlesme gerçeklesmesi, CITI için tek çare, hükümetin eline düsmemek için....
Dün CITI , bu söylenti ile beraber +5% kapatti ve bugün yine +5% yukarda...[/QUOTE] Opsiyonalrın son günüymüş bugün.
-
[quote=Larossıan;113378]Afiyet olsun sayın sazan şerefinize diyeyim bende.:p:p
Saygılarımla...[/quote]
Saglıcakla kal dostum..(ve tabiki şerefe, cilong (bu kadeh tokuşturma ses efektiydi..!))
-
[QUOTE=sazan;113374]Son bir aydır ilk defa bir geceye flat giriyorum (sistemler satta olmasına ragmen). Bio-mechanical person'a da zorla flatlattım. Kadehimde içkim , içerde çocuk sesleri hayat be güzel dostlar.
Keyifli bir haftasonu dilerim.[/QUOTE]
sazan abim saa bi bad duam var
tut
en kötü günün bugün olsun inşallah :D
-
son yarım saatte satışların hızlanması beklentım
bugunku verılerın hepsı çok kotuydu
bakalım suprız yapacakmı
-
son yarım saat totosu
kapanış tahmınım 8124
evet tahmınler
-
8285 de benim tahminim olsun bakalım.
-
[quote=sazan;113374]Son bir aydır ilk defa bir geceye flat giriyorum (sistemler satta olmasına ragmen). Bio-mechanical person'a da zorla flatlattım. Kadehimde içkim , içerde çocuk sesleri hayat be güzel dostlar.
Keyifli bir haftasonu dilerim.[/quote]
Afiyet olsun bay SAZAN...
Ne sıkı haftaydı beaa.. İşler fenafillah derecesinde yoğundu..VOB da kazanç açıısndan iyi geçti sayılır.
Dün sistem ve histemden sonra 3 üncü bir trade yöntemi keşfettim :) Piyasanın yataya dönmdüğünü görünce, 5 dklık ne sinyal verirse fiyatın bir kaç kademe daha iyileşmesini bekleyip sisteme ters işlem yaptım :) 4 kez ve hepsi karlı oldu :)
Trend varken sisteme yatay piuyasada sistemin tersine uymak!!!!!:)
Şu tekirdağı buz gibi çekmeyeli çok zaman olmuş...... Üstüne de dört gün tatil...ohhh beaaaaaaaa
-
tobo yaptı ceee diycek dj 8300 uzlaşır..
-
-
ooo masalar kurulmuş, içkiler yudumlanıyor, keyifler yerinde... yanında müziğinizde benden olsun...
[url]http://www.imeem.com/korbelicious/music/17R3n4ld/chris-deburgh-lady-in-red/?rel=1[/url]
-
dow yine mıy mıy uyuttu. Bu piyasalar ne zaman karar verecek. Hiç değişmezse Pazartesi 41300 falan açarız herhalde....