392,
156,
Printable View
392,
156,
349,
113,
açıklamalar izrael hükümetini hedef alıyor, perde arkası iran, mevcut izrael hükümetinin ve bu zamana kadarki izrail hükümet politikaları uluslararası destekle devre dışına bırakılıyor, izrailin aşırı tepkisi bu yüzdendi, meydan okuma, iran ın ise izrail kötülüğünden beslenmesi elinden alınıyor, iran yalnızlaşıyor, filistin izrael gerilimleri, mevcut israil hükümetinin devre dışı kalışı ile tarihe karışıyor,....ben bunu anlıyorum,.....
[QUOTE=indregandi;246600]349,
113,[/QUOTE]
Sayın indi..
bu verdiğiniz rakamları açıklayabilirmisiniz...zahmet olmazsa....( belki açikladnız ben kaçırmş olabilirim...)
slmlar..
[quote=Biocan;246606]Sayın indi..
bu verdiğiniz rakamları açıklayabilirmisiniz...zahmet olmazsa....( belki açikladnız ben kaçırmş olabilirim...)
slmlar..[/quote]
bunlar geçildiğinde aşağı trend sonlanır,...
67329, 67090
[quote=indregandi;246603]açıklamalar izrael hükümetini hedef alıyor, perde arkası iran, mevcut izrael hükümetinin ve bu zamana kadarki izrail hükümet politikaları uluslararası destekle devre dışına bırakılıyor, izrailin aşırı tepkisi bu yüzdendi, meydan okuma, iran ın ise izrail kötülüğünden beslenmesi elinden alınıyor, iran yalnızlaşıyor, filistin izrael gerilimleri, mevcut israil hükümetinin devre dışı kalışı ile tarihe karışıyor,....ben bunu anlıyorum,.....[/quote]
konu budur,....
takaslara bakın kim salomon, kim kovboy ortaya çıkacak
solomon basmaya kalkarsa, kovboy alacak, israildeki hükümet kovboy desteğini ve kovboy daki salomn desteğini yitirmiş görünüyor,....
süreçte israil hükümeti, uluslararası destekle yalnızlığa itilerek yıllar süren filistin politikasında değişikliğe mecbur kalacak, buna karar verilmiş gözüküyor ve oldukça net,...
67245,
67009,
trend dnecek görünüyor, avroyada bakın,
67216,
66928