günlük pivot 67.600 de ..
ema55 68.270 te...
Printable View
günlük pivot 67.600 de ..
ema55 68.270 te...
Günaydın Dostlar.. Bol kazançlar..
veee 71.70 petrol short.. 72.30 stop.. hedef 60 civarları..::::::
[quote=jerfin;248452]günaydın...
85 den açılan aud/usd shortlar 81.30 den kapatıldı.. hedefim 77 idi ve ben yine iyi karı görünce bekleyemedim hedefimi..üüü[/quote]
gel seni €/JPY'ye alalım.
acccayip pis kaldıracaklar gibi bi his var içimde...
daha doğrusu grafiklerdeki bir şeye baktığımda armut gibi görünüyor karşımda. :::
bugün çarpım çarpım çarpıyorum onun pelasını. suyunu çıkardım bi şort bi long yaparak. :D
hee bu arada saa dimeyi unuttum.
cuma günü "bekleyen emir" olarak girdiğim bir emri alet 16 pip yukardan alım yaparak bir ilke imza attı.
hemen sarıldım telefona, aradım kurumu. hoşt lan naapıyonuz, piyasa emrinde hadi yemedik ama yedik dedik, 10 pip ittirdiğiniz zararı kabullendik.
bu emir bekleyen emir, abarttınız iyice.
dediler ki sadece sizin başınıza gelmedi, genel bir sıkıntı var hemen bildiriyorum sizinkini de.
böyle bişey başına gelirse peşini bırakma yani :cool:
[QUOTE=unlimitted;248468]gel seni €/JPY'ye alalım.
acccayip pis kaldıracaklar gibi bi his var içimde...
daha doğrusu grafiklerdeki bir şeye baktığımda armut gibi görünüyor karşımda. :::
bugün çarpım çarpım çarpıyorum onun pelasını. suyunu çıkardım bi şort bi long yaparak. :D
hee bu arada saa dimeyi unuttum.
cuma günü "bekleyen emir" olarak girdiğim bir emri alet 16 pip yukardan alım yaparak bir ilke imza attı.
hemen sarıldım telefona, aradım kurumu. hoşt lan naapıyonuz, piyasa emrinde hadi yemedik ama yedik dedik, 10 pip ittirdiğiniz zararı kabullendik.
bu emir bekleyen emir, abarttınız iyice.
dediler ki sadece sizin başınıza gelmedi, genel bir sıkıntı var hemen bildiriyorum sizinkini de.
böyle bişey başına gelirse peşini bırakma yani :cool:[/QUOTE]
eur/jpy de sanki biraz daha aşağısı var gibi unlum.. şimdilik bulaşmayayım ben..:)))
haftasonu bi mail geldi kurumdan başka teminale geçiş için..( Trading Station II ) metatrader'deki sorunlar onda yokmuş.. metatrader'deki sorunları gideremiyorlar sanırım ki yeni terminal öneriyorlar.. :)geçmeyi düşünüyorum ben.. tanıtım videosunu izledin mi ?
şimdi bizim borsanın bu halini görenler vay be diyecek doğu göçmüş hemen hemen hepsi %-3 neredeyse ama Türkiye ye bak kaya gibi duruyor .brv var bunda bi şeyler diyip atlamalarını bekliyorlar herhalde sonra .dng
Sayın unlimitted Euro/$ paritesine ait bir öngörünüz var mı?
Sizlere, 2009’da FX Week tarafından en iyi platform ödülü almış FXCM Trading Station II programını sunmak istiyoruz. Bu platform şu anda 150.000’nin üzerinde hesaba destek vermekte olup özellikle “No Dealing Desk” uygulaması için en iyi ortamı sağlamak amacıyla uzmanlaşmaktadır.
Trading Station II, MT4’de olmayan birçok özelliğe sahiptir. Örneğin; tek tıkla işlem yapma, mobil işlem, gibi. (Lütfen aşağıdaki tabloyu inceleyiniz)
[COLOR="Red"]Aslında MT4 platformu No Dealing Desk uygulaması için yapılmış bir program değildir. MT4’ü No Dealing Desk uygulamasına uyumlu hale getirebilmek uğraştık. Ancak, eğer expert advisor porgramları kullanmıyorsanız sizlere Trading Station II platformunu öneriyoruz[/COLOR]
..........................
kırmızı ile alıntıladığım bölüme dikkat et unlimit.. yani hangi kuruma geçersek geçelim metatrader kullandığımız sürece bu sorunlarla boğuşacağız..:mad:
yanlız Trading Station II terminali için hesap bakiyesinin, 5.000 EUR/GBP/USD ve üzeri olmasını istiyorlarmış..:)
sistem satta olduğu içün.. duruma göre short açıp kapiyorum sabah beri şu ana kadar başarı çok iyi :) üvvvvvvvv çıksada düşiyir.. her çıkış satış fırsatı gibi yapiyrumm karı 100 150 pivanda kar aliyorum üwwwwwwww
rastgele arkadaşlar,iyi seanslar !
[quote=men;248482]Sayın unlimitted Euro/$ paritesine ait bir öngörünüz var mı?[/quote]
bence €'nun pay kısmında olduğu her parite bugün trend başlatmasa bile düzeltmesini yapacaktır. ben onda da ilk nokta olarak 1,2021 olarak görüyorum.
oraya gelişine bağlı olarak 1,1980'e kadar çekilir de, tekrar 1,2021'e gelirse, artık 1,2021 direnç olmaktan çıkar desteğe dönecek kadar abartırlar yükselişini.
yalnız şunu belirtmem gerek. €/$ çok yavaş hareket ettiği için benim izlediğim pariteler arasında değildir. sizin sorunuz üzerine açtığım grafikler üzerinden yaptığım yorumdur.
kolay gelsin.
[quote=jerfin;248483]Sizlere, 2009’da FX Week tarafından en iyi platform ödülü almış FXCM Trading Station II programını sunmak istiyoruz. Bu platform şu anda 150.000’nin üzerinde hesaba destek vermekte olup özellikle “No Dealing Desk” uygulaması için en iyi ortamı sağlamak amacıyla uzmanlaşmaktadır.
Trading Station II, MT4’de olmayan birçok özelliğe sahiptir. Örneğin; tek tıkla işlem yapma, mobil işlem, gibi. (Lütfen aşağıdaki tabloyu inceleyiniz)
[COLOR=red]Aslında MT4 platformu No Dealing Desk uygulaması için yapılmış bir program değildir. MT4’ü No Dealing Desk uygulamasına uyumlu hale getirebilmek uğraştık. Ancak, eğer expert advisor porgramları kullanmıyorsanız sizlere Trading Station II platformunu öneriyoruz[/COLOR]
..........................
kırmızı ile alıntıladığım bölüme dikkat et unlimit.. yani hangi kuruma geçersek geçelim metatrader kullandığımız sürece bu sorunlarla boğuşacağız..:mad:
yanlız Trading Station II terminali için hesap bakiyesinin, 5.000 EUR/GBP/USD ve üzeri olmasını istiyorlarmış..:)[/quote]
katılıyorum apla. bizim bi kurum bulmamız gerek.
[quote=jerfin;248472]eur/jpy de sanki biraz daha aşağısı var gibi unlum.. şimdilik bulaşmayayım ben..:)))
haftasonu bi mail geldi kurumdan başka teminale geçiş için..( Trading Station II ) metatrader'deki sorunlar onda yokmuş.. metatrader'deki sorunları gideremiyorlar sanırım ki yeni terminal öneriyorlar.. :)geçmeyi düşünüyorum ben.. tanıtım videosunu izledin mi ?[/quote]
ben metatrader'a fena halde alışmış durumdayım. o yüzden grafiklerimi ve sistemlerimi metatrader üzerinden bakmaya devam ederim.
al-sat işlemlerini trading station II 'den yaparım.
bu bi çözüm olabülü.
fityosunu izlemedim güzel mi :::
Jerfin ve unli gibi ,FX çi arkadaşlara bi site,
Mutlu Meydan ın sitesi:
[URL]http://www.meydan-forex.com/page.asp?ln=tr&type=t&id=2[/URL]
Forex i tanıtan ve TA bölümlerinde daytrading sistemler de var...
ema 55 68 e geriledi.Şuan ekran takip edemeyenler için sabahları elimden geldiğince bu bilgiyi paylaşmaya çalışırım ama öğleden sonra da ben aynı durumda olacağm.
[QUOTE=unlimitted;248513]ben metatrader'a fena halde alışmış durumdayım. o yüzden grafiklerimi ve sistemlerimi metatrader üzerinden bakmaya devam ederim.
al-sat işlemlerini trading station II 'den yaparım.
bu bi çözüm olabülü.
[COLOR="Red"]fityosunu izlemedim güzel mi[/COLOR] :::[/QUOTE]
güzele benziyor.. video ingilizce olunca pat-çat anlayabildim yanlız..:)
senin ingilizcen iyi, ben de anlamadığım yerlerde senden destek talep edecektim..:o:o:..:
yanlız bana metatrader'i öğretirken sarfettiğin çabanın 3 misli debeleneceksin gibi geldi bana..:..::..:::::::
[quote=jerfin;248472]eur/jpy de sanki biraz daha aşağısı var gibi unlum.. şimdilik bulaşmayayım ben..:)))
haftasonu bi mail geldi kurumdan başka teminale geçiş için..( Trading Station II ) metatrader'deki sorunlar onda yokmuş.. metatrader'deki sorunları gideremiyorlar sanırım ki yeni terminal öneriyorlar.. :)geçmeyi düşünüyorum ben.. tanıtım videosunu izledin mi ?[/quote]
ahan da kalktı... ::::::
deli ettim onun pelasını. :D
[quote=jerfin;248520]güzele benziyor.. video ingilizce olunca pat-çat anlayabildim yanlız..:)
senin ingilizcen iyi, ben de anlamadığım yerlerde senden destek talep edecektim..:o:o:..:
[B][COLOR=red]yanlız bana metatrader'i öğretirken sarfettiğin çabanın 3 misli debeleneceksin gibi geldi bana..[/COLOR][/B]:..::..:::::::[/quote]
abaaaavvvvv :::::::D:D
STR sabahtan beri bir kısa trade yaptı ve kapadı 250 puan lık falan...
şu anda wma 6 ,10 yukarı kesti ama ema55 uzun trade i engelliyor ve bu şu anda 67.920 de.
buraya kadar uzun yapamayız...:)
[QUOTE=unlimitted;248523]abaaaavvvvv :::::::D:D[/QUOTE]
heç abovvvvlama, ben anlamam..:..::..::p:p
ya o gün aklıma geldi de, hala hala gülüyorum kendi hallerime..:..: sana doğru dürüst öğle yemeği bile yedirtmemiştim..::::::
[quote=jerfin;248526]heç abovvvvlama, ben anlamam..:..::..::p:p
ya o gün aklıma geldi de, hala hala gülüyorum kendi hallerime..:..: sana doğru dürüst öğle yemeği bile yedirtmemiştim..::::::[/quote]
canın sağolsun apla. faydamız olacaksa 1 hafta yimek yimeyiz noolcek.
baksana şuradaki arkadaşların çabalarına. herkes elinden geldiğince üç beş bişeyler katmaya uğraşıyor çorbaya. biz bi öğlen yimeği yimemişiz çok mu.:)
[quote=unlimitted;248521]ahan da kalktı... ::::::
deli ettim onun pelasını. :D[/quote]
efg mi çizdi patron kademeyi :D
450 500 525 shortladim ve 325 den tahsilat uwwww sistem sat devammm uvvvvvvvvvv tahsilat kisminda sikinti var uvvvvv
[quote=YAVUZHAN;248534]efg mi çizdi patron kademeyi :D[/quote]
eminim EFG de vardır oranın pelaları arasında.
pelanın belası oldum. yalnız son tahlilde elimden kaçtı.
bi dikkatsizlik 1'e 200 kaldıraçta kardan 25 pip eksik almama sebep oldu. üvv 109,12den longduk 109,31'den kapandık. getti 109,56ya. üstelik ilk yazdığım TP noktası da 109,54'tü. :)
ben onun pelasının yakasına (ya da paçasına işte ne derseniz deyin:..: ) bi yapışıcam, 300 pipten aşağı bırakmıycam yakasını.
günlük ve haftalık bazda foreks tarihimin en büyük karını yazmaya ramak kaldı dostlar ::::::
ema 55 67834 e geriledi.benim görüşüm üzerine çıkacağımız yönünde.Eskiye dönük baktığımızda sistem ema 55 in üzerne sert bile çıksa yeniden yoklama yapıp sonra yukarıya devam ediyor.Düşecekse de bunun tam tersi durum var.ben cumadan ahmaklık edip erken poz aldığım için pozisyonumu bozmadan devam ediyorum.67 altına gelirse stop yapacağım.
[quote=hpy;248555]ema 55 67834 e geriledi.benim görüşüm üzerine çıkacağımız yönünde.Eskiye dönük baktığımızda sistem ema 55 in üzerne sert bile çıksa yeniden yoklama yapıp sonra yukarıya devam ediyor.Düşecekse de bunun tam tersi durum var.ben cumadan ahmaklık edip erken poz aldığım için pozisyonumu bozmadan devam ediyorum.67 altına gelirse stop yapacağım.[/quote]
est . yaa,
hata yapmak bu işte normal...:)))
[QUOTE=hpy;248555]ema 55 67834 e geriledi.benim görüşüm üzerine çıkacağımız yönünde.Eskiye dönük baktığımızda sistem ema 55 in üzerne sert bile çıksa yeniden yoklama yapıp sonra yukarıya devam ediyor.Düşecekse de bunun tam tersi durum var.ben cumadan ahmaklık edip erken poz aldığım için pozisyonumu bozmadan devam ediyorum.67 altına gelirse stop yapacağım.[/QUOTE]
abi paralel düşünüyorum .. aşağı marj yüksek .. olabildiği kadar konsolidasyon ve dağıtım olacak bence :o:o:o... tabi terside sözkonusu .. :D:D:D
hayırlı işler gençler....bol kazançlar.....
longladım bakalım ... yakın istop yine.... çıkıyorum .. istop yazılı sizlere bol kazanç olsun inşallah .. ..lelele.lelele
67250 altına sarkarsa düşüş devam eder diye sesli düşünüyorum 550-575 üstüde ise çıkış biraz daha devam edebilir.Herfiler gapın üstüne yattılar resmen :D
67 bin üstünde tutundukça yukarı tepki ihtimali ağırık kazanacak gibi..
üww 5dk ala geçti üwwwwwww üwww shortlar elde kaldı üwww :) .dng
saraylı abi 60 dk halen sat olunca nası yapıyoruz daytrade i
[quote=seagate;248585]saraylı abi 60 dk halen sat olunca nası yapıyoruz daytrade i[/quote]
60 lığı daytrade de ben kullanmıyorum ...çok fazla..
en fazla 15' yeterli..
5' lık kullanıyoruz...
şip-şak 5 arayı kapatıyor hızla..
68100 üstü alışa geçer şuan için..
[quote=selçuklu;248560]abi paralel düşünüyorum .. aşağı marj yüksek .. olabildiği kadar konsolidasyon ve dağıtım olacak bence :o:o:o... tabi terside sözkonusu .. :D:D:D[/quote]
aşağı marj konusundaki teknik öngörüm 57000 leri göreceğimiz yönünde patron.Ama şimdi yeniden 72500 ü görelim sonra da aşağıya devam ededcez.Muhtemelen temmuz ayı içinde hedefe varmış oluruz diye düşünüyorum.Bu yazdığım işin benim gözümden tekniği.
ama saraylı ağbinin sistemini yakından takip ediyorum/edeceğim.Pouzumu sistemme göe alacağım.mümkünse daytrade ile günün kazançla kapamaya çalışacağım.
5 lik ala geçince anında durmak gerekmiş üwwwwwwwww faturayı adrese gönderdiler üwwwwwwww
günlük pivot: 67.775
ema55: 67.720
geldim ve 68000 üstü cover ettim longları ... çünkü trend göstergesi sistemlerim 2 lik ve 5 lik hala satta .. onlar al verirse longlarım ... 2 lik trade sistem longda .. o sat verirse kısalırım ... artık nası olursa ... şimdilik flat kave içiyorum ..
yani daytrade matığını bende biraz oturttum saraylı abi .. 2 lik ve 5 lik iki trend sistemim var .. ayrıca 2 l,k trade sistem var onlara göre bakıyorum artık ... :o:o
[quote=selçuklu;248631]geldim ve 68000 üstü cover ettim longları ... çünkü trend göstergesi sistemlerim 2 lik ve 5 lik hala satta .. onlar al verirse longlarım ... 2 lik trade sistem longda .. o sat verirse kısalırım ... artık nası olursa ... şimdilik flat kave içiyorum ..
yani daytrade matığını bende biraz oturttum saraylı abi .. 2 lik ve 5 lik iki trend sistemim var .. ayrıca 2 l,k trade sistem var onlara göre bakıyorum artık ... :o:o[/quote]
tebrikler..
sen zaten doğuştan daytrader sın be selçuklum...:D
sistemsiz yapsan, yine iyisin maşallah...:p
anladığım kadarıyla 2' lık ve 5' lık ta çalışan iki trend sistemin var ve 2' lıkta çalışan bir al-sat sistemin var...super abi ...:rolleyes:
sistemi de kurdun ,daha iyi olur inş...+.