-
[QUOTE=saraylı;259905]selçuklum selam,
bence sen bugün başından beri topiği oku abi...::::..:[/QUOTE]
selam abi .. arkamdanmı attılar saraylı abi ... astatinin işidir .. ... akşam okurum abi. .dur biraz nasiplenelim gapanışa kadar .. :o:o:o::::::::::D:D
-
[quote=seagate;259904]insider mı diyosun abi
anayasa felan haber mi almışlar
bu kadar olur :( ühühüühühühü[/quote]
yok bence bugün insaydıra gerek yoktu. göstere göstere aldılar zannımca.
yalnız yavaş alıp da uyuttuğu için kan biraz fazla aktı hamle yaptıklarında...
en tehlikeli yükseliş ve düşüş biçimidir bence.
-
vadeli 30 luk ters
[IMG]http://i47.tinypic.com/1z4vnfm.jpg[/IMG]
yatay mor geçilirse 70200-400 aralığı hedef olabilir.69800 bu bağlamda önemli hale gelmiş görünüyor.69800 altı short üstü long düşünmek gerekir bence.
-
[quote=saraylı;259905]selçuklum selam,
bence sen bugün başından beri topiği oku abi...::::..:[/quote]
abi gerek yok, ben selçuklu patrona günün özetini geçeyim:
selçuklu patron, benim göstergeler dünden beri olan düşüşü onaylamadı:D:D:D:D
-
longladım bakalım .. .biraz tepeden olmuş olabilir graflara konsantre olayım ...
-
[quote=Astatin;259884]FLAŞ FLAŞ FLAŞ FLAŞ ÜÇ HABER
-Kılıçlı Selpatros Paşa, Ukrayna daki seferini 2 hafta uzattığını açıkladı
-Ukrayna Sağlık Bakanlığı 2011 yılı nüfus artışı beklentisini %2.2 den %6.6 ya revize etti. Çocuk Bezi üreten firmaların hisselerinin tavan olduğu konuşuluyor.
-Kılıçlı Selpatros Paşa'nın uzunca bir süredir Ukrayna Bebe Bezi üreticisi firmalarının hisselerini topladığı konuşuluyor. Kılıçlı Selpatros Paşa, kendisini insider yapmakla suçlayanlara "ne alakası var, basbaya outsider, kılıcına güvenen herkes yapsın" diyerek yanıt verdi[/quote]
FLŞA FLAŞ FLAŞ DÜZELTME;
-Kılıçlı Selpatros Paşa ani bir kararla Türkiye'ye döndü.
-Ukrayna Sağlık Bakanlığı 2011 yılı nüfus artışı beklentisini %6.6 den %1 e revize etti. Çocuk Bezi üreten firmaların hisselerinin taban olduğu konuşuluyor.
-Kılıçlı Selpatros Paşa'nın uzunca bir süredir topladığı Ukrayna Bebe Bezi üreticisi firmalarının hisselerini elden çıkardığı konuşuluyor. Kılıçlı Selpatros Paşa, kendisini insider yapmakla suçlayanlara "ne alakası var, basbaya outsider, kılıc benim değil mi, ister sallarım ister kınında tutarım" diyerek yanıt verdi.
-Kulislerde, Kılıçlı Selpatros Paşa nın, bir süredir Rusya'daki bebe bezi üreticilerinin hisselerini topladığı konşuluyor.
-Rusya Sağlık Bakanlığı nın açıklamaları ve 2011 nufus artış hızı tahmin revizyonları merakla bekleniyor.:::Rusya da yatırımcıların Rus Bebe Bezi üreticilerinin hisselerine yapıştıkları ayrıca muhafazakar ailelerin kızlarını manastıra kapattığı konuşuluyor
-
ne dax ne fdow yükseldi valla bilmiyim terse getirdiler :) kısmet
namıssızlar dow 9700 de iken böyle aliyise 80 de yapar 100 de :D üwwwwwwwww
-
fdow tobo bence .. dün geceki projeksyon live ...:o:o:D:D
-
[quote=astatin;259914]flşa flaş flaş düzeltme;
-kılıçlı selpatros paşa ani bir kararla türkiye'ye döndü.
-ukrayna sağlık bakanlığı 2011 yılı nüfus artışı beklentisini %6.6 den %1 e revize etti. çocuk bezi üreten firmaların hisselerinin taban olduğu konuşuluyor.
-kılıçlı selpatros paşa'nın uzunca bir süredir topladığı ukrayna bebe bezi üreticisi firmalarının hisselerini elden çıkardığı konuşuluyor. Kılıçlı selpatros paşa, kendisini insider yapmakla suçlayanlara "ne alakası var, basbaya outsider, kılıc benim değil mi, ister sallarım ister kınında tutarım" diyerek yanıt verdi.
-kulislerde, kılıçlı selpatros paşa nın, bir süredir rusya'daki bebe bezi üreticilerinin hisselerini topladığı konşuluyor.
-rusya sağlık bakanlığı nın açıklamaları merakla bekleniyor.:::[/quote]
.ehehueuheu ... :D:D:D
-
selçuklu patron, gördüğün gibi sen geldikten sonra başlattık ralliyi .lelele.lelele
-
saat 17.00'da ABD Fabrika Siparişleri (May) Verisi var..
-
[QUOTE=unlimitted;259918]selçuklu patron, gördüğün gibi sen geldikten sonra başlattık ralliyi .lelele.lelele[/QUOTE]
hakkaten alır almaz topukladı abi ... tşk .. saygılar hörmetler ...