-
bende tam şampanya hazırlamıştım bir şişe BOLLINGER...dow bugün aşağı kopacak diye onun şerefine patlatacaktım.kaldırdım geri...(LONG um bu arada)
çin işkencesi bu başka bişey değil...DAX ın son 2 günlük 5 dk grafına bakın nasıl süründüğünü görürsünüz, daha doğrusu traderları nasıl süründürdüğünü.
ayrıca dedimdi mıy mıy da mıy mıy bu DOW diye...
-
paazartesiye caponlar bu pariteyi görünce kalp krizi geçirip satıcaklar diye bekliyoru caponlar satarken digerleri ve fdow ne yapar ? bence pazartesiye şenlik olucak paritelerde ve piyasalarda kırmızılar yanacak..herkese iyi haftasonları
not:dow genelde kötü veriyi aksamına fiyatlamıyor ertesi güne atıyor bakalım pazartesiyide böylemi yapıcaklar gorelim...
-
Dünyadan bıktım saat 4 ve ben ayaktayım.NO ALCHOL ama sanki en az 20 şişe viski içmiş gibiyim.Beynim sulandı.Buranın hayatına ..ben.Köle ulan bunlar resmen.Allah bizim ülkemizin başına birşey getirmesin.20 dolara 40 dolara kendini pazarlayanlarmı dersin.Türlü türlü sefil hayatmı dersin.Bir gram ekmek verirlerse ne olayım.Kocaman yaşlı adamların yanında gencecik körpe gözler ve beyinler vücutlar.Hayatınıza .... sizin lanet alman ve ingiliz bozmaları.Herkese iyi geceler.Kafamı bozdu buranın sefaleti ve köleliği.Mutlu olamam bu ülkede ben.Bu nasıl düzendir ya parası olanı Türkiyede anladık da.Buradakini görseniz varya.Aklı gidiyor adamın.1.5 dolara 10 km taksi mi olur ya.Bizim dolmuş gitmez o rakama.Çin daha da ucuzmuş.Rezalet ya.Rezillik.Çok sıkıldım bu gece.İyi gecelerrrrrrrrrrrrrr.
-
Aha apka gelir şimdi foruma,
4 ayda 27 karlı 16 zararlı işlem :) Ortalama kar/Ortalama Zarar = 3.29
Kaldıraçsız %89 .....sen uyuma apka sen uyuma :)
[IMG]http://i43.tinypic.com/33kprgh.jpg[/IMG]
-
Buradan birisinin hayatını kurtaracağım.SERIOUSLY.
-
bu da tam koptuğu noktadan formasyon boyu kadar düşmüş (selçuklu ya da VOBIX dikkat çekmişti formasyona)
tabii bu vurması beklenen minimum ideal hedeftir.daha düşmeyecek anlamına gelmiyor.ama gelipte tam 1*1 den dönmesi enteresan olmuş.en azından kimse yükseliş olursa ama DAX ta ELMAS vardı niye yükseliyor diyemez artık.
neyse ya pazartesi ola hayrola ben ters GAP yemeye razıyım yeterki kopsun bi tarafa.SHORT tan kazanalım diyoruz basmıyorlar adam gibi...ne hesaplar peşindeler kimbilir...
herkese iyi geceler,biraz TV izleyeyim sonrada .uyk
[url=http://xs.to][img]http://xs539.xs.to/xs539/09205/dax476.png[/img][/url]
-
[QUOTE=Astatin;113393]Aha apka gelir şimdi foruma,
4 ayda 27 karlı 16 zararlı işlem :) Ortalama kar/Ortalama Zarar = 3.29
Kaldıraçsız %89 .....sen uyuma apka sen uyuma :)
[IMG]http://i43.tinypic.com/33kprgh.jpg[/IMG][/QUOTE]
bu hafta sistemlere uymayan en az 5000 puan götürdü.. sen 5 ayda %89 dan bahsediyorsun..:..::..:
-
[QUOTE=jerfin;113396]bu hafta sistemlere uymayan en az 5000 puan götürdü.. sen 5 ayda %89 dan bahsediyorsun..:..::..:[/QUOTE]
örnek bendeniz ::: kuccuk portfoy dana portfoy oldu
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;113394]Buradan birisinin hayatını kurtaracağım.SERIOUSLY.[/QUOTE]
elinden tutup vobcu mu yapacaksın yoksa..:..:
-
[quote=GOKHANFINDIK;113392]Dünyadan bıktım saat 4 ve ben ayaktayım.NO ALCHOL ama sanki en az 20 şişe viski içmiş gibiyim.Beynim sulandı.Buranın hayatına ..ben.Köle ulan bunlar resmen.Allah bizim ülkemizin başına birşey getirmesin.20 dolara 40 dolara kendini pazarlayanlarmı dersin.Türlü türlü sefil hayatmı dersin.Bir gram ekmek verirlerse ne olayım.Kocaman yaşlı adamların yanında gencecik körpe gözler ve beyinler vücutlar.Hayatınıza .... sizin lanet alman ve ingiliz bozmaları.Herkese iyi geceler.Kafamı bozdu buranın sefaleti ve köleliği.Mutlu olamam bu ülkede ben.Bu nasıl düzendir ya parası olanı Türkiyede anladık da.Buradakini görseniz varya.Aklı gidiyor adamın.1.5 dolara 10 km taksi mi olur ya.Bizim dolmuş gitmez o rakama.Çin daha da ucuzmuş.Rezalet ya.Rezillik.Çok sıkıldım bu gece.İyi gecelerrrrrrrrrrrrrr.[/quote]
Gökhan Taylad daydın sen dimi şu anda orda HeLaL gıda fuarı var sanırım katılımcıların cogu TÜrk firmaları gidip midene ziyafet cekebilirsin. birde Torpak görmek iyi moral olur sana Kendine iyi bak özledım Full olmanı inan buna
-
[quote=SaNCaKTaR;113399]Gökhan Taylad daydın sen dimi şu anda orda HeLaL gıda fuarı var sanırım katılımcıların cogu TÜrk firmaları gidip midene ziyafet cekebilirsin. birde Torpak görmek iyi moral olur sana Kendine iyi bak özledım Full olmanı inan buna[/quote]
Yatcam şimdi.Sabahın 4 40 u saat.Helal food mu?:..:Yurtdışında türk görünce kaçacaksın.Bu dediğimi bir gün yurtdışına çıkarsan yada çıktı isen Türklere bulaştığında anlarsın.Oraya git aaa paramı evde unuttum.Buraya git abi bir bira ısmarlasana.Doğum günü partim var gelirmisin.Gelirim ok.Git 30 doları bayıl.Ulan ben 30 dolarımı yemeyi bilmiyormuyum.Sümüklü senin doğum gününde bulunsam ne olur.Maksat mekanın masrafı çıksın.Daha neleer gördük neler Californiada.Sadece o mu.Tokyo Nagoya.Türkler lanettttttt.Hepsi üçkağıtçı.O yüzden o helal torpaklar kalsın.Helal torpakların yüzünü şeytan görsün.Ben gelince görürüm hepinizi.Sakın yurtdışında türklere bulaşmayın.Kesinlikle.Gavurla gezin türkten kaçın.Bu arada otele geçen akşam iki adam geldi.Baktım türkçe konuşuyor.Adama dedim ki abi yuh ya bu türkün olmadığı yer harbiden yokmuş dedim.Gülüyorlar.İkinci bir muhabbet etmedim güle güle gönderdim.Niye geldin falan filan diye sordular da pek uzatmadım.Bir de buraya niye geldin diye sorunca birisi cevabı gezmeye geldim diyince milletin bakışını bir görseniz.Kızlar için geldin demi diyor herkes.Ne ilginç yer ya.Abazayız da burada eğleniyoruz işte.PARADISE.
-
[quote=GOKHANFINDIK;113400]Yatcam şimdi.Sabahın 4 40 u saat.Helal food mu?:..:Yurtdışında türk görünce kaçacaksın.Bu dediğimi bir gün yurtdışına çıkarsan yada çıktı isen Türklere bulaştığında anlarsın.Oraya git aaa paramı evde unuttum.Buraya git abi bir bira ısmarlasana.Doğum günü partim var gelirmisin.Gelirim ok.Git 30 doları bayıl.Ulan ben 30 dolarımı yemeyi bilmiyormuyum.Sümüklü senin doğum gününde bulunsam ne olur.Maksat mekanın masrafı çıksın.Daha neleer gördük neler Californiada.Sadece o mu.Tokyo Nagoya.Türkler lanettttttt.Hepsi üçkağıtçı.O yüzden o helal torpaklar kalsın.Helal torpakların yüzünü şeytan görsün.Ben gelince görürüm hepinizi.Sakın yurtdışında türklere bulaşmayın.Kesinlikle.Gavurla gezin türkten kaçın.Bu arada otele geçen akşam iki adam geldi.Baktım türkçe konuşuyor.Adama dedim ki abi yuh ya bu türkün olmadığı yer harbiden yokmuş dedim.Gülüyorlar.İkinci bir muhabbet etmedim güle güle gönderdim.Niye geldin falan filan diye sordular da pek uzatmadım.Bir de buraya niye geldin diye sorunca birisi cevabı gezmeye geldim diyince.Milletin bakışını bir görseniz.Kızlar için geldin demi diyor herkes.Ne ilginç yer ya.Abazayız da burada eğleniyoruz işte.PARADISE.[/quote]
ah bee kardeşim N dıyım şimdi sana bana bu dedıklerınden bir tane rastlamadı ustune ustluk bir o o kadar yardımcı oldular sende ki mıklatıs nort olmuş sanırım . Şimdi daha iyi anlıyorum seni allah yardımcın olsun N dıyım. a.e.o o zaman