Hayırlı Geceler tüm dostlar ve 25 misafir ler
iyi tatıller...
Printable View
Hayırlı Geceler tüm dostlar ve 25 misafir ler
iyi tatıller...
paritede yada vobta MFI,RSI,VOLUME..bu 3lüyü kullanıp bir sistem yada yöntem geliştiren oldumu acaba ?
MFI'dan fayda gören yada kullanan bir kişi görmedimde duymadımda o yuzden soruyorm
[quote=SaNCaKTaR;113401]ah bee kardeşim N dıyım şimdi sana bana bu dedıklerınden bir tane rastlamadı ustune ustluk bir o o kadar yardımcı oldular sende ki mıklatıs nort olmuş sanırım . Şimdi daha iyi anlıyorum seni allah yardımcın olsun N dıyım. a.e.o o zaman[/quote]
Var bir gudubetlik bizde.Yada ben sanırım birinden yardım istemediğim için yardım edecek adam bulmuyor beni.Bu arada taksici ile konuşuyoruz.Çürük ingilizcesi ile.Adam 10000 baht alıyorum aylık diyor.Napıyorsun diyorum o parayı.300 dolar civarı ediyor.Her ay kesin bir kere alemi yaparım dedi.Yani kadın.Burada Monaliza diye çok meşhur yer var.Onu sordum orayamı gidiyorlar dedim.Dedi oradaki kadınlar yaşlandı çok kimse gitmediğinden kapandı dedi.Dedim Monalizanın para yokmu da genç kadın koyamıyor camekana.:..::..:Yok artık eskide kaldı.Bir bakayım dedim şöyle kolamı yudumluyorum bir diskoya girelim dedik eğlenecez güya.Bu kadar mı olur ya.Hepsi mi bana bakar oha dedim.Bunlar aç kalmış girmiyorum.Havaya giriyor ya insan.O seni kesiyor öbürü seni.Aç tavuk gibi.Baktım birisi ingilizce bilmiyor kadın var 35 40 yaşında nerdeyse.Yalandan kafa buluyorum 28 yaşındayım diyor.İngilizce de bilmiyorlar.Kalacak yerim yok diyor.Eee dedim.Bana dedi 500 baht yanımdaki bayana.15 dolar falan.500 de bana dedi.Dedim sen 500 belki edersin de yanındaki 100 bile etmez.500 sana 100 ona dedim.Yav manyak komik ya.Demez olaydım.Kabul ettiler..Bana demesinlermi lets go.Ben de dedim size güle güle.Neyse gidiyoruz baktım.Birisi bana bakıyor.Selam aleyküm selam.Nasılsın falan.Direk daldım dans etmeye başlıyor.Koptum ya.Az önce tanışmıssın hemen sarılıyor oha.Eee anlat bakalım napıyorsun.Hadi go out dedim.Demesin mi 2000 baht.Bu biraz pahalı çıktı.70 dolar istiyor yaklaşık.Yaş kaç teyze dedim 35 yaşında.You are handsome falan filan.Dedim 70 dolar etmezsin.Herkes beni sarhoş sanıyor halbuki diskoda tek ayık adam benim.Kendini yere atanlarmı dersin neler varya.Ona da elveda çektim.Herkesin belirli fiyatı var.Ödersen istediğini yapıyorsun.Param çıkışmadı.:..::..::..:Hepsine bastım resti çıktımmmmm.Bu yüzden işte kafam bozdu.Hayatı para bunların ve sex.Yazıkkkkkk.Taksideyim başka bir yere gidiyorum.Adama neden taksicisin dedim.Önceden hükümet temsilcisi idim Singapurda şimdi taksi sürüyorum dedi.Neden şimdi böyle.Yaşlandım ondan dedi.Adam ne güzel işi varmış.Yaşlandı diye göndermişler adamı kovmuşlar yani anlayacağınız.Neyse hangisinde daha çok para var dedim.Singapurdaki işim güzeldi dedi.Herkesin ayrı hayatı var burada.Hepsi para derdinde.Offf efkar bastı.Dur şu otelde yer kalmamış.Bakayım ayırmışlarmı bana.Giderim başka yere diye.2 gün 2 gün ödüyorum.İneyim aşağı da.Bakalım napmışlar.:..:Zıbarır vururum şimdi kafayı 12 gibi kalkarım.Hadi byeeeeeeeeeeeee.
[quote=jerfin;113396]bu hafta sistemlere uymayan en az 5000 puan götürdü.. sen 5 ayda %89 dan bahsediyorsun..:..::..:[/quote]
uymayan değil..isabetle uymayan..ayrıca bir hafta olurda her hafta olmaz
gokhan sen orda yanlış bişeyler yapmış olmayasın sakın :D !!!!
senin zararı gorunce nefesim kesildi harbiden......
bizim arkadaşta singapurdan bi kaç misafir getirmiştii, bunları iskender yemeye goturduk
yogurdu gorduler bu ne dediler, yogurt dedik
- yoguırt ilginç falan dediler beyenmedi imansızlar. Baya şaşırmıştık.
1 kaç gun teşviki mesaimiz oldu ama sacma insanlar vesselam vatandaşları ağırlıyoz gezdiriyoz misafir diye hiç birşeyden kaçınmıyoz, insan bi nezaketen elini cebe atar, nerdee..
neyse ii geceler
[quote=furkan;113403]paritede yada vobta MFI,RSI,VOLUME..bu 3lüyü kullanıp bir sistem yada yöntem geliştiren oldumu acaba ?
MFI'dan fayda gören yada kullanan bir kişi görmedimde duymadımda o yuzden soruyorm[/quote]
MFI zaten RSI nın volumle "korelelenmiş" -bu deyim VOBIX e ait :..:- hali değilmi..loop olur öyle sistem
arkadaşlar aranızda ODL den yurtdışı piyasalarda işlem yapan var mı?
FDOW'da işlem yapmaya başlayacağım.biraz bilgi verebilirseniz sevinirim.belki başka merak edenlerde vardır.
1 kontrat için ne kadar para gerekiyor.FDOW da 1 kontratta 100 puanlık kar-zarar kaç dolara tekabül ediyor v.s.
şimdiden teşekkürler.
[quote=furkan;113403]paritede yada vobta MFI,RSI,VOLUME..bu 3lüyü kullanıp bir sistem yada yöntem geliştiren oldumu acaba ?
MFI'dan fayda gören yada kullanan bir kişi görmedimde duymadımda o yuzden soruyorm[/quote]
Vob icin bildiklerimi yazayım
Bir ara MFI ve RSI ile sistem kurma calışmalarım oldu fakat sonuc başarızdı ve bunlar yükselen dipler alcalan tepeler yapsalar bile zararları büyük oldu VOLUME hic denemedim bilmiyorum .Daha cok hareketli stop ve fiyat ort başarılı oluyor benim görüşümdür kimseyi baglamaz :rolleyes:
Domuz gribi Türkiye'de
DHA - A.A 16 Mayıs 2009
Domuz gribi Türkiye'de
Haberler Anında Cebinizde Hürriyet Mobil
Haberler Anında Bilgisayarınızda Haber Alarmı
Haber Kaçırmaya Son Hürriyet Mind
ABD'den İstanbul'a gelen bir turistte virüs tespit edildi. Türkiye'de tespit edilen ilk vakayı Sağlık Bakanlığı bir açıklamayla duyurdu. Turist Haseki Hastanesi'nde gözlem altına alındı. Hastanede ilk önlem olarak hastanın yatırıldığı servisin önüne 3'lü bank konuldu ve bankın olduğu noktanın gerisine kimse alınmıyor.
[url]http://www.hurriyet.com.tr/gundem/11662284.asp[/url]
[quote=SEYYAH;113408]arkadaşlar aranızda ODL den yurtdışı piyasalarda işlem yapan var mı?
FDOW'da işlem yapmaya başlayacağım.biraz bilgi verebilirseniz sevinirim.belki başka merak edenlerde vardır.
1 kontrat için ne kadar para gerekiyor.FDOW da 1 kontratta 100 puanlık kar-zarar kaç dolara tekabül ediyor v.s.
şimdiden teşekkürler.[/quote]
1 Kontrat 100 puan * 5 Usd = 500 Usd kar/zarar komisyon hariç. ODL?..
1 Kontrat teminatı 6.875 Usd idi en son.
Komisyon her işlem 4 - 10 Usd değişiyor kuruma göre.
Bol şanslar...
[quote=mavi;113412]1 Kontrat 100 puan * 5 Usd = 500 Usd kar/zarar komisyon hariç. ODL?..
1 Kontrat teminatı 6.875 Usd idi en son.
Komisyon her işlem 4 - 10 Usd değişiyor kuruma göre.
Bol şanslar...[/quote]
1 kontrat teminatı = 6875 usd - 600 tl
komisyon = 10 usd - 2 tl
100 puan da k/z = 500 usd -
500 puan da k/z = - 50 tl
aşşaağı yukarı oranlar aynı,,,,,,,,, peki fdow da yatırım yapmak için nereye başvurmak lazım nerden gerçekleştireceğiz bunu ???
[quote=atlascepkenli;113413]1 kontrat teminatı = 6875 usd - 600 tl
komisyon = 10 usd - 2 tl
100 puan da k/z = 500 usd -
500 puan da k/z = - 50 tl
aşşaağı yukarı oranlar aynı,,,,,,,,, peki fdow da yatırım yapmak için nereye başvurmak lazım nerden gerçekleştireceğiz bunu ???[/quote]
Biri yerli(pahalı) biri yabancı(ucuz) kökenli, türkçe iletişim kurabileceğiniz 2 kurum vereyim dahasını siz araştırın.
[URL]http://www.isyatirim.com.tr/wwd_brokerage_trading.aspx[/URL]
[U][COLOR=#22229c][URL]http://www.dinotest.net/contact_us.php[/URL][/COLOR][/U]
Bol şanslar...