BELEŞ SİSTEm MTX den;
MTX de hazır olan sistem formüllerinden biri
AL:Cross(OSCP(8,41,s),0)
SAT :Cross(0,OSCP(8,41,s))
bu haliyle bile iş görüyor..üzerinde çalışılırsa basit bir kaç değişiklikle bile güzelleşiyor
Printable View
BELEŞ SİSTEm MTX den;
bu haliyle bile iş görüyor..üzerinde çalışılırsa basit bir kaç değişiklikle bile güzelleşiyor
yarın yanlışlıkla artı açarsa,,, heleki 42200 denemesi yaparsa sabahtan,,,
sanırım gözünün yaşına bakmadan kısalamak lazım,,,,,,,,, 40625 göz kırptı bana demin :cool: yarın değişik bir veri gelmezse tabi,,,
fdji ve pariteler için belli bir zaman aralığı var mı??*
ya da ne?**
[quote=delinda78;113463]fdji ve pariteler için belli bir zaman aralığı var mı??*
ya da ne?**[/quote]
sen yenisin galiba,,,,,,,,,,, sen bana bakma,,, bunlar sadece benim görüşlerim,,, sen bana bakma ,, sadece katılıp, katılmadığını yada kendi görüşlerini yaz,,,,,,,:p
[QUOTE=Astatin;113460]BELEŞ SİSTEm MTX den;
bu haliyle bile iş görüyor..üzerinde çalışılırsa basit bir kaç değişiklikle bile güzelleşiyor[/QUOTE]
peryot kaç olacak? kabul etmedi bi hata veriyo
5 hazirana kadar yatay dalgalı yukarı 5 haziran dan sonra full kısa...
[quote=AMON RA;113465]peryot kaç olacak? kabul etmedi bi hata veriyo[/quote]
periyot 10 dk..hata vermiyor..MS kullanıyosan MS MTX farklılıkları hikayesi olabilir
[QUOTE=QUEEN;113466]5 hazirana kadar yatay dalgalı yukarı 5 haziran dan sonra full kısa...[/QUOTE]
neden 5 haziran?
[QUOTE=jerfin;113468]neden 5 haziran?[/QUOTE]
fibonacci zamana göre trend bitmesi gerek.. önceki 13 mart idi..büyük dalga için..20 mayısda önemli ama küçük dalgalar için
böyle bir resim çiziyor olabilirlermi? ne dersiniz? mavi çizginin sağ tarafı senaryodur.
[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3678/vobh.png[/IMG]
[quote=QUEEN;113469]fibonacci zamana göre trend bitmesi gerek.. önceki 13 mart idi..büyük dalga için..20 mayısda önemli ama küçük dalgalar için[/quote]
Bir de SAZAN dan gurt taburlarının konvansiyonel durumlarını alsak iyi olacak..bu arada vay canına..pazar gecesi ama hüzünlü değilim..tatil çarşambaya kadar:..::..:
[QUOTE=Astatin;113471]Bir de SAZAN dan gurt taburlarının konvansiyonel durumlarını alsak iyi olacak..bu arada vay canına..pazar gecesi ama hüzünlü değilim..tatil çarşambaya kadar:..::..:[/QUOTE]
diğer sitede analizleri var düşüş bekliyor 38000e kadar sanırım...