[quote=QUEEN;113472]diğer sitede analizleri var düşüş bekliyor 38000e kadar sanırım...[/quote]
diğer site hangisi?
Printable View
[quote=QUEEN;113472]diğer sitede analizleri var düşüş bekliyor 38000e kadar sanırım...[/quote]
diğer site hangisi?
[QUOTE=Astatin;113473]diğer site hangisi?[/QUOTE]
senin bilmem kaç yılına kadar yasaklı olduğun site..:)
[quote=jerfin;113474]senin bilmem kaç yılına kadar yasaklı olduğun site..:)[/quote]
2023 :) hangi topikte yazıyor? göremedim ben..bak seb Bay SAZAN ın ettiğine :)
[QUOTE=Astatin;113475]2023 :) hangi topikte yazıyor? göremedim ben..bak seb Bay SAZAN ın ettiğine :)[/QUOTE]
teknik analiz kısmında
[QUOTE=Astatin;113475]2023 :) hangi topikte yazıyor? göremedim ben..bak seb Bay SAZAN ın ettiğine :)[/QUOTE]
teknik analiz başlığı altında bay sazan'ın kendi topiği var.. %1 Club... bilmiyordum deme sakın..:p
[IMG]http://img198.imageshack.us/img198/285/samico.jpg[/IMG]
grafik başka bir siteden alıntı.. geçen yıl [COLOR="Red"]samico[/COLOR] arkadaşımızın yaptığı EW çalışması.. bu vesile ile kulakları çınlasın..:) şimdiye kadar analiz güzel çalıştı.. ben orta vadede yeni bir dip beklemiyorum ama aklımızın bi köşesinde bulunsun bu değerli analiz..
[quote=jerfin;113477]teknik analiz başlığı altında bay sazan'ın kendi topiği var.. %1 Club... bilmiyordum deme sakın..:p[/quote]
bilmiyordum:cool:
içimde bir his var fdowu kızartıcaklar...
[QUOTE=Astatin;113460]BELEŞ SİSTEm MTX den;
MTX de hazır olan sistem formüllerinden biri
AL:Cross(OSCP(8,41,s),0)
SAT :Cross(0,OSCP(8,41,s))
bu haliyle bile iş görüyor..üzerinde çalışılırsa basit bir kaç değişiklikle bile güzelleşiyor[/QUOTE]
[QUOTE=AMON RA;113465]peryot kaç olacak? kabul etmedi bi hata veriyo[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;113467]periyot 10 dk..hata vermiyor..MS kullanıyosan MS MTX farklılıkları hikayesi olabilir[/QUOTE]
oscp= Price oscillator oluyor
oscp(süre, süre, Hareketli Ortalama metodu, Farklılaştırma metodu)
Sondak farklılaştırma metodu $ ya da % alınıyor. Matriks de $ bizim paramız değil diyip otomatik olarak % almış olabilir bu kısmı yani metastockta aşağıdaki gibi deneyebilirsiniz.
AL:Cross(OSCP(8,41,s,%),0)
SAT :Cross(0,OSCP(8,41,s,%))
Bu şekilde 5dklık verilerde denendiğinde 01.01.2009-15.05.2009 tarihleri arasında 90 karlı ve 171 zararlı olmak üzere toplam261 işlemde 23450 puan kazandırmış. Tek işlemde en fazla 950 puan zarar ettirmiş en fazla 2550 puan kazandırmış.
VOB System.
Sistem 41.55'den verdiği Short (Açığa Sat) sinyalini sürdürüyor.
Not : Sn Jerfin, Astatin. Evet diğer forumda yaklaşır 3 yıldır süren topiğim var ve EW sayımlarını, özellikle teorik bazda güzel şeyler gördükçe veriyorum. Ancak ordaki sayımlar cidden çok teorik ve EW bilmeyenler için özel açıklama gayretine girmiyorum. Halbuki burda sistem sinyallerini veriyorum ve bilmiyorum kaç trade yaptık ama henüz hiç yanılmadılar. (Zarar eden trade yok !) Biliyorum ki çok da az yanılacaklar. (2 dogru 1 yanlış oranına sahip bir sistem). Sizce hangisi daha iyi ?
[URL="http://img30.imageshack.us/my.php?image=sistemvob30.png"][IMG]http://img30.imageshack.us/img30/4341/sistemvob30.png[/IMG][/URL]
Günaydın Arkadaşlar Bol Kazanclar
Fdow 8216 -51
Dolar 1,57,31