-
[quote=hilm;113549]Sn sazan sizin diğer forumdaki topiğnizden ve sn T. Sengöz'ün blogundaki sayımlarından Dow için yukarı olma olasılığı daha yüksek olarak gördüm.
Bu durumda çarşamba bizim piyasa açıldığında dowun bugüne göre yukarıda olması daha olası.
Bu şartlar altında akşama sisteminiz kısa yönünde ise bayram tatiline kısa olarak girermisiniz ?[/quote]
Sn Hilm,
3 adet sistem, 1 adet EW hesabı ile oynuyorum. Sistem hesaplarında sistem ne derse onu yaparım. EW ise gerçekten Elliott'a göre oynar. Dolayısıyla Sistem SAT'ta ise sistem hesaplarında kısa girerim.
EW HEsabında ise full Long'da olabilirim. Önümüzden 2 hafta içinde VOB'da da yukarı hareketin devamını umuyorum. EW Açısından. Ancak bu hareketi bir ending diagonal beklediğimden, sistemler açısından hiç hoş bir zaman olmayacaktır. (Eğer özellikle yatay piyasalar için tasarlanmamışlarsa)
Bu güne kadar gördüğüm, Triangle ve Diagonallerde tüm sistemler çarpılır.
-
fdow da güzel ayar çekiyor...sabah japonları yamulttular sonra bizi,daxı şimdide hiçbişey olmamış gibi başa döndü...
-
yatay düzeltme yapıyor yine dow atak yapabilirse yeni yüksekler olabilir..
-
Bu piyasa 50000 yolcusu full long.600 geçiliyor.Bundan sonra kriz mriz yok.50 000 olacak vob.
-
Çok güçlü alış baskısı seziyorum.Ciddi bir baskı.42000 üstünde kapayacaz ve bu uzun aradan sonra ilk olacak.
-
dax kararsız.. yaralı kuşş..
-
çaktırmadan ayrışıyoruz yine dowdan daxtan. %0.5, %0.2 yavaş yavaş yukarı çekiyorlar çıtayı
-
[quote=sazan;113587]....Önümüzden 2 hafta içinde VOB'da da yukarı hareketin devamını umuyorum. EW Açısından. Ancak bu hareketi bir [B]ending diagonal[/B] beklediğimden, sistemler açısından hiç hoş bir zaman olmayacaktır. (Eğer özellikle yatay piyasalar için tasarlanmamışlarsa)
Bu güne kadar gördüğüm, Triangle ve Diagonallerde tüm sistemler çarpılır.[/quote]
ED ise 36.625-43.875 alt dereceli 1. dalgayı yaptı.şimdi 2.dalga yapılıyor olmalı.hmmm tamda %50 geri alışta bekliyoruk.ilginç olabilir...
o zaman 2 yukarı 1 aşağı hareket daha var....
1>3>5 şeklinde düşünürsek yani alt üst trendline ların yakınsayacağını varsayıyorum 47.000/50.000 aralığına falan gider (olası 1 nolu dalgası 7.000 puan civarı çünkü).vay canına :eek:
-
-
[QUOTE=Astatin;113595]pambık 550o den flatingo[/QUOTE]
aste yeni başlayoduk yuhav 40600den realize edecen sandımdı ben seni ::: hetta ve hetta 41650 yeni cort emirlerin var sandımdı .. yaslancan sandımıd arkana
-
[quote=Astatin;113595]pambık 550o den [B]flatingo[/B][/quote]
babafingo olacağına flatingo ol daha iyi asti :(
-
[quote=fXci;113596]aste yeni başlayoduk yuhav 40600den realize edecen sandımdı ben seni ::: hetta ve hetta 650 yeni cort emirlerin var sandımdı .. yaslancan sandımıd arkana[/quote]
biraz da sen başla biz izleyelim:D