[quote=Se_M;378222]sistem shortu sn VOB ?[/quote]
Kısa vade çok oynadığı için uzun vadede shortum hürmetler.
Printable View
[quote=Se_M;378222]sistem shortu sn VOB ?[/quote]
Kısa vade çok oynadığı için uzun vadede shortum hürmetler.
Uzun vade sistemim dönerse haber veririm hürmetler.
Selam dostlar hareketlerin güzelliği gözler önünde onun için kaldığım yerden kıpraşmadan devam ediyorum.
İyi haftalar dostlar ben daha shorta devam ederim
sn V.O.B hala short devam etmekte sanırım... değişiklik var mı sinyalde ?
[quote=Se_M;378627]sn V.O.B hala short devam etmekte sanırım... değişiklik var mı sinyalde ?[/quote]
Evet uzun vadem hala shortta hürmetler.
Selamlar dostlar uzun vade düzelmediği için zart zurt yazmıyorum düzelirse haber verecem hürmetler cümleten.
tşkler sn V.O.B..
Selamlar dostlar uzun vadeyi düzeltemeden uçması imkansız onun için fazla kurcalamaya gerek yok ancak düzelttiği zaman uçacaktır shorta devam ederim.
vob kardeş, düzeltmeyi nereye kadar bekliyorsunuz? teşekkürler.
Merhabalar,
Dün bir ameliyat geçirdim,narkozdan çıkalı daha 24 saat olmadı,hayati bir operasyon değildi,iyiyim.;)
Sabah baktım 26 ölü 22 yaralı..:o
İçim yanıyor...
-Bu iş herşeyin önüne geçiyor artık...:rolleyes:
-Adamların saldırmasını beklemeyeceksin,proaktif davranacaksın.Onlar saldırınca ,pusu kurunca, sen saldırmayacaksın,sen baştan saldıracaksın,onlar başının çaresine baksın.
-Madem NATO'nun 2. büyük ordususun,gücünü göstereceksin,Allah'tan başka kimseden korkmayacaksın!
-Madem dünyanın 16. büyük ekonomisisin ,ilkönce kendine güveneceksin,milli güç unsurların senin yegane güç kaynağın olmalı...
-Riske gireceksin,şu ne der bu ne der diye dış politika yapmayacaksın,riske giremezsen,kazanamazsın.
-Zayiatını saldırırken vereceksin,pusuya düştüğünde değil...
-Mustafa Kemal Paşa; büyük taarruzda,Harbiye'den hocası olan paşa,düşman tahkimatını görüp,riske giremeyip , saldırmadığında,ast kumandanlarına emir verip şöyle demişti:
"Siz taarruza kalkın,sizi görünce kumandanınız da taarruza kalkar.!!"
-Bu millet galeyana gelirse,bu milleti ne devlet ne de hükümet tutabilir,iyisi mi milletin duygularına tercüman olup ,gerekeni hemen yapmak,herşeyden evladır.
-Demokrasi demokrasi diye bize güya ayar veren,sonra da bu çapulcuları besleyen dış güçlerin oyununa gelmeyeceksin,hatta onların birliğine girme girişimlerini bugün hemen durduracaksın...
-Özüne ;10000 yıllık tarihine döneceksin,Osmanlı zamanında bu isyan girişimleri olduğunda ,misal Muhteşem Süleyman ne yapmıştı?
-Ve ilkönce Sultan Süleyman gibi iç isyanı bastıracaksın,sonra dış politika icabı bölgende liderliğe soyunacaksın,uzaktakileri kurtarmadan önce ,ilkönce evinin önünü süpürecek ve arka bahçeni temiz tutacaksın.
Ben şahinim beyler;
52 yaşındayım,Top.Atğm. olarak her türlü görevi almaya da hazırım...
Canımı verebilirim,ama bana verilen her vazife ,
yapılacaktır!!!.....
Öncelikle geçmiş olsun Sn.Saraylı... inşallah sizi yine eskisi gibi daha sık görebiliriz burada,
Yazınız için teşekkür ederim, hislerime tercüman oldunuz...dağ dere tepe bombalayarak olmaz...
geçmiş olsun saraylı abi. yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum
[quote=saraylı;379519]-[B]Zayiatını saldırırken vereceksin,pusuya düştüğünde değil[/B]...[/quote]
Acil şifalar Dilerim Saraylı abi
Türkiyemin de BAŞI SAĞOLSUN
[quote=buffet;379522]Öncelikle geçmiş olsun Sn.Saraylı... inşallah sizi yine eskisi gibi daha sık görebiliriz burada,
Yazınız için teşekkür ederim, hislerime tercüman oldunuz...dağ dere tepe bombalayarak olmaz...[/quote]
[quote=matador38;379528]geçmiş olsun saraylı abi. yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum[/quote]
[quote=ordi;379532]Acil şifalar Dilerim Saraylı abi
Türkiyemin de BAŞI SAĞOLSUN[/quote]
tşk ler svg. arkadaşlarım,iyiyim,sorun yok...;)
bizim hekimler canavar gibiler valla,helal olsun onlara....brv
gündeme bakılırsa daha çok zayiat olacak gibi,istemiyoruz tabi:o,ama öyle duruyor...zayiattan çok, geldiğimiz nokta önemli olmalı,bu zayiatı veriyorsak buna değmeli...
icraat ve tahakkuk lazım,hamaset ve edebiyatı bırakmalı...hala devlet ,savaşı bırakmalı gibi söylemler dönüyor ortada,ya devlet napacaktı,ha terör yaptın aferin al sana daha fazla demokrasi mi diyecek,yazıklar olsun valla yaa...:mad:
T..CT..CT..C
Patron kusura bakma, sinirden geçmiş olsun demeyi unutmuşum. Umarım ciddi bir şey değildir...Acil şifalar dilerim.
[quote=Astatin;379539]Patron kusura bakma, sinirden geçmiş olsun demeyi unutmuşum. Umarım ciddi bir şey değildir...[/quote]
est patron ,
çok ciddi bişi değildi,
sorma ,hepimizi sinirlendirdiler...ama bize bişi olmaz,kuvvetliyiz ,hem de çokkkk....::::cool::)
saraylı hocam ,geçmiş olsun,hoşgeldiniz
gecmis olsun sayın saraylı
Sn. Saraylı geçmiş olsun, acil şifalar dilerim...
Saraylı abi öncelikle geçmiş olsun,
içimdeki tüm duygulara tercuman olup dökmüşsün kelimeleri damla damla,
Her zaman söylerim
EN İYİ SAVUNMA SALDIRMAKTIR!!!
sayın saraylı geçmiş olsun...
Saraylı üstad geçmiş olsun acil şifalar dilerim sen yokken biraz yazdık ama kusuruma bakmazsın ben uzun vade daha shorttayım üstad hürmetler.
[quote=reytohanzan;379542]saraylı hocam ,geçmiş olsun,hoşgeldiniz[/quote]
[quote=rüzgar;379557]gecmis olsun sayın saraylı[/quote]
[quote=özdenil;379573]Sn. Saraylı geçmiş olsun, acil şifalar dilerim...[/quote]
[quote=cozbek83;379574]Saraylı abi öncelikle geçmiş olsun,
içimdeki tüm duygulara tercuman olup dökmüşsün kelimeleri damla damla,
Her zaman söylerim
EN İYİ SAVUNMA SALDIRMAKTIR!!![/quote]
[quote=culex;379581]sayın saraylı geçmiş olsun...[/quote]
[quote=V.O.B;379592]Saraylı üstad geçmiş olsun acil şifalar dilerim sen yokken biraz yazdık ama kusuruma bakmazsın ben uzun vade daha shorttayım üstad hürmetler.[/quote]
çok tşk ler arkadaşlar,.brv
hatırlanmak ve sevilmek güzel şey valla....lelele
svg.VOB , istediğin gibi yaz abim,ben memnun olurum.+..:);)
Sn Saraylı
Geçmiş olsun, umarım tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz...
Şehit yakınlarının, ve hepimizin başı sağ olsun, özellikle malum bölgelerde görev yapan asker, polis ve vb... yakınlarına sabırlar dilerim... Yakınımdan biri malum bölgede olsaydı ne yapardım inanın bilmiyorum...
Bazı sorularım var:
-Son 2 ayda 200 ün üstünde şehit verilmiş ( toplamda 30 000 ila 50 000 li rakamlardan bahsediliyor ), bu güne kadar neden birşey yapılmadı, birşey yapmak için şehit sayısının belirli bir rakamın üstüne mi çıkması gerekiyor ?
-Terör sorununu çözmekle görevli kurumlar bu güne kadar yaptıkları bakımından başarılı iseler bu ne iştir, başarısız iseler bu başarısızlıktan dolayı kime ne yapılmıştır ?
-Şehit olanlar neden hep garibanlardır ?
sn .saraylı geçmiş olsun
abi geçmiş olsun varlığını biliyoruzda arada hisetmek de lazım saygılar...
sn sarayi geçmiş olsun
-Terör sorununu çözmekle görevli kurumlar bu güne kadar yaptıkları bakımından başarılı iseler bu ne iştir, başarısız iseler bu başarısızlıktan dolayı kime ne yapılmıştır ?
sn hilmi,
Şu sorunuzun cevabı var ya bu ülkenin tüm problemlerinin çözümüdür.
Bu ülkede hiç bir bürokrat ve memur yaptığı yanlışın bedelini ödemez.
Onların yaptığı tüm yanlışların ceremesini de fakir halkımız öder
Hatta bu ayrıcalık bu beylere yetmez de üstüne de yapmaları ya da yapmamaları gereken işleri de rüşvetle yaparlar.
Bu da yetmez,devletin tüm imkanlarını da her şekilde kullanırlar.
Bu da yetmez,emekli olurken dahi sömürmeye devam ederler.
Bu ülkede emekli olan neredeyse tüm memurlar
Hakkari civarına taşınır görünür
neden ?
Daha fazla yolluk alabilmek için
son bir defa
son bir tekme
son bir ihanet..
Oysa yıllarca emekli maaşı alacaktır daha
cebinden tek bir kuruş çıkarıp vermediği devletten.
Devlet dediğime bakmayın,
senden,benden,bizden.....
Saygılar..
geçmiş olsun sn Saraylı hocam
abi geçmiş olsun yeni okudum...
siz narkozdan çıkmışsınız , darısı milletimizin devletimizin başına...
sevgiler..
Saraylı usta geçmiş olsun ..
[QUOTE=hilmi;379606]Sn Saraylı
Şehit yakınlarının, ve hepimizin başı sağ olsun, özellikle malum bölgelerde görev yapan asker, polis ve vb... yakınlarına sabırlar dilerim... Yakınımdan biri malum bölgede olsaydı ne yapardım inanın bilmiyorum...
Bazı sorularım var:
-Son 2 ayda 200 ün üstünde şehit verilmiş ( toplamda 30 000 ila 50 000 li rakamlardan bahsediliyor ), bu güne kadar neden birşey yapılmadı, birşey yapmak için şehit sayısının belirli bir rakamın üstüne mi çıkması gerekiyor ?
-Şehit olanlar neden hep garibanlardır ?[/QUOTE]
gariban olmayan adam parasını verip tırttanda olsa bi üniversite okutuyo ogluna özel üniversitede yada yurtdısında .. çoğu uzatabildigi kadar uzatıyo yapmama imkanı olan yapmıyor yada yurtdısında 3 yıl geçirip bedelli yapıyor.. ondandır zengin şehit çıkmaması. tabi bide ülkemizde gariban nufusu biraz fazla ..
[quote=hilmi;379606]Sn Saraylı
[/quote]
[quote=kanterturk;379671]sn .saraylı geçmiş olsun[/quote]
[quote=brokerturk;379672]abi geçmiş olsun varlığını biliyoruzda arada hisetmek de lazım saygılar...[/quote]
[quote=kulmer;379677]sn sarayi geçmiş olsun[/quote]
[quote=kemal52x;379699]geçmiş olsun sn Saraylı hocam[/quote]
[quote=halojen;379794]abi geçmiş olsun yeni okudum...
siz narkozdan çıkmışsınız , darısı milletimizin devletimizin başına...
sevgiler..[/quote]
[quote=Kennym;379797]Saraylı usta geçmiş olsun ..
[/quote]
tşk ederim arkadaşlar alakanıza..brv
iyiyim,tradelere devam ediyorum,;):),al,sat,al,sat....:..:..(benim sistemde flat yok,o yüzden..:..:)
hiç sonu gelmiyo yaw bu işin...:D
elektrik kablosu imal eden bi arkadaşım vardı,uzun zaman görmemiştim,tekrar görünce dedim ki,hala kablo mu yapıyosun?Dedi ki,evet daha kablonun ucunu bulamadım...:..:..
hepinize başarılar dilerim...:)
smart live forex metatrader da vob 30 var herkes artık metatraderden vob 30 izleyebilir
:::))))))
::::)))
Sn Saraylı geçmiş olsun...
Sn temese Bütün memurları suçlamakla haksızlık ediyorsun işini adam gibi yapan ve kazancını haklı kazanan memurlarda var onlar olmasa zaten işler yürümez... Bürakratlar hakındaki düşüncene tamamen katılıyorum...
Merhaba
Elbette küçük bir azınlık var tabii
ama burada ki sorun inanın ki çok büyük
hesap vermek zorunda olmama durumu kabullenilemez
Örnek gözümüzün önünde facia olarak duruyor işte
Bu yıkılan binalara denetim yapan kimdir?
ruhsatı veren kimdir?
imar veren,onaylayan kimdir?
Vatandaş hata yapınca basiretli olacaksın,dikkat edeceksin,evrağını tamamlayacaksın diyen,50 tl lik irsaliyenin yazı ,adres noksanına 150 tl ceza yazan devlet,kendi memurlarında ne basiret arıyor ne işbilirlik ne de dürüstlük..
Sonuç:
Adaletin ve hakkaniyetin olmadığı yerde her türlü melanet at koşturur....
Uzun vade düzelmeden bir numara çıkmaz paladan short devam daha hürmetler.
malesef kurallar tam işlemiyor bunda, rüşvetinde parmağı var, vicdanı olan insanlar yapmıyordur ama vicdan olmayıp para hırsıda işin içine girince kimse kurallara bakmıyor kanunlar çıkıyor uygulama yok
Shorta devam uzunu düzeltsin long olayım yoksa shortttt hürmetler.
şahsi kanaatim bir süre öncesine kadar etkili sonuç veren sistemlerin son zamanlarda (yılbaşından sonra özellikle) çok başarılı sonuçlar üretmediği şeklinde ... öyle çok senaryo, komplo teorisi merakı olmayan biri olarak diyebilirim ki bilinçli "çalıştırılmadığını" düşünüyorum... yani 1000 puan oynamalar gibi hareketleri fazlaca görmeye başladık sanki... en yavaş sistem bile yön değiştirir sanıyorum.. ardından da aynı yere dönüş yani "çarpılmaları" fazlaca yaşıyoruz sanki...
4 sene boyunca kullandığım(bir süre önce bıraktım) oldukca basit ama uygulandıgında verimli olan bir sistem yılbaşından bu yana patlamış durumda... agustos başı gibi birkaç trendi de saymazsak kulliyen zarar...
görüşlerinizi almak isterim...
NOT: bahsettiğim konular sadece bügüne özgü hareketlerden dolayı değil... bugün sistemler iki yanlış sinyal üretti... ikisine de uymadım . kazandım.. ama raat mıyım hem evet (kazançtan ötürü) hem hayır (sistemden ötürü)
NOT 2: saraylı abi çok geçmiş olsun... operasyonlar iyidir.. özellikle olumlu sonuçlananlar...(özel mesajları burdan göndermeyi sevmiyorum ama özelden denedim. kapalı)