[quote=follow;113613]follow is back :)[/quote]
hoşbulmuşsun
Printable View
[quote=follow;113613]follow is back :)[/quote]
hoşbulmuşsun
[QUOTE=Astatin;113646]selçuklu patron, bence garan a kapanışa doğru kükülemeleri muhtemeldir...ancak şu histemli, şortların üstüne bir de sistem sat verirse sağ komam..basarımkısaları..demedi deme:)[/QUOTE]
patron uysana sistemine... gül gibi sistem ....
bu yatay piyasadan sistemine uyan karlı çıkacak bence ..
vay anasını .. herkes yılanın kafasına taş atıyor ... yazıktır hayvana .. intikamı acı olur yılanın demedi demeyin ...:D:D hahahhahah
bir yavuzhan var ... o yem verdi yılana sağolsun ... :D:D:D ...
ne hayvan dax mış bu yaww
histem derki, çok sıkı mal okutuyolar pis verecekler...ama tabi histemede tezgah yapıyor olabilirler o ayrı
650 cortları 39.000 kapatıcam 42.000 stoploss
[quote=unlimitted;113647]yuh dolara naaptılar öyle...[/quote]
dolar 1,55 lere indi,sert çaktılar.
serbest altında geriliyor.
[quote=selçuklu;113653]vay anasını .. herkes yılanın kafasına taş atıyor ... yazıktır hayvana .. intikamı acı olur yılanın demedi demeyin ...:D:D hahahhahah
bir yavuzhan var ... o yem verdi yılana sağolsun ... :D:D:D ...[/quote]
hakkımı yeme. daha taş atmadım. hatta teee saat kaçta 41.600 üzerinde shortlar çooooooook dikkat etmeli diye ara gazı bile verdim.
ama 41.500 aşağı geçildiği anda değil senin yılan, godzilla gelse tanımam, elimde sapan olsa deviririm :..::..:
bugün acıtmadan can yakmadan yukarı taşıyolar :) ... şaka maka sabahla aramızda 1000 puan fark oluştu !!
[quote=selçuklu;113653]vay anasını .. herkes yılanın kafasına taş atıyor ... yazıktır hayvana .. intikamı acı olur yılanın demedi demeyin ...:D:D hahahhahah
akıllandım ben daha öncesinden :)
üfleyerek yemliyorum solucan bebişleri :)
daha büyüyüp kobra,anakonda olacaklar :)
paron ben o yılanı çanta yapmak istiyorum..paraları koymak için :) yada bizim paralar o yılana yem ıolur..kader
[quote=hilm;113649]Sn seyyah siz bilirsiniz bende bildiğim kadarı ile Sn sazan 'ın yapıştırdığı grafikte 40 000 aşağı kırılmadığı durumda iii için yaklaşık 47 000 - 50 000 seviyesine kadar bir yükseliş söz konusu değilmi ?
Sonra iiii için aşağı düzeltme yapap iiiii için tekrar yukarı denemeli...[/quote]
evet eğer bir ED oluşacaksa şu an ii.dalgada olmalıyız.yukarı iii aşağı iv ve yukarı v deyip biter...
50.000 ler görülür üstü olur mu bilmiyorum.
projeksiyon sahibi mr.sazan daha net bir hedef verebilir sanıyorum.