paranın gözü kör olsun yılanseverde olduk ki evdeki muhabbet kuşuna zor tahammül eden çok öttümü kafeste çatal-kaşık gezdiren bir manyağım :)
Printable View
paranın gözü kör olsun yılanseverde olduk ki evdeki muhabbet kuşuna zor tahammül eden çok öttümü kafeste çatal-kaşık gezdiren bir manyağım :)
kapanış 41300 fena olmaz diyorum
[quote=YAVUZHAN;113663]paranın gözü kör olsun yılanseverde olduk ki evdeki muhabbet kuşuna zor tahammül eden çok öttümü kafeste çatal-kaşık gezdiren bir manyağım :)[/quote]
hahahah resmen kahkaha attım süperdi bu :..::..:
gösterge açımızda 90 derece maşallah :)
henüz hakkını veremedik tabi..
[IMG]http://i42.tinypic.com/x29npc.gif[/IMG]
[QUOTE=SEYYAH;113662]evet eğer bir ED oluşacaksa şu an ii.dalgada olmalıyız.yukarı iii aşağı iv ve yukarı v deyip biter...
50.000 ler görülür üstü olur mu bilmiyorum.
projeksiyon sahibi mr.sazan daha net bir hedef verebilir sanıyorum.[/QUOTE]
Sn seyyah teşekkürler, önemli olan hedefin neresi olduğu değil, grafiğe göre benim olayı çözmem.
[QUOTE=follow;113610]herkese selam
gecsin bakalim[/QUOTE]
Selam nerelerdeydiniz epeydir yoktunuz.
[QUOTE=Astatin;113617]500 den kısaya devam..bi kazan etli pilav oldu... 1/2 kısayım...[/QUOTE]
Asti az daha böyle gidersen restoran açacaksın kendine.
600 den yem takviyesi solucanlara :)
450 yandımı tek dostum atlar der çakarım taşı bende kafaya kafaya..
selçuklu gaz kesme uzun hava çal :)
teşekkürüm kalmadı .. her yeni sayfada önceki sayfadaki teşekkürlerimi geri alıyorum kusura bakmayın .. :D :D :D :D :Dhahahahhahahha
[QUOTE=SEYYAH;113625]biliyorum ev,iş adresi, kredi kartı numaraları, dün akşam ne yediği (cafe de paris soslu koala ızgara ::: )
geçen laptopu masanın üstündeydi alacaktım baktım eski model para etmez dedim bıraktım.dışarı çıktım sonradan aklıma geldi olm içinde sistemler vardı lem dedim.neyse iş işten geçti artık :::
lem hasta etme adamı.dur zati kafam bozuk bana gına geldi bu piyasadan.[/QUOTE]
Tatil size yaramamış anlaşılan. Biraz daha dinlenin yarın sizin için kapatacağım vobu ve IMKByi .dng
[quote=hilm;113667]Sn seyyah teşekkürler, önemli olan hedefin neresi olduğu değil, grafiğe göre benim olayı çözmem.[/quote]
aşağıdaki gibi bir görüntü oluşacak eğer böyle ise.1 dediğimiz nokta vadelideki 43.875 seviyesi.
sazan abininde dediği gibi bir ED oluşacaksa YATAY'a zaafı olan sistemleri öttürürler üüü
[QUOTE=Astatin;113630]rallş ralli ralli...esmerlemişin birz patron :)[/QUOTE]
Abi yılan duymuyor kavalı üflemekten nefesi kesildi morardı..kom