Garanti yi kaldırmıyorlar o yuzden de gidemiyorlar Garantısız bir hiçler:)
Printable View
Garanti yi kaldırmıyorlar o yuzden de gidemiyorlar Garantısız bir hiçler:)
[quote=SaNCaKTaR;113699][B]Garanti yi kaldırmıyorlar[/B] o yuzden de gidemiyorlar Garantısız bir hiçler:)[/quote]
tut ucundan sen kaldır o zaman :::
[quote=traderx;113692]aman abi bir tobo gördüm sanki vadelide 42000e stop koymayı unutma:)
astitin bir pilav üstü az kuru çek:D:::[/quote]
acılımı olsun acısız mı:)
Hacim az full short.
Uzun Katliamı beşlayacak gibi
Bu borsa yeni direnç zor geçer bu hacimle.Sanmıyorum.Bundan sonra short zamanı.Benim beynime de şelale sinyalleri geldi.Kabak kafalı maymun öyle diyor.
[quote=SEYYAH;113700]tut ucundan sen kaldır o zaman :::[/quote]
[URL]http://www.izlesene.com/video/muzik-sinan-ozen-senin-agzini-yerim-ben/719012[/URL]
:..:
[quote=GOKHANFINDIK;113704]Bu borsa yeni direnç zor geçer bu hacimle.Sanmıyorum.Bundan sonra short zamanı.Benim beynime de şelale sinyalleri geldi.Kabak kafalı maymun öyle diyor.[/quote]
sanada aynı şarkı GÖkhancımm
[URL]http://www.izlesene.com/video/muzik-sinan-ozen-senin-agzini-yerim-ben/719012[/URL]
[QUOTE=Astatin;113701]acılımı olsun acısız mı:)[/QUOTE]
yine çaktın lafı ha, acısız :::
full flatos, sistem yamultmaca devam bence mayıs sonuna kadar cacık modda gideriz..
arada ufak atraksiyonlar yaparlar ama yön yatay:..:
Cnn haber geçti Thailand istediği turizm performansını sergileyememiş.Worse than expected yani.Fuhuş turizmi kopmuş burada.Kız yanımda avrupalıya internetten thai parasını dolara çevirmeyi öğretiyor.Peh.
[quote=traderx;113707]yine çaktın lafı ha, acısız :::
full flatos, sistem yamultmaca devam bence mayıs sonuna kadar cacık modda gideriz..
arada ufak atraksiyonlar yaparlar ama yön yatay:..:[/quote]
çakmak değil dostum..eğlenelim diye karşılıklı..yoksa bu vob stresi çekilmez..bu arada acılı mı acısız mı olsun kuru:..::..::..::..:
[quote=temese;113635]sn sazan
bu sayım devam ederse bizi en az 50.000 keser değil mi?
saygılar[/quote]
Sn Temese, ending diagonal 2. dalgada isek,En az %100 hedef çizgisine kadar çıkarız. (Max %161). Şu anda bir triangle oluşumu var gibi, bu nedenler %61 of A çizgisi üstünde kapatmadığımız sürece, %38 geri alma hedefine gitmemiz daha muhtemel. (Bu durumda gelişmekte olduğunu sandığım triangle B dalgası olur ve C ile %38'e gideriz). Bu da ending diag. 2. dalgasını 3 dalgalı bitirir. (Zigzag). Diğer açıdan Triangle bitiminde %61 of A üstüne çıkarsak Bir double three düzeltme görmüş oluruz. (Zigzag ve triangle). Ancak beklentim %61 of A üstüne çıkmadığımız sürece , %38 geri alma seviyelerine gidiş. (38.5 civarı)