Öğrendiğim en önemli şey.İkinci buralara geliş de momentum zayıf.Bu hacimle direnç kırılmaz.Sert düşer buralar.Geceye 825 ten kel kafalı maymun hatrına shortum.
Printable View
Öğrendiğim en önemli şey.İkinci buralara geliş de momentum zayıf.Bu hacimle direnç kırılmaz.Sert düşer buralar.Geceye 825 ten kel kafalı maymun hatrına shortum.
çökecek burası durmaz :)...ya hiç rahat değilim..şu tatil olayı midemi bulandırıyor..bakalım pozu taşıyacakmızyız..
dow un bu açılış performansına burada 42 bin yanmalıydı en azından..
kısa periyotta aldayız ve 41450 altına sarkmadan aşağı oynamak belirsizlik..
ancak geçen haftaki ve öncesindeki yukarı iştahta yoktu bugün,giderek azalıyorda diyebiliriz..
[QUOTE=Astatin;113712]çökecek burası durmaz :)...ya hiç rahat değilim..şu tatil olayı midemi bulandırıyor..bakalım pozu taşıyacakmızyız..[/QUOTE]
ben bugun 500 puvan zararnan flatlaycam senki
[QUOTE=sazan;113710]Sn Temese, ending diagonal 2. dalgada isek,En az %100 hedef çizgisine kadar çıkarız. (Max %161). Şu anda bir triangle oluşumu var gibi, bu nedenler %61 of A çizgisi üstünde kapatmadığımız sürece, %38 geri alma hedefine gitmemiz daha muhtemel. (Bu durumda gelişmekte olduğunu sandığım triangle B dalgası olur ve C ile %38'e gideriz). Bu da ending diag. 2. dalgasını 3 dalgalı bitirir. (Zigzag). Diğer açıdan Triangle bitiminde %61 of A üstüne çıkarsak Bir double three düzeltme görmüş oluruz. (Zigzag ve triangle). Ancak beklentim %61 of A üstüne çıkmadığımız sürece , %38 geri alma seviyelerine gidiş. (38.5 civarı)[/QUOTE]
teşekkür ederim
mbm nerdesin???
[quote=fXci;113714]ben bugun 500 puvan zararnan flatlaycam senki[/quote]
kar-zarar kardeştir.ben hiç zarar etmiyorum diyen kalleştir :::
negatif ayrıştık bu sefer..
[quote=YAVUZHAN;113718]negatif ayrıştık bu sefer..[/quote]
ayrışta gel
pambıkkkkkkk...şu 41300 falan kapayadıya, geceye şort devam ederdik...şincik stresli..djı bu akşam babafingoda yarını kim bilir
kuccuk portfoy ıcın İREZİL bir gündü ::: nezar mezar deydi heral
Geceye atletle short.