yarın tatil olmasa long kalırdım ama yarın bayram.
çarşamba ola hayır ola diyip avantajı cebe koyalım.
flat !
Printable View
yarın tatil olmasa long kalırdım ama yarın bayram.
çarşamba ola hayır ola diyip avantajı cebe koyalım.
flat !
[quote=Astatin;113720]pambıkkkkkkk...şu 41300 falan kapayadıya, geceye şort devam ederdik...şincik stresli..djı bu akşam babafingoda yarını kim bilir[/quote]
bilmiyorum asti son anda pozum neyse ona göre kapatacağım tahtayı :..:
bugün riskli dji babafingo da olabilir bugün olsa bile yarın geri füzefingo moduna girerse bilmiyom yaneee...ya da tam tersi...bugün füzefingo yarın babafingo...netcez bilmiom...
[quote=GOKHANFINDIK;113722]Geceye atletle short.[/quote]
donu taylandlı kıza mı kaptırdın :::
guccuk fortpöy flat gecce 700 yeddiyüz pıvan (-) eski büyü bozuldu 11 gün (+) 12. gün (-) eski
Geceye full longgg değiştirdim kararımı.Spot vob farkı çok oldu.Long time.
bu piaysa çoker dicem çokmedı gider dicem gitmedi demedi demeyın bi cacık olmaz flatingo fulL+fulL
tatile flat.
hiç çekemem yok dow kalktı mı, çöktü mü, çarşamba bizim laleler nereden açar ki buna göre vs streslerini.
caanım bi gece ve akabinde bir gün ve akabinde bir gece daha geçireceğim.
fırsat kaçar, ama fırsat bitmez...
Spot bugün Tcell yüzünden tuhaf kapattı fakat normalde Tcell eksi olmasaydı kapanış daha yüksekten olurdu.
Kısa kalacaklar bir kez daha düşünsünler...
Düşmüyoruz.Dow çoklu dip yapıyor 200 lerde.FUll long..Vob 42200 olabilir.
dolartl çökmüş, parite toparlamış, gold babafingo, şu an pozitif ayrışıyoruz DJ ile...o 3 binlik düşüşün devamı gelmedi gelemedi...şort kalmak sakat ama du bakalım..saat 17:14 de ne olur durum
41600 üstünde kapatıyoruz.Bundan sonra hergece long.Finish kriz.
[quote=hilm;113730]Spot bugün Tcell yüzünden tuhaf kapattı fakat normalde Tcell eksi olmasaydı kapanış daha yüksekten olurdu.
Kısa kalacaklar bir kez daha düşünsünler...[/quote]
TurkceLL eksi değilki +1.33