-
Nerden baksak krizin bittiğinin işaretlerini es geçtiğimizi görüyorum, zaman herşeyi ortaya çıkarıyor, ABD de en kötü geride kalmış, bizde aynısı, ama bakalım, borsa buralarda yatay şimdilik...benim geçenlerde burayada grafiğini attığım TOBO formasyonuna koşarız gibi gelmeye başladı bana, beklentim Mayıs ayında hiç olmazs 40000 altına yalancıktan sarkar sonra yukarı fişekler şeklindeydi ama, yurtdışının acelesi var galiba:)
Yurtdışında dow bugün artı kapar, yarın öbürgün hafif eksi:) Perşembe Cuma olumluluk yaparlar yükselir diye düşünüyorum, Bu durumda haftanın ikinci yarısında vobda fiyatlar yükselişe geçebilirde, tepelere dikkat etmekte fayda var diyorum, yinede bugün full kısalara ellemedim, işim vardı piyasaya bakamadım:) bakalım bu haftanın sonunuda görelim, aşağıya düşmüyorsak vardır bir sebebi, sicede öyle değilmi? :) saygılar...
-
Bu dow 9000 yolcusu ammaaaa, bakalım ne kılıf bulacaklar olumluluk adına....
-
toparlanın HeLLim hanım geldi...öhö öhö...:::
-
[quote=bull market;113750]Bu dow 9000 yolcusu ammaaaa, bakalım ne kılıf bulacaklar olumluluk adına....[/quote]
Hindistan borsası bulundu bile kılıf Balı Fırat Ekin teyitLi
-
[QUOTE=SaNCaKTaR;113752]Hindistan borsası bulundu bile kılıf Balı Fırat Ekin teyitLi[/QUOTE]
Kılıf hakkında yazıyı nerden okuyabilirim:))), saygılar...
-
ben sisteme uydum LONG kaldım...ama DJI ın şimdi çıkması işime gelmiyor.bu benzini tüketiyor :o
-
[QUOTE=SEYYAH;113755]ben sisteme uydum LONG kaldım...ama DJI ın şimdi çıkması işime gelmiyor.bu benzini tüketiyor :o[/QUOTE]
yarın tatil diye cok kisi long kapadı.bizdeki satış baskısının tek açıklaması .. ::: 12. günü karda kapatamadık gayrii tam motive oleyordum prah :::
-
bugün fazla uğraşamadım,,, 525 den long,,, 875 den kapatmaya çalıştım olmadı,,,, çarşamba ya ,, long kaldım fulling,,,,,,,,,,, :D
kendimi iyi hissetmek için grafik le uğraştım,,,,, dji nin yeni bir yükseliş trendine girdiğine inandım,,, :D
[URL=http://img190.imageshack.us/my.php?image=cvovob.png][IMG]http://img190.imageshack.us/img190/428/cvovob.png[/IMG][/URL]
-
[quote=bull market;113754]Kılıf hakkında yazıyı nerden okuyabilirim:))), saygılar...[/quote]
şu newyork taki treder dandik ekonomi kanalında C-e ye baglandı orda ustune basa üç kere tekrarladı .
-
Endeks 100 bugün kapanışı Mayıs ayının en yüksek ikinci kapanışı olmuş, tabii spot 30 içinde aynısı geçerli:) spot 30 ilk direnci 43000 ler yukarı kırılırsa 44500 ün kırılımıyla yükseliş sertleşebilir, sanırım bu işler için biraz erken konuşuyorum ama bakalım bu hafta biterken bişeyler olmaya başladığını göüyor olabaliriz diyorum....saygılar...
-
[QUOTE=SaNCaKTaR;113758]şu newyork taki treder dandik ekonomi kanalında C-e ye baglandı orda ustune basa üç kere tekrarladı .[/QUOTE]
Üstad ben çok nadiren tv baktığımdan dolayı bahsettiğiniz kanalıda çok çok nadir açtığımdan dolayı kaçırdım bunu, ben sandımki internette bir haber portalı var oradan okuyabilirm:))), sağolasın+. saygılar...
-
Hain dow, o kadar bekledik 8250 altına düşerek kapamadı, halbuki 8200 altında hayatı kayacaktı ama tuttular namussuzlar...şimdi bugün 8400 üzeri kapar heralde, fazla artı beklemiyorum zaten, sonrası önemli, biz tatilden dönünce sersemletici haberler namluya sürülmüş olacak ve tetiğe teker teker basacaklar sanırsam:) ky avına çıkacaklar, sürek avı gibi bişey bu trend:), saygılar....