-
[QUOTE=unlimitted;259936]sevgili arkadaşlar,
ben kaçıyorum. bugün erken çıkacağım.
belki faydası dokunacak birileri olur diye cep telefonundan bağlanıp gösterge durumuna bakıp 17:25 gibi son bir mesaj atmaya çalışacağım.
umarım olur...
hepinize selamlar. pela ile mücadelenizde başarılar.
kısmetse 1 hafta sonra görüşürüz...
kısmet değilse, hakkınızı helal ediniz.
herkese başarılar...[/QUOTE]
İyi tatiller patron kendine iyi bak
-
[quote=Astatin;259845]en alttaki iki denesi yön filtresi...dana kuyruk kopacak valla
[IMG]http://i50.tinypic.com/wa6nab.png[/IMG][/quote]
Koptu koştu dana, oldu boğa...
[IMG]http://i49.tinypic.com/2ai58gi.png[/IMG]
-
iyi tatiller Unlipat..kendüee tikkat et
-
[quote=a.kaya;259946]SONRA BAKTIM GİDECEK FLATLADIĞIM RAKAMIN 300 PUAN ÜSTÜNDEN 700 DEN AÇTIM üüü ÜHÜÜÜÜÜÜ ULAN MATRİKS BİDE UTANMADAN 250 GAYMA VERDİM 3 AYLIK GELDE HELAL ET BUNLARA ŞİMDİ :mad: DONMANIN ASIL SEBEBİ NE OLABİLİR ARIYORUM NET Bİ ŞEY DE DİYEMİYORLAR ÇÖZÜMÜ BİLEN YOKMU ARKADAŞLAR :o[/quote]
Matriksin int versiyonlarinda ozellikle data anlarinda donmalar malesef gecmişten beri süregelmektedir.
Matriksin DVB (Digitürk uzerinden uydu anten kablosuyla) yayin yapan modulunde bu tur donmalar yasandiğini hatirlamiyorum. Önerebileceğim DVB yayin olabilir fakat dvb yayını tek bir yerde izleyebilirsiniz int versiyon gibi internetin oldugu her yerde izleyemezsiniz.
-
astat nolurdu aşşa koopsaydı ühühühüü nolacak şimdi aym felan :D napacaz üwwwwww pozda alamam daha ühühühüh iptal felan çıkmazsa bide ordan mı ralli olacak sonra nolacak üwwwwwwww ühühüühühü
-
ahanda nitrodayız .. .. yyld ...
-
[quote=seagate;259954]astat nolurdu aşşa koopsaydı ühühühüü nolacak şimdi aym felan :D napacaz üwwwwww pozda alamam daha ühühühüh iptal felan çıkmazsa bide ordan mı ralli olacak sonra nolacak üwwwwwwww ühühüühühü[/quote]
bu aym ,üzücü bişi mi???:..::D:::
hıı??
-
[QUOTE=jerfin;259900]yawf sen 70.250 ye kadar longum dememiş miydin dün patron..üüüüüü[/QUOTE]
he dediydim......ahada 70250
69100 den kısaya bindirdiler...
işler yoğun... konsantre olamadım..
dönemedim uzuna.....
ne kızıyonki......yarım saattir bakamıyom işlerden zaten..
üüüüüvvüüüüüüüüü
-
istopu yüksellttim nolur nolmaz ... du bakalım ... :o:o veri falan varmış ...
-
pala pala yavaşı bozuk pala..
nereye direnç,zor bölge desek 5 dk da yıkıp geçiyor..
70 bin üstü kapanışlar iyimserliği tavan yapar bence önümüzdeki hafta içinde..
-
70100 DEN FLAT UFF NEYSE UFAK ZARAR KAR LA KAPATILDI BUGÜNLÜK YETER BU KADAR :rolleyes:
-
Ama 70300 üstü kapatırsa devamı gelir gibime geliyor