[QUOTE=Astatin;113841]derken??? 83xx mi 87xx mi[/QUOTE]
dow kapanış tahminim 8675.75 kayıtlara geçsin .. üüüüüüğğüüüüüüğğüüüü
Printable View
[QUOTE=Astatin;113841]derken??? 83xx mi 87xx mi[/QUOTE]
dow kapanış tahminim 8675.75 kayıtlara geçsin .. üüüüüüğğüüüüüüğğüüüü
[quote=Astatin;113841]derken??? 83xx mi 87xx mi[/quote]
bayram delılığı yaptım ve kısa gırdım o yuzde taraflı değılım
dunu denegeleyelım yeter
yoksa cezamız neyse odeyeceğız
Kavalı fülütü bilmem ben.Borsa herşey olur.Birşey anlatıyım size.Bugün bbc world kanalı tüm dünyaya bizi geçti.Türkiyede işsizlik yüzde 15 miş.Bir kadın türk çıkmış 15 gündür elektriğimiz kesik diyor.Bunu tercüman twenty days dedi.Yani 20 gün şeklinde tercüme etti.Aslında İstanbul always(daima)pahalı imiş.Herkes İstanbuldan kaçıp evine dönüyormuş.Aynı olay İzmirde de gerçekleşmeye başlamışmış.İnsanlar kiralarını bile ödeyemez hale gelmişmiş.Bütün dünyaya duyurdular bugün.Her saat başı.Sanırım Newyork bankerleri ve İngiliz bankerleri Rockfeller falan bizi iyice köşeye sıkıştırmak istiyor.Çok kurnaz oyunlar oynanıyor.Bugün bizi üçüncü sınıf ülke gibi gariban semtlerin yerlerini çekerek gösterdiler dünyaya.Çok dikkatli olmalıyız bu köpeklere karşı.
DOW dada DAX dada tepede kolbastı var..ya pis dönecek ya pis gidecek...dow kapanış tahminim 8399.99 kayıtlara geçsin
[quote=Astatin;113845]DOW dada DAX dada tepede kolbastı var..ya pis dönecek ya pis gidecek...dow kapanış tahminim 8399.99 kayıtlara geçsin[/quote]
LONG stopları patlatıyorlar önemli bişey deeel :p
yarında bizimkini patlatmasınlarda :::
bugün açık olacaktık tam da DAX ta 5.000 yanışı bizim açık olduğumuz saate denk gelecekti.ne güzelde LONG cover yapardık.ah ah bizde şans yok :o
doğruyu söylemek gerekirse bende az eksi açılacağımızı tekrar yukarı gideceğimizi düşünüyorum.Kurban bayramıydı sanırım ben kısa girmiştim borsalar 3-4 gün acayip ralli yapmıştı forumlarda tavan açılır yazıyorlardı çok sıkılmıştım ama son gün dow düştü ben 200 puan alarak kısayı kapamıştım ordan roketlemişti yukarı..ama şimdi bir fark var sistemler sat idi şimdi alda..
[quote=QUEEN;113847]doğruyu söylemek gerekirse bende az eksi açılacağımızı tekrar yukarı gideceğimizi düşünüyorum.Kurban bayramıydı sanırım ben kısa girmiştim borsalar 3-4 gün acayip ralli yapmıştı forumlarda tavan açılır yazıyorlardı çok sıkılmıştım ama son gün dow düştü ben 200 puan alarak kısayı kapamıştım ordan roketlemişti yukarı..[/quote]
Hayır 41600 üstünde kapattığımız için burası yeni yüksek yer istiyor anlamına geliyor.Bence açılış 42300 42500 arası olacak.Ondan sonra 50000 görecez.Kriz sanırım herkes tepki dedikçe bitiyor.Bunu böyle anlamamız lazım artık.Korku salınmış çoğuna.Bundan sonra geceleri long zamanı.Eksi açmayız eksi de kapatmayız tahminim bu.Hem vob 1000 altta.Fark 600 e düşüyor düşerken spot.42300 500 diyorum.Yüksek ihtimal böyle olacak.Düşük ihtimal 42000.Ama 41500 falan bence imkansıza yakın.Teknik öyle diyor.Dow eksi bile olsa artı açacaz.42300 diyorum.Ama 41600 altı her kapanışta geceye short kalırım.Üstünde de long kalacağım diye söz vermiştim öyle yaptım.41400 41700 arasında oluşan hacim tam bakmadım ama 2 gün de sanırım 500 milyon tl falan vardır.Yüksek hacim oluşan bölge geçildi ve üstünde kapandı.Long zamanı artık.Ben yarın yolda olacam gibi seansa yakın.I am going to PATTAYA
......Bugünden başlayarak, zaman hedefimize doğru yaklaşık 2 ila 3 hafta daha var. Bu süreyi bir boğa bayramı olarak geçirme ihtimalimiz kuvvetlendi. Boğa bayramı bitiş tarihini ise [B]31 Mayıs-12 Haziran[/B] kritik zaman bölgesi olarak tahminlerimize ekliyoruz.
[URL]http://blog.borsanaliz.com/[/URL]
en son 8600 ü denediğinde dow 9000 olacak, biz 50.000 olacağız naraları atılmıştı.. sonra n'oldu..:) ve yine aynı tablo..:..: 1 ay gibi kısa bir sürede bankalar ikiye üçe katlamış, endeks hiç düzeltmesiz 15.000 puan çıkmış... hee 50.000 olacağız, hatta 50 kesmez 80-100 olacağız..:..::..:
[quote=VOBiX;113820][IMG]http://i44.tinypic.com/3346l4y.jpg[/IMG][/quote]
bak bak bende birşeyler ekledim :::
[IMG]http://i42.tinypic.com/2rfgaag.png[/IMG]
[URL]http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=Turkiye__AB_ticareti_coktu&tarih=19.05.2009&Newsid=239129&Categoryid=2[/URL]
bayram arasına güvenemedik ama dow duble yapacak gibi..
sabah 42250 çanağı açılış gabiyle kapanır bu gidişle.
pazartesi günkü isteksizlik yarın devam edermi onuda günün 2.yarısı görebiliriz ancak..