-
üüüüüü[quote=SaNCaKTaR;113895],
Bunu sistem demiyor heralde dostum histem lemi takılıyoz artık ?üüü :..:[/quote]
özelden soran diğer arkadaşlarada dedim..sistem 41225 de al verdi sonrada bişi vermedi...ama ben histemle kısaladım..histemle girilen lanetten histemle çıkılabilir..yada külliyen ceza ödenir :( üvvvvvvvüüüüüü
-
fdow burdan dönmeli.
o dönecek de, bizim "ağır" abiler ne yapacaklar bakalım.
-
astı 42800 gorsun sonra ne istersen yap
-
42.550 short.
astatin, şu bedduayı bi tazelesek diyorum. :D
-
[quote=Astatin;113899]üüüüüü
özelden soran diğer arkadaşlarada dedim..sistem 41225 de al verdi sonrada bişi vermedi...ama ben histemle kısaladım..histemle girilen lanetten histemle çıkılabilir..yada külliyen ceza ödenir :( üvvvvvvvüüüüüü[/quote]
aman ödeme ben ödüyorum yeterınce inş bol kazanırsınız..
-
Herkese günaydın cumadan sonra ilk mesai herkese bol kazançlar.
-
[quote=unlimitted;113900]fdow burdan dönmeli.
o dönecek de, bizim "ağır" abiler ne yapacaklar bakalım.[/quote]
o ağır abileri bilem ama burdan dönemzse ben baya hafifleyeceğim..42275 ort ile ful şortum...çok zamandır ilk kez ful şortum..neden derseniz, herkes uzayı gösteriyor...dergiler, mb başkanı, bloomberg, analistler, forumlar..hatta krizin bittiğini söyleyenelr de var...her durumda bi düzeltme yap be kardeşim yaw....waşşş.tırmıyor değilim..ama tırsarak yaptığım işlemlerin %80 ninde kat etmişimdir..adamların olayı bu, herkes en rahat işlem yaparken arkadan dolan iki puanı al...tırsss tırssss...kahrolsun yılanlar:D
-
:..:[quote=unlimitted;113902]42.550 short.
astatin, şu bedduayı bi tazelesek diyorum. :D[/quote]
ayıp ettin....
Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve bir o kadar patavatsız bir düşüş istiyorum VOB da...41500 ün altındaki her kapanış bu tanıma uyar...eüzüüüüü...:..:
-
[quote=Astatin;113905]o ağır abileri bilem ama burdan dönemzse ben baya hafifleyeceğim..42275 ort ile ful şortum...çok zamandır ilk kez ful şortum..neden derseniz, [B]herkes uzayı gösteriyor...dergiler, mb başkanı, bloomberg, analistler, forumlar..hatta krizin bittiğini söyleyenelr de var[/B]...her durumda bi düzeltme yap be kardeşim yaw....waşşş.tırmıyor değilim..ama tırsarak yaptığım işlemlerin %80 ninde kat etmişimdir..adamların olayı bu, herkes en rahat işlem yaparken arkadan dolan iki puanı al...tırsss tırssss...kahrolsun yılanlar:D[/quote]
daha güzel mal kitleme ortamı bilen beri gelsin... :..:
-
Piyasaların Kapalı Olduğu Dönem İçerisinde ABD'de Bank Of America'nın Rahatlıkla Borçlanabilmesi ve ABD'li Bankaların TARP Fonlarını Ödeme Planları Piyasalarda Sert Yükselişler Sağladı.
-
barutu çok erken bitirdiler gibi..?
ters/yüz olursak bugün kısa açanlar paraya para demez :)
-
heyecan yok ayular...fiyatlar sadece üst boll banda geri geldi..sistemin sat verdiği falan yok...ama mutluyuz....kaptan vob sola mı çekiyor ne..negatif mi ayrışıyor ne