gökan olsaydı full şort baskı var derdi..
Printable View
gökan olsaydı full şort baskı var derdi..
[quote=YAVUZHAN;113913]barutu çok erken bitirdiler gibi..?
ters/yüz olursak bugün kısa açanlar [COLOR=red]paraya para demez[/COLOR] :)[/quote]
dimi dimi..torunlarıma anlatırım en yükseğin 1 altından şort yapardık biz zamanında ey gidi eyyy diye :)..yok yok sistem hala sat vermedi..42100 altına gelmedikçede verecek gibi durmuyor..ama bir negatif ayrışma seziyorum dışarıdan..
Ayrışda gel yavuzum hanım :)
42400 üstünde shortlar dikkat etmeli bence
imkb100 için 343xx üstüne atarsak kesinlikle long devam ederim
sabah açılışla 42525 den yarısını verdim uzunların...
kalan yarıyla sistemi bekliyorum... şu an alda...
sat verene kadar devam yarım uzuna......
10 yıllık usd bono yukselmeye başladı
parite iyi
petrol iyi
burdan donerse piyasa asti ne derse yaparım
[quote=Astatin;113916]dimi dimi..torunlarıma anlatırım en yükseğin 1 altından şort yapardık biz zamanında ey gidi eyyy diye :)..yok yok sistem hala sat vermedi..42100 altına gelmedikçede verecek gibi durmuyor..ama bir negatif ayrışma seziyorum dışarıdan..
Ayrışda gel yavuzum hanım :)[/quote]
benim sistem pztesi den beri alda ancak tatil ve dow un kritik seviyelerde olması sebebiyle long kalamadık..
kısa için 41900 altını görmem lazım.ancak pazartesi günü son günlerin aksine bariz bir iştah eksikliği vardı piyasada.genelde dow un iyi kapatacağını önceden fiyatlardı oda olmadı.
izliyoruz bakalım..
Long devam...
[quote=Astatin;113916]dimi dimi..torunlarıma anlatırım en yükseğin 1 altından şort yapardık biz zamanında ey gidi eyyy diye :)..yok yok sistem hala sat vermedi..42100 altına gelmedikçede verecek gibi durmuyor..ama bir negatif ayrışma seziyorum dışarıdan..
Ayrışda gel yavuzum hanım :)[/quote]
buyuk hareketler oncesi hep yapıyolar boyle 300 400 500 asagı verip sonra kaldırıyolar bugunki gibi
Hayranım bu PY ye, göz göre göre mal yediriyorlar. BJKAS ye saldıranlara da anlam veremiyorum, şu aralar tavan tavan gidiyor, mal aldınız diyelim sonra taban taban gitti, elinizde kalır o mallar, isterseniz 2 den isterseniz 4 den almış olun...
42450 üstünde günlük kapanışlar yeni zirve görebiliriz işareti olur..
ancak gab le başlayan günlerden korkarım..
birde dow un ortalamaları çıtayı epey yükseltti son 2 günlük performansıyla.8300 ve 8170 seviyeleri hareketin devamı için mutlak korunmalı..öngörüm dow un 8170 altında kapanışlar yapmadığı sürece bizde 40 bin üzeri seviyelerde kalırız.ne zaman haftalık ortalama aşağı geçilir bizde 40 binlere veda ederiz şeklinde..
sistemi olanlar sinyal gediğinde anlık formada haber verirseniz ....
burdakilerede yön bulmada yardım edersiniz