future ların + olması pek inandırıcı gelmiyor anlaşılan..
gab le oluşan yüksek fiyatı kısa fırsatı olarak değerlendirenlerde var.
haftanın kalanı marjlı olacak gibi bir his var içimde :)
Printable View
future ların + olması pek inandırıcı gelmiyor anlaşılan..
gab le oluşan yüksek fiyatı kısa fırsatı olarak değerlendirenlerde var.
haftanın kalanı marjlı olacak gibi bir his var içimde :)
[quote=delinda78;113927]sistemi olanlar sinyal gediğinde anlık formada haber verirseniz ....
burdakilerede yön bulmada yardım edersiniz[/quote]
ben şimdiden söylemiş olayım,
42 bin altına sarktığımız an satarım.
42450 üstü kapanışlar 43875 üstü yeni zirve denenebilir işareti olur ki o zaman kısa olanlar dikkat etmeli.
575 taze şortları 375 den kapadım..histemli
KARTAL uçuşa devam ediyor...yok böyle bişey yaa...VARYO yu da geçti sanırım uçuşta...
1,16 dan 9,60 a...bi kerede 1 e 10 veren senedim olmadı hiç.sizin oldu mu?
güzel ayrıştık.
çok fazla olmasa da, belli bir miktar mal bugün longcularına teslim edildi görünüyor.
şimdi sıra fıçırların yeniden kırmızıya dönmesine geldi. :)))
zannımca 42.400 altındaki ilk hedef 42.075tir.
garantı 50 altına gelmeden shortlamam butun ...p...luk onda donuyor burdan da longlamam flatları açtım suzuluyorum rahat rahat ve huzurlu
[QUOTE=delinda78;113927]sistemi olanlar sinyal gediğinde anlık formada haber verirseniz ....
burdakilerede yön bulmada yardım edersiniz[/QUOTE]
Lütfen yanlış anlamayın ama buradakilerin sinyal yazmasıyla yön bulacağınızı düşünüyorsanız zaten çoktan kaybolmuşsunuz demektir.
[quote=SEYYAH;113931]KARTAL uçuşa devam ediyor...yok böyle bişey yaa...VARYO yu da geçti sanırım uçuşta...
1,16 dan 9,60 a...bi kerede 1 e 10 veren senedim olmadı hiç.sizin oldu mu?[/quote]
ahmm abı ahh deşme yaramı üüü:mad:
[quote=SEYYAH;113931]KARTAL uçuşa devam ediyor...yok böyle bişey yaa...VARYO yu da geçti sanırım uçuşta...
1,16 dan 9,60 a...bi kerede 1 e 10 veren senedim olmadı hiç.sizin oldu mu?[/quote]
1 e 7 olmuştu :) ama çok azdı..memsa 0.23 alış, 1.64 satış :(
aksu enerji halka arzında benim olmuştu.ama 4 lot :)
22 binden 225 bine gitmişti..
[QUOTE=SEYYAH;113931]KARTAL uçuşa devam ediyor...yok böyle bişey yaa...VARYO yu da geçti sanırım uçuşta...
1,16 dan 9,60 a...bi kerede 1 e 10 veren senedim olmadı hiç.sizin oldu mu?[/QUOTE]
Bizim kayın peder 17 liradan aldığı Fener leri 106 dan sattı geçen sene :) Bence bugün ikinci seans BJKAS ı verirler, elinde olan varsa versin bence. Bi vermeye başlarlarsa taban taban gider. Acaba şuanda piyasa değeri ne oldu ki? Fener 100 üstüne çıktığında dünyanın en pahalı kulubu haline gelmişti...
2004 de askerlik yaptığımda,elimde 1.10 liradan kozadavetiye vardı...zaten en dibi 0,90 dı..dayanamadım 1.38 den sattım....kozadavetiye 1 yıl içinde 24.000 lirayı gördü...
hissede en hızlı agresif kazanclardan birisini dyhol den 2001 de yaptım..dogan-uzan kavgası vardı..dyhol 0,60 dan 2,50 ye hızlıca uçmuştu..
en hızlı hisseler;garantibnbk,dyhol,tebnk,vakıfbnk...temmuzda (global son dip bekliyorum) 4 üne biraz yatıracagım..