Dyhol zarar ettirmez bu dönemlerde:) benimde çorbada tuzum olsun diye yazdım, şu zamanda favori kaaadım dyhol:) saygılar....
Printable View
Dyhol zarar ettirmez bu dönemlerde:) benimde çorbada tuzum olsun diye yazdım, şu zamanda favori kaaadım dyhol:) saygılar....
Bu arada full kısalara yarım stop çektim ve azaltmış oldum, bunuda bi kenara yazdım...
[QUOTE=bull market;113940]Dyhol zarar ettirmez bu dönemlerde:) benimde çorbada tuzum olsun diye yazdım, şu zamanda favori kaaadım dyhol:) saygılar....[/QUOTE]dyhol u en hızlı kagıtlardan birisidir..ama demoklesin kılıcı gibi [B]vergi muamması [/B]duruyor...yoksa trende girdiğinde vob yanında halt etmiştir..
genelde imkb-100 den 3 kat daha fazla getirisi var..
acaba benim DYHOL üm 1/10 yapar mı :p
[QUOTE=abka;113942]dyhol u en hızlı kagıtlardan birisidir..ama demoklesin kılıcı gibi [B]vergi muamması [/B]duruyor...yoksa trende girdiğinde vob yanında halt etmiştir..
genelde imkb-100 den 3 kat daha fazla getirisi var..[/QUOTE]
Ben hisse senedi alacaksam bunu alırım hep, yada dohol, bazen ikiz harekete geçiyolar, dohol ü bir günde 5 kez %+5 ve aynı gün %-5 hareket ettirerek yatayda bile ters düz 10 kez %10 kazandırdıklarını bilirim:..::..::..:, rahat rahat açığa satış yapabildiğim tek kağıtlar bunlar... borsacının alıp satacağı kağıtlarda bunlardır bana göre, sanırım cümle alemin girip çıkacağı zamanlar yaklaştı...hissediyorum:)))....saygılar...
asti lem benim burnuma yine ralli kohusu geliy...türüm türüm kokiy bu :::
Ne stop çektirdiler bana beee, iki kerede ancak flat kalabildim, al sinyalindeyiz bakalım uzun yapmaya elim varmıyor:) saygılar....
way canına mecbır bizde stop.675 den..fekat 925 den yine şort
Arkadaşlar aşağıdaki saat ayarını nasıl düzeltebilirim Bilen bir Arkadaşlar cvp larsa cok memnun olurum Teşekkürler
bender fitili ateşledi..
43875 üzeri hedef oldu.
[quote=unlimitted;113932]güzel ayrıştık.
çok fazla olmasa da, belli bir miktar mal bugün longcularına teslim edildi görünüyor.
şimdi sıra fıçırların yeniden kırmızıya dönmesine geldi. :)))
zannımca 42.400 altındaki ilk hedef 42.075tir.[/quote]
dilimi eşek arıları sokaydı...
bende matriks dondu
43000 de kaç lot işlem olmuş