-
[QUOTE=hilm;113982]Bugün düşüş olacaksada MC lar yapıldıktan sonra olacaktır...[/QUOTE]
bence düşüş olmayacak .. günün en yükseğinden kapatacaz .. garantisi yok sorumluluk kabul etmem ... ...
ralli ralli ralli .... :D:D:D
bu araba iyiymiş bununla ralli yapalım ... hahahahhah :D
[URL=http://img194.imageshack.us/my.php?image=nascar6968.gif][IMG]http://img194.imageshack.us/img194/5594/nascar6968.gif[/IMG][/URL]
-
yavaş çıkması iyi uzunlar için sağlam gidiyor..
-
Olmaz zorlandı:) tekrar kısalarıma kavuştum, 42700 altı şelale olur....saygılar....
-
her geri çekılmeyi alım fırsatı olarak degerlendırıyorlar çok tehlikeli ler ustelik futursuzca açlar sldırıyorlar her yana
-
Aşağıya basmaya başladılarmı pis çakarlar diyorum, peki niye yukarı çekmiş olabilirler? çünkü yurtdışı aşağı yaparsa 40000 e düşmeye marj yaptılar şu anda, yani bence:) bu durum belli olsun fullerim kısaları... saygılar....
-
yabancılara al sat yapan aracı kurmlar hangileri(EFG'nin dışında) ve de kısaltılmışları nedir??*
-
Şimdi yurtdışı futurlar artısını kaybederse bizim vadeli bugün aynen 41500-42000 aralığına düşer diye düşünüyorum, fazla abartmış olabilirim ama bakalım, bu yükselişi idareli kullanmak isteyebilirlerde:) saygılar....
-
katılım çok az bugün foruma ...kimse teşekkürde etmiyor .. hep ben teşekkür ediyorum .... vay anasını ... üüüüüğüğüğüüüüüüüüüü
-
[quote=bull market;113994]Şimdi yurtdışı futurlar artısını kaybederse bizim vadeli bugün aynen 41500-42000 aralığına düşer diye düşünüyorum, fazla abartmış olabilirim ama bakalım, bu yükselişi idareli kullanmak isteyebilirlerde:) saygılar....[/quote]
şu piyasaya bakarak, hiç sanmıyorum.
korelasyonu uzuncular leyhine çok bozdular. sabah 42.550den shortladığım zaman, fdow buradaydı.
şu anda 43.000 yanıp sönüyor, fdow yine burada.
niyetleri olsa, fdow %0,70 gördüğünde gömerlerdi malları.
stop...
-
Buradan her zaman olduğu gibi üç alternatif yönde fiyatlar oluşabilir, hiçbişey kesin değil, akşama 42000 de oluruz, 44000 de, herşeyi ikinci seans belirleyecek yine:), bu Pazartesileri genelde açıldığı seviyelerde işlem görürdük ama bakalım bugün nası olacakşimdiden günün yükseği düşüğü 1025 puan oldu bile, günlük genelde 1000 veya 1200-1300 normal oluyodu... bakın bugün 42050-43075 :) ....saygılar....
-
bugün çarşamba bull ... pazartesileri borsalar yükselir .. salı günleri genelde düşer .. bu genelde böyle oluyor ... garantisi yok ama .. hahahahhahahha :D:D:D
-
43025 short açtım
ama 200 300 puana hemen kapatırım
42975 altına gelmezse yine kapatırım