-
[QUOTE=truva;113999]43025 short açtım
ama 200 300 puana hemen kapatırım
42975 altına gelmezse yine kapatırım[/QUOTE]
CORT açan herkes aynı düşüncede 200-300 pıvana kapatma peşinde.. hızlı harektler gormek mumkun sankim az yukarı gittimi hemen stoplar çalışıcak gibi:::
zati gitmezse 42000e otururuz
-
43000 den kısa yaptım..dax ın görüntüsü kötü..dönüş ve uyumsuzluk var..30 daklıklarda..birde 2 li tepe olursa...oh be olur.
-
Gökhan neler yaptı bugün bilen var mı??
Nerde çalışıyor??
-
fdow - ye geçtiğinde hala piyasayı tutabileceklermi bakalım
düzenbaz piyasa yapıcılar
-
ben bugünün aynısını hatırlıyorum
dejavu yaşıyorum heralde kısacılar dikkatli olmakta fayda var:)))
-
[QUOTE=delinda78;114002]Gökhan neler yaptı bugün bilen var mı??
Nerde çalışıyor??[/QUOTE]
Gokhi Menkülün müdürü gokan :::
-
hay takashi yaw...ne dax ne djı hikaye..hepsinin kendi tekniği var..
-
bu isin civisi cikmistir artik eskiden kumardi dogru ancak su anda bu is dolandiriciliga vardi bence sebepmi
spot tamamen vadelideki pozisyonlara gore hareket ediyor dunyada tersi olur
spotta alici bulamayinca vadelide yogun islem yapan ky i dolandirmak icin islemler yapilmaya baslandi
ky vadeliye daha istekli yaklasiyor sebep az para cok kazanc beklentisi
simdi dikkat edin SAAT 14 DEKI MARGIN CALL A KADAR MUMKUN OLDUGU KADAR YUKARIDA TUTACAKLAR SHORTCULARA YUKARIDAN KAPATTIRACAKLAR HATTA VE HATTA DAX 0.50 GEVSEDI VADELIDE TIN YOK
aslinda bu canavari kendimiz yarattik belki birkac arkadas zengin oldu ancak ky komple nakavt oldu bence
PARA HERIFLERDE SEN ISTEDIGIN KADAR ANALIZ YAP KAFA PATLAT BOSS
-
kısa periyotta ortalamalar fiyata doğru hızla yükseliyor..
ya fiyatı daha yukarı doğru itecekler yada fiyat ortalamaların altına sarkıp kısa periyotlu grafiklerde over bölgelere ulaşan göstergelerin bi miktar rahatlamasını sağlayacak.
olası realizede 42100 - 42550 aralığında destek bulabiliriz..
-
[quote=follow;114007]bu isin civisi cikmistir artik eskiden kumardi dogru ancak su anda bu is dolandiriciliga vardi bence sebepmi
spot tamamen vadelideki pozisyonlara gore hareket ediyor dunyada tersi olur
spotta alici bulamayinca vadelide yogun islem yapan ky i dolandirmak icin islemler yapilmaya baslandi
ky vadeliye daha istekli yaklasiyor sebep az para cok kazanc beklentisi
simdi dikkat edin SAAT 14 DEKI MARGIN CALL A KADAR MUMKUN OLDUGU KADAR YUKARIDA TUTACAKLAR SHORTCULARA YUKARIDAN KAPATTIRACAKLAR HATTA VE HATTA DAX 0.50 GEVSEDI VADELIDE TIN YOK
aslinda bu canavari kendimiz yarattik belki birkac arkadas zengin oldu ancak ky komple nakavt oldu bence
PARA HERIFLERDE SEN ISTEDIGIN KADAR ANALIZ YAP KAFA PATLAT BOSS[/quote]
aslında aylardır anlatmak ıstedıgım bu ıdı tercuman oldun sap doner hesap doner bir gun keser bize gecer sermaye olsun yeter
-
BIZIM PIPASALAR SANDIGIMIZDAN KAT BE KAT DAHA SIG
cozum nedir??
kesinlikle ve kesinlikle yabanci piyasalarda islem yapmak
butun gun takip ediyorum bu piyasa o kadar sig ki herifler istemeden 100 puan bile gevsemiyor
hatirlarsiniz
noel bayraminda bizim vob acikti 100 puan islem araliginda hareket etmistik en guzel gosterge ancak biz akillanmiyoruz
yurtdisi piyasalarda islem sart !!
-
bakin su an dax 0.30 arti sabah % 1 di
bagira bagira iddia ediyorum
dax saat 14 e kadar eksiye bile gecse bizim vadeli 100 puandan fazla gevsemez
tamamen tezgah var