[quote=Astatin;114006][B]hay takashi[/B] yaw...ne dax ne djı hikaye..hepsinin kendi tekniği var..[/quote]
[B]heiken takashi[/B] var indikatör MS te :::
birde ichimoku kinko hiyo var :p
Printable View
[quote=Astatin;114006][B]hay takashi[/B] yaw...ne dax ne djı hikaye..hepsinin kendi tekniği var..[/quote]
[B]heiken takashi[/B] var indikatör MS te :::
birde ichimoku kinko hiyo var :p
[quote=follow;114010]BIZIM PIPASALAR SANDIGIMIZDAN KAT BE KAT DAHA SIG
cozum nedir??
kesinlikle ve kesinlikle yabanci piyasalarda islem yapmak
butun gun takip ediyorum bu piyasa o kadar sig ki herifler istemeden 100 puan bile gevsemiyor
hatirlarsiniz
noel bayraminda bizim vob acikti 100 puan islem araliginda hareket etmistik en guzel gosterge ancak biz akillanmiyoruz
yurtdisi piyasalarda islem sart !![/quote]
dax yada dow da işlem yapmak IMKB işlem yapmaktan bin kat daha kolay bundada haklısın dostum dindiklerı dalı kesıyorlar ..
[QUOTE=selçuklu;113998]bugün çarşamba bull ... pazartesileri borsalar yükselir .. salı günleri genelde düşer .. bu genelde böyle oluyor ... garantisi yok ama .. hahahahhahahha :D:D:D[/QUOTE]
Çok fena günleri şaşırmışım Selçuklu:o, Allah şaşırtmasın kimseyi, kafa kalmamış hala analiz yapıcam diye uğraşıyorum, en iyisi ben ekrandan uzaklaşayım, cehennemin dibine kadar yolu var bu üçkağıtçıların, bugün piyasayı alsınlar başlarına giysinler:mad:, tatilde bilem kafayı toplayamaz olmuşuz beee, ben en iyisi bu hafta sonu tatile çıkayım, havalar süper ısındı, artık gezip tozmanın tam zamanı diyorum, yaz tatilini erken yapmak adetimdir:..::..:....saygılar...
[QUOTE=follow;114010]BIZIM PIPASALAR SANDIGIMIZDAN KAT BE KAT DAHA SIG
cozum nedir??
kesinlikle ve kesinlikle yabanci piyasalarda islem yapmak
butun gun takip ediyorum bu piyasa o kadar sig ki herifler istemeden 100 puan bile gevsemiyor
hatirlarsiniz
noel bayraminda bizim vob acikti 100 puan islem araliginda hareket etmistik en guzel gosterge ancak biz akillanmiyoruz
yurtdisi piyasalarda islem sart !![/QUOTE]
bundan dolayı 31marttan beri genele forex bazende yurtdışı endekslerde işlem yapıyorum cok şükür kar bıraktı vobta bırakmadıgı kadar hemde..
çıkmam gerek.... long devam ... kapanışa görüşrüüz .. bol kazançlar herkese ..
Full short.Selam.
dax 0.30 0.10 a gevsedi vadeli 50 puan dustu
[QUOTE=SEYYAH;114012][B]heiken takashi[/B] var indikatör MS te :::
birde ichimoku kinko hiyo var :p[/QUOTE]
hakkinen makası :::
ayemfakinfayn makası derim ben buna, eşşoodunları noolcek, kapatıyom artık kapanışa bakarım...saygılar...
[quote=SEYYAH;113931]KARTAL uçuşa devam ediyor...yok böyle bişey yaa...VARYO yu da geçti sanırım uçuşta...
1,16 dan 9,60 a...bi kerede 1 e 10 veren senedim olmadı hiç.sizin oldu mu?[/quote]
5 sene önceden kalan bölünmüş altınyunus çeşme var elimde 1 lot bile etmiyor bölündükten sonra kalan kısım.5 yıldır aynı yerde ve daha altında.
[quote=follow;114007]bu isin civisi cikmistir artik eskiden kumardi dogru ancak su anda bu is dolandiriciliga vardi bence sebepmi
spot tamamen vadelideki pozisyonlara gore hareket ediyor dunyada tersi olur
spotta alici bulamayinca vadelide yogun islem yapan ky i dolandirmak icin islemler yapilmaya baslandi
ky vadeliye daha istekli yaklasiyor sebep az para cok kazanc beklentisi
simdi dikkat edin SAAT 14 DEKI MARGIN CALL A KADAR MUMKUN OLDUGU KADAR YUKARIDA TUTACAKLAR SHORTCULARA YUKARIDAN KAPATTIRACAKLAR HATTA VE HATTA DAX 0.50 GEVSEDI VADELIDE TIN YOK
aslinda bu canavari kendimiz yarattik belki birkac arkadas zengin oldu ancak ky komple nakavt oldu bence
PARA HERIFLERDE SEN ISTEDIGIN KADAR ANALIZ YAP KAFA PATLAT BOSS[/quote]
beceremeyen böyle şikayet eder işte girin bir işe çalışin vob fazla gelir size
sayın cırcır
demekki siz çok iyi beceriyorsunuz
yorumlarınızı yazsanızda faydalansak o zaman