[QUOTE=cırcır;114022]beceremeyen böyle şikayet eder işte girin bir işe çalışin vob fazla gelir size[/QUOTE]
polemige girmiycem
Printable View
[QUOTE=cırcır;114022]beceremeyen böyle şikayet eder işte girin bir işe çalışin vob fazla gelir size[/QUOTE]
polemige girmiycem
26 saattir uyumuyorum ve sanırım bu 40 saati bulacak ve bugün ne para düşünüyorum ne de başka birşey.Bir tek düşündüğüm şey var.O ve uzun zamandır bu kadar mutlu etmemişti hiç birşey beni.Bu arada msn de temizlik yapıyorum.Bir arkadaşım ne zaman msn de olsa ki her zaman online.Hiç selam yazmaz hep ben yazarım 1 dakikayı bulmadan bazen 30 saniyede merhaba nasılsın der.Bugün de yazdım selam ve tabiki gerekeni yaptım.O artık benim msn de online olamayacak.Ağzıma ne geldi ise aynen aktardım.Üç beş . erkek de var onları da yakındır yolcu olurlar.Eli selam yazmaya gitmeyen adam ..ittirsin gitsin nereye giderse.Benden uzak yazsın biricik arkadaşlarına.Bu kadar basit.Borsamız düşebilir.Çift tepe yapıyor isc gibi.Garanti daha altta.Akbank da daha altta.Borsa da daha altta ama yine de zayıf kalmış akbank ve garanti.Bir isc güçlü.Short düşünüyorum.Hayatımda bu gün 3 farklı hisse 2 şer saat aralıkla yaşadım.Bilmiyorum ama 2 si kötü idi 1isi iyi idi.O ikisini yuttu geçti.İyi olan çok güzeldi.
çok ağır yazmışın cırcır yakışmadı saa ayıp :::
Uslub biraz ağır olmuş...
43.025 üzerine çıkarsa, kısalar dikkatli olmalı.
[quote=fXci;114026]çok ağır yazmışın cırcır yakışmadı saa ayıp :::[/quote]
ben kazanıp şikayet eden görmedim burada arkadaş kazanamıyor belli en hayırlısı başka işlerle uğraşması
pambııkkk..825 altında 15 dklık bar kapanışı sat getirir..gözün doysun dombili beyaz ayu....sat artık şu 194 kontratonu yawww
piyasa varmısınız yokmusunuz diyor :)
adamları tebrik etmek lazım piyasayı nasılda tutabiliyorlar
paranın gücü işte bu
[quote=YAVUZHAN;114031]piyasa varmısınız yokmusunuz diyor :)[/quote]
varım dedi günlük yeni yüksek yaparak..
[QUOTE=chn69;114032]adamları tebrik etmek lazım piyasayı nasılda tutabiliyorlar
paranın gücü işte bu[/QUOTE]
aynen katiliyorum
dax,dow da tutturup bizim vadelide yaniliyosak demekki bir yerde bir capanoglu var
[QUOTE=follow;114007]bu isin civisi cikmistir artik eskiden kumardi dogru ancak su anda bu is dolandiriciliga vardi bence sebepmi
spot tamamen vadelideki pozisyonlara gore hareket ediyor dunyada tersi olur
spotta alici bulamayinca vadelide yogun islem yapan ky i dolandirmak icin islemler yapilmaya baslandi
ky vadeliye daha istekli yaklasiyor sebep az para cok kazanc beklentisi
simdi dikkat edin SAAT 14 DEKI MARGIN CALL A KADAR MUMKUN OLDUGU KADAR YUKARIDA TUTACAKLAR SHORTCULARA YUKARIDAN KAPATTIRACAKLAR HATTA VE HATTA DAX 0.50 GEVSEDI VADELIDE TIN YOK
aslinda bu canavari kendimiz yarattik belki birkac arkadas zengin oldu ancak ky komple nakavt oldu bence
PARA HERIFLERDE SEN ISTEDIGIN KADAR ANALIZ YAP KAFA PATLAT BOSS[/QUOTE]
al arkadas saat 1 de yazmisiz saat oldu 2 tamgaz yukariiii