-
[QUOTE=teo;21697]Denerde başka sefere inşallah...1.5780 den shortladım..
Sevgiler...[/QUOTE]
Cuma günleri anlamsız hareketler yapıyor, umarım kazanırsın.
Bende sanal aynı yerden uzun stop 1.5735...
''Biri alır, biri satar, ikiside kendini akıllı sanır'' diye bir imza okumuştum, piyasa bu...
-
[QUOTE=teo;21697]Denerde başka sefere inşallah...1.5780 den shortladım..
Sevgiler...[/QUOTE]
Cuma günleri anlamsız hareketler yapıyor, umarım kazanırsın.
''Biri alır, biri satar, ikiside kendini akıllı sanır'' diye bir imza okumuştum, piyasa bu...
-
-
-
[QUOTE=hilm;21701]Cuma günleri anlamsız hareketler yapıyor, umarım kazanırsın.
''Biri alır, biri satar, ikiside kendini akıllı sanır'' diye bir imza okumuştum, piyasa bu...[/QUOTE]
Sayın Hilm, Eur/usd çok net satda bende,Gönlüm Goldda ama bir türlü sat vermedi halen , Eur/usd trade etmeyi çok sevmesemde paritelerde en net sat bu olduğu için girdim, hayırlısı...
-
[QUOTE=hilm;21701]Cuma günleri anlamsız hareketler yapıyor, umarım kazanırsın.
''Biri alır, biri satar, ikiside kendini akıllı sanır'' diye bir imza okumuştum, piyasa bu...[/QUOTE]
Sayın Hilm, Eur/usd çok net satda bende,Gönlüm Goldda ama bir türlü sat vermedi halen , Eur/usd trade etmeyi çok sevmesemde paritelerde en net sat bu olduğu için girdim, hayırlısı...
-
-
-
[QUOTE=Vob Trader;21704]doyce bizden yana[/QUOTE]
düşşse bi kutlama yapcam yakın cevremi hediyeye bogcam ama düşmyor .dng
-
[QUOTE=Vob Trader;21704]doyce bizden yana[/QUOTE]
düşşse bi kutlama yapcam yakın cevremi hediyeye bogcam ama düşmyor .dng
-
[QUOTE=teo;21703]Sayın Hilm, Eur/usd çok net satda bende,Gönlüm Goldda ama bir türlü sat vermedi halen , Eur/usd trade etmeyi çok sevmesemde paritelerde en net sat bu olduğu için girdim, hayırlısı...[/QUOTE]
Aslında temel olarak hem Altın, hemde EUR satmak bu sıralar son derece riskli ; ABD de şu sözü geçen bankalar kurtarılsada, batırılsada Altın ve Eur yükselecek deniyor.
Siz göstergelerinize güveniyorsanız, kısa stoplar ile dikkatli olun derim.
Ben işe yarar gösterge bulamadım, cizgiler ile bocalıyorum, ve Eur 1.5750 direncini kırdı. Altınla işim olmaz.
-
[QUOTE=teo;21703]Sayın Hilm, Eur/usd çok net satda bende,Gönlüm Goldda ama bir türlü sat vermedi halen , Eur/usd trade etmeyi çok sevmesemde paritelerde en net sat bu olduğu için girdim, hayırlısı...[/QUOTE]
Aslında temel olarak hem Altın, hemde EUR satmak bu sıralar son derece riskli ; ABD de şu sözü geçen bankalar kurtarılsada, batırılsada Altın ve Eur yükselecek deniyor.
Siz göstergelerinize güveniyorsanız, kısa stoplar ile dikkatli olun derim.
Ben işe yarar gösterge bulamadım, cizgiler ile bocalıyorum, ve Eur 1.5750 direncini kırdı. Altınla işim olmaz.