hastet mentalı hafif ellesem seninkiynen aynı olacak emme zistemime ihanet ederim deyüü ellemeyorum.... çünkü kodlarkene herşeyin default halini kullandım.... ellersem b..unu çıkarabilirim... gayri
ne dersin accuk oynasammı gayri üvvv :::
Printable View
hastet mentalı hafif ellesem seninkiynen aynı olacak emme zistemime ihanet ederim deyüü ellemeyorum.... çünkü kodlarkene herşeyin default halini kullandım.... ellersem b..unu çıkarabilirim... gayri
ne dersin accuk oynasammı gayri üvvv :::
re long ...
[QUOTE=mbm;259981]iki haftada ben yokum....tatile çıkıyorumda.....
gerçi ben olsam nolur olmasam nolur.. zaten yoktum..
şurda iki gündür varım..
herkese bol kazançlar....
fırsat ve internet bulursam açarım vobborsayı..şüpheniz olmasın.....
iyi akşamlrrr...[/QUOTE]
abi iyi oluyor beraber seans .. tatile dönüşü . .gelirsin ... iyi datiller ... güle güle git gel .. :D:D.brv.brv
[QUOTE=mbm;259982]ahada ben çıktım bile.....
kısa gidiyorum...
geldiğimde mümkünatı varsa 60*** olsun pilisss....[/QUOTE]
iyi tatiller patron.. merak etme sen, kısalarına göz kulak oluruz..:)))
[QUOTE=jerfin;259969]5 verisinden sonra sanki biraz aşağı inecekler gibi..[/QUOTE]
jerf resimdeki kadının azı emme buyukmuş yuaw... buyuk aazlı hanımlardan çok korkarım ben üvv :::
filat full filat..haftasonunada filat...
[quote=fXci;259984]hastet mentalı hafif ellesem seninkiynen aynı olacak emme zistemime ihanet ederim deyüü ellemeyorum.... çünkü kodlarkene herşeyin default halini kullandım.... ellersem b..unu çıkarabilirim... gayri
ne dersin accuk oynasammı gayri üvvv :::[/quote]
mal senin sen bilirsin:..::..: amma bir de az fastini izlemekte faide olabilir...daş atıp da elinmi yorulacak...iki rakamla oynayacan..faraza, en az 4 ay izleme davsiye ederim proda atmadan önce....dng
son açtığım longları gapatmadım .. onları uygun yereden kapatıp .. geceye .. dünden kalan sembolik longlarla girecem .... son kararım my last decision ...
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/f279c2e8.png[/IMG]
sistemli trade örneği ...
fake tir o numaradır yükselmez ühühühühüh
birazdan düşer numara felan derken vesselam... ühüühüh
haşırt -600 pivan ühüühühhühü
güniçi en yügsek kapatabilir bence tahmniim .. .
12026 çok fazla bu rakam.. ıkı ıhtımal var ,
ya bu poz karsılıklı ayaklardan acılmıs embe basma pozu , ki istenildigi an bi kısmı kapatılacak ..
yada ciddi ciddi piyasa bu inatlasmanın ardından 80000 dalgasında sörf yapcak..
hadi hayırlısı...
cümleten iyi tatiller ve mutlu günler.. haftasonuna flat..
haftasonuna 70.100 den açtığım 1/5 kısalarla giriyorum.. iyi akşamlar..