-
[quote=follow;114034]aynen katiliyorum
dax,dow da tutturup bizim vadelide yaniliyosak demekki bir yerde bir capanoglu var[/quote]
yani doğru dersiniz sevgili arkadaşlar, dümen tezgah gırlada..en basit sistem bile bu trendleri yakalıyor... yani KY nin sorunu, PY değil, disiplinsizlik..en azından benim adıma öyle...
-
[quote=chn69;114032]adamları tebrik etmek lazım piyasayı nasılda tutabiliyorlar
paranın gücü işte bu[/quote]
gönderilen emrin düzeltilmesi/silinmesi olayı iptal edilmediği sürece, para bu kadar güçlü olacaktır...
bir kademe üste 1.000 kontrat yazılıp milleti satmaya zorlayıp, 200-300 kontrat satıldıktan sonra o emri zart diye silip 5 kademe yukarı süpürmek, olayı bilmek, öngörü, analiz, zart zurt değil, düpedüz hiledir...
düşüncem budur.
-
43200 den son kurşunlrı da sıktım kısa olarak...
-
şu 14 uzlaşmasını geçsekte ne olacağına daha bi rahat baksak
-
[quote=Astatin;114030]pambııkkk..825 altında 15 dklık bar kapanışı sat getirir..gözün doysun dombili beyaz ayu....sat artık şu 194 kontratonu yawww[/quote]
ya accık ağzının ayarı olsun be :::
vermem arhadaş SAT gelene kadar vermem :::
klavyenin de mouse un da kablosunu çektim istesemde veremem hehehe :::
-
[quote=Astatin;114036]yani doğru dersiniz sevgili arkadaşlar, dümen tezgah gırlada..en basit sistem bile bu trendleri yakalıyor... yani KY nin sorunu, PY değil, disiplinsizlik..en azından benim adıma öyle...[/quote]
abka da shortladı sistemi sat dediğini sanmam
-
[QUOTE=Astatin;114036]yani doğru dersiniz sevgili arkadaşlar, dümen tezgah gırlada..en basit sistem bile bu trendleri yakalıyor... yani KY nin sorunu, PY değil, disiplinsizlik..en azından benim adıma öyle...[/QUOTE]
dogru yakalıyor ancak o olaydada soyle bır sıkıntı var
8 dogru ıslemle parayı yapıyosun 2 hatada kazanc gıdıyor
dıyeceksınkı stoploss
ondada haklısında
1000 puan gap e neyın stopunu koyacaksın ??
zaten gıden gıtmıs oluyor yanlısmı??
daxda gap yesen dahı ıllakı o gap doluyor ınceleyın gorun
bızım pıyasa bul karayı al parayı gectı cunku orada %50 sansın var
aslında dax dıye bır topık acıp orada gun ıcı dax ıslemlerını yorumlasak bu rezaletten ıyıdır dıye dusunuyorum.
-
[quote=chn69;114023]sayın cırcır
demekki siz çok iyi beceriyorsunuz
yorumlarınızı yazsanızda faydalansak o zaman[/quote]
benimde iyi kötü bir sistemim var ne yorum yapıcam sistemi uygularım gerisine karışmam
-
şimdi burdan sonra ne olacak
gunun sorusu
asagı ve yukarı iyi marj var
ama yonu dogru bilene
-
-
ben piyasa yonunda hareket edecegim
43000 long yazdım
-
[QUOTE=cırcır;114043]benimde iyi kötü bir sistemim var ne yorum yapıcam sistemi uygularım gerisine karışmam[/QUOTE]
annayı sana versem bana uygularmısın gız ::: emma terbiyeni takın follova davrandığın gibin davranma gıza. Kırma gızımı :::