yürüyün koçyiğidin evlatları 44.000 e ne kaldı ki? elinizin kiri anasını satayım.. :D
yakın lem 44.000 i...
Printable View
yürüyün koçyiğidin evlatları 44.000 e ne kaldı ki? elinizin kiri anasını satayım.. :D
yakın lem 44.000 i...
teşekkürüm kalmadı maalesef ... kusura bakmayın artık ... üüüüüğüğüğüüüüüüüüü
[quote=selçuklu;114061]teşekkürüm kalmadı maalesef ... kusura bakmayın artık ... üüüüüğüğüğüüüüüüüüü[/quote]
sil bendekileri.helali hoş ola. yılanın hatrına.
ama o zurnanın ucuna ot tıkadığım gün mosmor olur çalan, ona göre. :D
bugün 500 pıvan daha eskidim (-500)
ANNAM
[IMG]http://i43.tinypic.com/vxm9o4.png[/IMG]
[QUOTE=unlimitted;114062]sil bendekileri.helali hoş ola. yılanın hatrına.
ama o zurnanın ucuna ot tıkadığım gün mosmor olur çalan, ona göre. :D[/QUOTE]
patron düşerkende çalacaz kavalı yılanlar aşağıya gidecek ... tıkarsan düşmez bak .. sen bilirsin ama bence tıkama :p .. bu borsa yeni dipler görecek daha .. benim boğalığım ... 2 günlük olmadı 3 günlük oda olmadı 4 günlük en kötü ihtimalle haftaya salı sabahı kısa poz açıp uzlaşacam ... ...:D:D:D:D
[QUOTE=oğuzt;114054]30 dk macd ınceleyen oldumu hıc genelde gecelere dogru yonde gırmıs gıbı geldı bana
(daha once burda ısmını hatırlayamadıgım bır arkadas dıle getırmıstı benımde oyle aklımda kalmıs)[/QUOTE]
o tesbit madein abka dır.:) neredeyse %80 üzeri tutar..
evet bir sistem cezası daha yedik...41225 al sinyaline uyup 2 günde 2200 points götürmek varken, histeme uyup 600 puan içeri girdik...sistem pis ceza kesiyor :( böylece portfoy cumaya göre %7 erimiş oldu....sistemi olup uyayanlara ibret olsun deyu yazıyorum...üstelik bu sabah sistemin 42400 de verdiği al teyidine bile uysak yine cillop karda olacaktık..al sana karakan
bir ibretlikte benim..sistem tam gaz al iken ,dax a güvenip kısalırsan,300 puan zararla stoplarsın...oysaki eskiden beri herkes derki,ne ile ilgileniyorsan ,sadece onun tekniğine bakman lazımdır...
ula izledikçe gideyu bu.
[quote=Astatin;114067]evet bir sistem cezası daha yedik...41225 al sinyaline uyup 2 günde 2200 points götürmek varken, histeme uyup 600 puan içeri girdik...sistem pis ceza kesiyor :( böylece portfoy cumaya göre %7 erimiş oldu....sistemi olup uyayanlara ibret olsun deyu yazıyorum...üstelik bu sabah sistemin 42400 de verdiği al teyidine bile uysak yine cillop karda olacaktık..al sana karakan[/quote]
Sisteme uysana histemle ne işin var hergün herkes bas bas bağırıyor long die.:cool:
[QUOTE=Astatin;114067]evet bir sistem cezası daha yedik...41225 al sinyaline uyup 2 günde 2200 points götürmek varken, histeme uyup 600 puan içeri girdik...sistem pis ceza kesiyor :( böylece portfoy cumaya göre %7 erimiş oldu....sistemi olup uyayanlara ibret olsun deyu yazıyorum...üstelik bu sabah sistemin 42400 de verdiği al teyidine bile uysak yine cillop karda olacaktık..al sana karakan[/QUOTE]
abi napcez böyle uyma uyma niree kadar yuaw ::: Anna her sinyalde 5000 puvan kar yazmadan bırakmayor çhansa bak :::