-
Sayın Hellim Gelmiş;
Bir ricamız olabilir belki... Sistemi olup uymayanlara uymadıkları her sinyal için bir ceza puanı yazalım...5 ceza puanına ulaşınca nick namein altına sıfat olarak denyo yazalım :) 10 ceza puanına ulaşınca "zavallı" diyelim...15 ceza puanına ulaşınca bir şey yapmaya gerek yok zaten batmıştır :) :)
Ama bugünden itibren geçerli olsun..geçmiş sayılmaz :)
-
Bağlantım problemli yine full short en son 43575 ten.
-
[QUOTE=Astatin;114082]HR da çift tepe diyosa kesin olmaz o çift tepe :)[/QUOTE]
HR da çift tepe diyosa kesin olmaz o çift tepe deriz ve dahanda çıkacak diye düşünürkene kesin
çift tepe olur:::
-
Sayın Yiğit Bulutun geçilmez kalesi bakalım ne yapacaklar.
-
yaw bizim ne çok ayumuz varmış kes kes bitmedi hale bak.
bitseydi de biraz işimize baksaydık...
-
[quote=Astatin;114084]Sayın Hellim Gelmiş;
Bir ricamız olabilir belki... Sistemi olup uymayanlara uymadıkları her sinyal için bir ceza puanı yazalım...5 ceza puanına ulaşınca nick namein altına sıfat olarak denyo yazalım :) 10 ceza puanına ulaşınca "zavallı" diyelim...15 ceza puanına ulaşınca bir şey yapmaya gerek yok zaten batmıştır :) :)
Ama bugünden itibren geçerli olsun..geçmiş sayılmaz :)[/quote]
Bugünde sayılsın olmaz.:..::..::..::..:.leleleHatta eskilerde dahil olsun hahha
-
buyur işte yine histem zangır zangır şortla deyo 575 den :)
-
[QUOTE=unlimitted;114088]yaw bizim ne çok ayumuz varmış kes kes bitmedi hale bak.
bitseydi de biraz işimize baksaydık...[/QUOTE]
ne ettiyse şu imf etti bize allahından ::: dengemi bozdular..... annaya uyayordum hep uyayordum...
-
[QUOTE=Astatin;114090]buyur işte yine histem zangır zangır şortla deyo 575 den :)[/QUOTE]
benimde emma diynemeycem anna flat deyene kader:::
-
saldırmak ıcın guc topluyor bır daha dalabılır bu yılan artık fazla oluyor :)
-
bu arada çoşkunun nedeni 500 bın kişiye iş verilmesi fikrinden vaz gecilmesi imiş adamlar fakır fukarının işsiz kalmasına yukselerek tepkı verıyor
-
[quote=SaNCaKTaR;114094]bu arada çoşkunun nedeni 500 bın kişiye iş verilmesi fikrinden vaz gecilmesi imiş adamlar fakır fukarının işsiz kalmasına yukselerek tepkı verıyor[/quote]
Bir 500 bin kişi daha olsa demekki 80000 oluruz.:..::..: