Bu hafta 42000 altına indirmezler artıkın, rolantiye çekerler, yarın 42000-42500 aralığında kısalar kapanıp uzuna geçilir, Cuma sabahıda buralardan tekrar kısaya geçilir olur biter:) yataya gireriz artıkın diyorum, saygılar....
Printable View
Bu hafta 42000 altına indirmezler artıkın, rolantiye çekerler, yarın 42000-42500 aralığında kısalar kapanıp uzuna geçilir, Cuma sabahıda buralardan tekrar kısaya geçilir olur biter:) yataya gireriz artıkın diyorum, saygılar....
fdji 8550 den 3 kere satış yemiş
bugun ne yapacak acaba
aakidiş 100 puan tornistan yapmıyor amma açgözlüler yaw...
garan ve isctr de yabancılar pasif alıcı
tüm satışları karşılıyorlar
[B]BJKAS[/B] yine TAVAN olmuş kimse de haber vermiyor yafu [COLOR=blue][B]10.60[/B][/COLOR]...oha diyorum başka bişey diyemiyorum...
XU100 34 865 ile yeni yüksek görüldü.
Üstünde kapanırsa 38 000 yolu açılır, altında kapanırsa yurt dışına göre yarın düzeltme gelebilir...
[QUOTE=SEYYAH;114112][B]BJKAS[/B] yine TAVAN olmuş kimse de haber vermiyor yafu [COLOR=blue][B]10.60[/B][/COLOR]...oha diyorum başka bişey diyemiyorum...[/QUOTE]
bjkas ekranımdan kaldırmısştım abow bugunde %21.84 etmiş bu seyyah bakma lem günah sil ekranından :::
ben eski 600 pıvanın derdindeyim (-600)
way canına patron..stopları çalıştırmasak hayatımızın ilkm MC sinin diyarlarına yaklaşmış olacaktık
Beşiktaş bu hafta son iki günde dört tavan daha çeker, sonra haftasonu Galatasarayıda yendimi aynen haftaya Pazartesi sali 20 lirayı aşan fiyatıyla dudak uçuklatır, almayan pişman, satan binpişman olur:) saygılar....
ne çok seviyoruz şu aşırı alım bölgesini
44100 e gidermi giderse son dayanan cortcularıda yakarmı ?
[QUOTE=fXci;114118]44100 e gidermi giderse son dayanan cortcularıda yakarmı ?[/QUOTE]
[B]Ayrı [IMG]http://i44.tinypic.com/29omw6a.png[/IMG]TEN [/B]
wod jones çıfır 8540 a gidermi ?