[QUOTE=fXci;114118]44100 e gidermi giderse son dayanan cortcularıda yakarmı ?[/QUOTE]
Evet öyle olursa 44100-44200 görmesi lazım:(
Printable View
[QUOTE=fXci;114118]44100 e gidermi giderse son dayanan cortcularıda yakarmı ?[/QUOTE]
Evet öyle olursa 44100-44200 görmesi lazım:(
[quote=Astatin;114115]way canına [B]patron[/B]..stopları çalıştırmasak hayatımızın ilkm MC sinin diyarlarına yaklaşmış olacaktık[/quote]
asti sen beyle bütün gün patronunla VOB muhabbeti yapabiliyon mu? :::
ne ballıymışsın lem o zaman.millet çaktırmadan AL-SAT tuşuna basmaya çalışıyor sen ayağını öteki koltuğa uzatmış patronlan VOB geyiği yapıyon.allah bilir bunun için maaşta alıyondur sen :::
Akşama long devam.
lem yastık yapmadığı bi 43.700 kalmıştı, onu da yaptı yapacak heee.
feza formasyonu.
bütün proceksiyonlar çüpe!
Selçuklunun gala duple oldu yılanları sağolsun .brv
[QUOTE=Larossıan;114122]Akşama long devam.[/QUOTE]
440000 üstünde full cort yatarım aşkama ::: cesaret ederbilirmiyim bilmeyorum
[QUOTE=SEYYAH;114112][B]BJKAS[/B] yine TAVAN olmuş kimse de haber vermiyor yafu [COLOR=blue][B]10.60[/B][/COLOR]...oha diyorum başka bişey diyemiyorum...[/QUOTE]
Geçmişte şampiyonluk ilan edilmeden dönmezdi.
Bu pazartesi şampiyonluğunu ilan ederse düşmeye başlar, yoksa daha yükselir...
[QUOTE=hilm;114125]Geçmişte şampiyonluk ilan edilmeden dönmezdi.
Bu pazartesi şampiyonluğunu ilan ederse düşmeye başlar, yoksa daha yükselir...[/QUOTE]
Demekki iki gün daha tavan çeker:)
[quote=fXci;114124]440000 üstünde full cort yatarım aşkama ::: cesaret ederbilirmiyim bilmeyorum[/quote]
akşama 440bin üstüne atarsa ben de kesin shortrum fxci! :D:D
[QUOTE=fXci;114124][B]440000[/B] üstünde full cort yatarım aşkama ::: cesaret ederbilirmiyim bilmeyorum[/QUOTE]
One be, sağdaki sıfırların değeri var halen:..::..::..:
Bugünkü yükseliş 2000 puan dedi gibi bakalım, yarınada 1000 puan olursa zaten ordan sonra korkma:)
Dow ve Dax tahminini başarılı yapan arkadaşlardan bu akşam için bir tahmin alabilirmiyiz?
Bizim piyasa yükseliş işaret ediyor.
%4.78 way canına ........la kriz yokken bilem böyle yükselişler kırk yılda birdi beaah