Bu iş yine ralliye döndü iyiden iyiye, tepeleri geçtik, şimdi mecburen uzun:) hadi bakalım hayırlısı....
Printable View
Bu iş yine ralliye döndü iyiden iyiye, tepeleri geçtik, şimdi mecburen uzun:) hadi bakalım hayırlısı....
[QUOTE=atlascepkenli;114107]:D:D kardeş benim hürriyet gazetesine benzeyen yanım var mı???
iddaa ya bilem varım,,, ama çok uzun vadeli bir yatırım olur,,,, o yüzden şimdilik uzunlarla vob da devam edelim bakalım ;);)
ben iddialıyım 2020 diyorum,,,, tartışmaya açık bir konu değil,, 2020 de açar bakarsın buraya,,,,,,,,, :..:[/QUOTE]
O lafı söyleyen hürriyet gazetesi değil, zamanın başbakanı çiller. 50 yıldır bu milleti ab ile uyuttunuz yeter. 2020 de gel buraya bak diyosun, şaka mı bu :D Geç hocam bunları neden 2020 ?? nerden çıktı şimdi bu?? bence 2020 de ab diye bişey kalmayacak bu gidişle....
[QUOTE=SEYYAH;114143]yahtılar abi 44.000 i...şanın yürüsün namıssız PY :::[/QUOTE]
amcaları öptüm ultrason sonuçları açıklandımı sonuçları bildirecem :::
la bu cimcime ne zaman ortaya çıkıp da 3-5 bin kontrat alsa/satsa, ertesi günlerde bişi olii. bakalım bu kez noolcek.
garip olan bu kez son bilmemkaç ayın zirvesinden bu miktar alması.
şaşırtmaca kokusu geliyo burnuma ama... hayırlısı.
Şunun şurasında 78000 ne kaldı devam py:..::..:Sizden korkan sizin gibi olsun verene kadar devam:D:D
dow amca satışı yiyior bakalım
aah gördüm tera 875 i boyadı yada 850 yi..kesin gökhan bu
41.350 maliyetli LONG ların bir kısmı 43.875 şutingen :cool:
valla fırsat vere vere çok sakin bir şekilde aldılar bugün piyasayı.
% 5 + ..
bu kadar prim yapan piyasa satılır diyor şeytan.demekki 45 binde yakacaklar yarın :)
[QUOTE=fXci;114146]amcaları öptüm ultrason sonuçları açıklandımı sonuçları bildirecem :::[/QUOTE]
kız yada erkek farketmez savlıklı bebe olsun yeter :::
0 işlem long devam .. projeksyon belli ...
[quote=SEYYAH;114151]41.350 maliyetli LONG ların bir kısmı 43.875 şutingen :cool:[/quote]
eline sağlık,temiz iş..