-
[QUOTE=hurricane;37836]104 ü gösteriyor.Borsa 37000 üstünde 2 şer milyar ytl ile 3 gün durmamalı.Durursa artar durmazsa düşer.[/QUOTE]
Teşekkür ederim sn. hurricane, ben usd / jpy dememiştim jpy/ytl yazmıştım, bakalım altında gidişatı takibederiz, saygılar.
-
[URL="javascript:NewWindow('/glossary/markets.html','AU','top=50,left=200,width=500,height=350,scrollbars=yes')"] [IMG]http://www.kitco.com/images/live/gold.gif[/IMG][/URL]
-
sanirim birileri uzulecek ancak bayrama flat girmistim
hatta dun 45.900 den 1 tane sembolik short acmistim onuda 45.000 gordugunde kapattim
portfoyun 1/5 i cok sig kagitlara bagli gerisi nakitte
cok az kaldiracla long tasiyan arkadaslara panik olmayin derim
full long tasiyan arkadaslarin durumu ise gercekten kotu ancak biz bu piyasalarda neler gorduk neler daha 2 gun var hicbirsey simdiden belli olmaz derim
yarin g-7 ler acil toplanti karari alir beklentisi bile ortami yumusatabilir
bayrami zehir etmeyin kendinize saglicakla kalin.
-
Herkese iyi bayramlar. Ortalık karışmış yine. Hafta sonuna short girme niyetime rağmen iki yöne sert hareket ihtimaline karşı flat kaldım pazartesi de flat devam ettim. Yasanın kabul edilmeme ihtimalini pek düşünmemiştim çoğunluk gibi. Demek tam tersi bir hava estirilmiş. Adamlar iyi oyaladılar doğrusu edildi edilecek derken araya hafta sonu girdi biraz daha zaman kazandılar. Belki de bir süre sonra işler iyice kontrolden çıkacak yasayı falan da takmayacak kimse panik büyürse. Şimdi de perşembe öne çıkarılmış tarih olarak bakalım ne olacak.
-
sitenin birinde birileri uzunda yakalanmış galiba pişkin pişkin bişi yokki naraları atıyolar.
Yaw daha nolsun, dow bundan sonraki günlerde daha aşağıya gideceğini teyit etti. ikili dipte aşağı kırıldı.
Perşembe toplanacakmış.. Toplansınlar... gökten paramı yağacak toplandıklarında... Yasa da çıksa ne olursa olsun artık bu krizin derinleşmesini engelleyemez.. Krizde artık ciddi bir sürece daha yeni yeni giriyoruz. 1-2 hafta içinde dow 9500 e sallansında bakın görün o zaman kelleleri koltukta..
Dow yukarı yapsa, 11.000 üstünde kapansa bile açılışımız eksi olacak ve devamında hem bizde hemde dünyada kan gövdeyi götürecek şekilde düşüş devam edecek. Etmek zorunda, çünkü daha yeni bankalar battı ve batıyor, devamında şirketler, reel sektör ve istihdam, tüketim harcamaları v.s. her şey etkilenecek. dip görülmedi ve dibe doğru gidişte en ivmeli zaman yaklaştı...
diğer site uzun olsun, biz kısalayaıp siteler arası avcılık yapalım bari :).
-
[QUOTE=BULUT;37852]sitenin birinde birileri uzunda yakalanmış galiba pişkin pişkin bişi yokki naraları atıyolar.
Yaw daha nolsun, dow bundan sonraki günlerde daha aşağıya gideceğini teyit etti. ikili dipte aşağı kırıldı.
Perşembe toplanacakmış.. Toplansınlar... gökten paramı yağacak toplandıklarında... Yasa da çıksa ne olursa olsun artık bu krizin derinleşmesini engelleyemez.. Krizde artık ciddi bir sürece daha yeni yeni giriyoruz. 1-2 hafta içinde dow 9500 e sallansında bakın görün o zaman kelleleri koltukta..
Dow yukarı yapsa, 11.000 üstünde kapansa bile açılışımız eksi olacak ve devamında hem bizde hemde dünyada kan gövdeyi götürecek şekilde düşüş devam edecek. Etmek zorunda, çünkü daha yeni bankalar battı ve batıyor, devamında şirketler, reel sektör ve istihdam, tüketim harcamaları v.s. her şey etkilenecek. dip görülmedi ve dibe doğru gidişte en ivmeli zaman yaklaştı...
diğer site uzun olsun, biz kısalayaıp siteler arası avcılık yapalım bari :).[/QUOTE]
+ krizin Avrupadaki etkileri yeni ortaya çıkıyor.
-
[QUOTE=bull market;37837]Teşekkür ederim sn. hurricane, ben usd / jpy dememiştim jpy/ytl yazmıştım, bakalım altında gidişatı takibederiz, saygılar.[/QUOTE]
1 Japon Yeni / Yeni Türk Lirası = 0,0121062048
-
[QUOTE=VOBiX;37853]+ krizin Avrupadaki etkileri yeni ortaya çıkıyor.[/QUOTE]
Ülkemizin ticaretinin % kaçı avrupaya?
tekstil
otomotiv..
diğer sektörler?.. işsizler ordusu?....
her şey güllük gülistanlık dimi ..
bu gün 23 nisan, neşe doluyor insan. börtü böcek çok güzel. yükselecek endeksler...uzunda yakalandıkya o yüzden yükselsin ::)
-
[QUOTE=BULUT;37855]Ülkemizin ticaretinin % kaçı avrupaya?
tekstil
otomotiv..
diğer sektörler?.. işsizler ordusu?....
her şey güllük gülistanlık dimi ..
bu gün 23 nisan, neşe doluyor insan. börtü böcek çok güzel. yükselecek endeksler...uzunda yakalandıkya o yüzden yükselsin ::)[/QUOTE]
oyle birsey soyluyorsunuzki sanki dune kadar hersey mukemmeldi yarindan sonra cokecez
devlete calisan sabit gelirli bu ulkede ne zamandir kriz oldugunu pratikte anlamaz
cunku oyle veya boyle ay sonu evine goturecegi bir maasi vardir
esnaf oyle degildir kazanirsa parasi var kazanamazsa yok
esnaf icin ya var ya yok bu isin belkisi yok
bu ulke zaten 1 yili askin suredir resmen surunuyor piyasa durmus durumda
yani endeks 75.000 iken zaten surunuyoduk dahami iyiydi reel sektor??
esnaf kazandigi parayi koyacak yermi bulamiyodu??
acin gecen sen bu zamanlar endekse bakin bir de ekonomik verilere bakin
su an sosyal guvenlik cokmek uzere deligi kapatabilmek icin akla hayale gelmedik kanunlar cikariyolar,yeni sosyal guvenlik kanunu kabul edilecek icerigini biliyosunuzdur
1 yil once nasildi??
cari acik ayri bir delik yama tutmuyor
1 yil once o nasildi peki??
simdi diyorsunuzki kanser hastasi olecek dun saglikliydi bugunmu olecek
medyaya dikkat edin adamlar son 3 gundur inanilmaz olumsuzluk pompaliyolar
dikkat derim ben yalnizca
yarin oyle bir pompalarlarki insanlara taa 75.000 den tekrar long actirir bunlar
saygilar...
-
Yeni bir konu actım yardım edermisiniz [URL="http://www.voborsa.com/forum/ev-alacagim-sizce-vakit-uygunmu-t4267.html?t=4267"]bakınız[/URL]
-
[QUOTE=follow;37857]oyle birsey soyluyorsunuzki sanki dune kadar hersey mukemmeldi yarindan sonra cokecez
devlete calisan sabit gelirli bu ulkede ne zamandir kriz oldugunu pratikte anlamaz
cunku oyle veya boyle ay sonu evine goturecegi bir maasi vardir
esnaf oyle degildir kazanirsa parasi var kazanamazsa yok
esnaf icin ya var ya yok bu isin belkisi yok
bu ulke zaten 1 yili askin suredir resmen surunuyor piyasa durmus durumda
yani endeks 75.000 iken zaten surunuyoduk dahami iyiydi reel sektor??
esnaf kazandigi parayi koyacak yermi bulamiyodu??
acin gecen sen bu zamanlar endekse bakin bir de ekonomik verilere bakin
su an sosyal guvenlik cokmek uzere deligi kapatabilmek icin akla hayale gelmedik kanunlar cikariyolar,yeni sosyal guvenlik kanunu kabul edilecek icerigini biliyosunuzdur
1 yil once nasildi??
cari acik ayri bir delik yama tutmuyor
1 yil once o nasildi peki??
simdi diyorsunuzki kanser hastasi olecek dun saglikliydi bugunmu olecek
[COLOR="Red"]medyaya dikkat edin adamlar son 3 gundur inanilmaz olumsuzluk pompaliyolar[/COLOR]
dikkat derim ben yalnizca
yarin oyle bir pompalarlarki insanlara taa 75.000 den tekrar long actirir bunlar
saygilar...[/QUOTE]
Ben de medyadan tırsmaya başaldım zaten. Endeks 28000 söylentileri çıkınca toparlıyor. 40000 söylentileri çıkınca düşüyor. Medya %95 ters indiaktör.
-
[QUOTE=VOBiX;37867]Ben de medyadan tırsmaya başaldım zaten. Endeks 28000 söylentileri çıkınca toparlıyor. 40000 söylentileri çıkınca düşüyor. Medya %95 ters indiaktör.[/QUOTE]
Yalnız bir zamanlar gergenekon medyası vardı. Onlar kriz olsada olmasada kötümserlik pompalatıyolardı..
Şimdi ise gerçek bir durumun izahı söz konusu.
Istatistikteki veri/denek profili değişti bence. O yüzden bu seferki yorumları farklı algılamak lazım.
-
tüm arkadaşların bayramnını kutlar....sağlık,huzur ve mutluluklar dilerim....
her şey gönlünüzce olsun.......
bayram sonrası bol kazançlar.....
-
her kanalda ilk haber ekonomik yangin,ekonomik virus sinirlarimiza dayanmis :):):)
yav boyle komedi olmaz,700 milyarlik tasari kabul olsaydi birsey yoktu yani :):)
birileri saglam pozisyon aldi anlasilan :)
-
[QUOTE=follow;37873]her kanalda ilk haber ekonomik yangin,ekonomik virus sinirlarimiza dayanmis :):):)
yav boyle komedi olmaz,700 milyarlik tasari kabul olsaydi birsey yoktu yani :):)
birileri saglam pozisyon aldi anlasilan :)[/QUOTE]
bunun sonunda çok buyuk ters kroşe var benden demesi .dng :)
-
Dow için 11100 üzerinde olumlu (3 teyidli kapanış) altında olumsuz senaryo devam ediyor. bunu başaramadığı gözlendi.
Vix 46 ya çıktı, 60 ve 120 gibi rekor seviyeler kimsenin aklına gelmeyecekler bu tip ayı piyasasında olabilir. hatta 2 hafta önce olması bu planla engellenmişti.
Şimdilik 46 vix alım fırsatı verdi, daha doğrusu 10500-580 kapatması gereken dowda son saniye panik 200 puan aşağıdan hikaye kapanış yaptı. bugün avrupada bunu onaylamadı.
10468 altında short senaryom bu panik hali yüzünden iptal olmuştur, tersine 10400 alım fırsatı oldu. tekrar 10468 e ghelindiğinde dikkatli olunmalıdır.
peki hedef nedir. 11100 artık zor.
ana destek 10670 artık dirençtir. yine ana destek 10827 yine artık dirençtir. Sonrakiler sırasıyla 11081, 11261.
şimdilik hedef 10800 üstü satış.
Endekste 36500 ün geçilmesinin hacim olmazsa hayal olacağını belirtmiştim zaten hacim için günde yoktu gerçekleşmemesi normal aşağıdan tekrar güç toplamaya çalışacaktır. aslında 36500 ün geçilemiyeceğini de düşünüyordum.
Rusya ve brezilya kadar satışlar beklenilenin aksine bize gelmeyecektir onların satış yemesinin çoğunluğu petrolle ilgilidir bize ise petrolun düşmesi yararlıdır.
bir arkadaş 1.600 dolar filan demiş doların euronun durumu bizden iyimidirki böyle birşey olsun. bu faiz doları daha 6 ay idare eder. 1300 ü zor geçer.
dowda bir önceki hafta 11609 kapanışı bana ayı piyasasının gelecek yıllara sarkacağını belirtmişti. bunu da burada üzgünüm ayı piyasası uzadı en az bir yıl daha diye belirttim ilk 10468 düşüşünün olduğu gün.
Ancak o gün bugün bizim vob 6000-7000 puanlık bir yükseliş yaptı o gün hem dowun hem vobun dibini buldum. dowdan bir günde 750 puan aldım hemde sanal he he.
tepeler düşüyor gitgide dowda 11850-11750-11600-11400-11200-11150 bir sonrakinide varın siz hesaplayın. diplerde tabii.
yanlız sonuncu dip biraz sorunlu son dakikada 200 puan komik. bu yanıltıcıda gerçekçide olabilir. sonuçta paniktir ve ters tepki yapar.
benim dibi bulup piyasanın yükselmesi oradan dönmesi benim yanıldığım anlamına gelmez. en dipten mal aldığım anlamına gelir. onu da elbet bir yerde satarım. satıp paraya çeviremeyenler yanılırlar.
aksine sert beklentimi sürekli burada geceye flat kalınmalı diye duyurdum günlerdir.
Cumaya kadar piyasaların toparlayacağını düşünüyorum´sonrasına bakacağız.
ayı piyasasında olduğumuz unutulmamalıdır.
Bu finansal olay halledildikten sonra asıl real ekonomi konuşulmaya başlanacaktır. Asıl düşüşte o zaman gelecektir.
sevgiler.
-
Jelibon
yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
şahsım adına...............
-
[QUOTE=cbaykus;37876]Jelibon
yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
şahsım adına...............[/QUOTE]
rica ederim Sevgili cbaykus senin sistem yine yanılmadı, takip ediyoruz, tebrikler.
-
Tüm arkadaşların Ramazan Bayramı kutlu olsun..
-
hayrettirki dow bizim pazartesi kapandığımız sıradaki yerden kapandı. bunun üstü yükseliş altı düşüş getirir. %15 düşeceğiz palavrası atana, 1 günde 1600 ytl dolar uydurana duyurulur. iyiki bugün açık değilmişiz çok insan tokat yerdi.
dow da belirttiğim ana destekler üzerinde kapanış oldu normaldir. gücü bundan sonra belli olacaktır.
doıwda son dakikadaki palavra 200 puanlık çubuk kandırmacaydı. zaten piyasa 200 + 5 puandan başladı.
tam bir alım fırsatıydı, isteyen şimdi satar 10800 üstü hedefti. plan geçerse boşluk doldurulmaya çalışılacaktır yani 11143 e gidebilir.
geçmezse destekler yukarıda verdiklerim dışında 10500, 10000 ve 9700 dür.
dowla ilgili yazılanlar voba direk tam olarak uygulanamaz, o ayrı bir sistem.
sevgiler.
-
[QUOTE=VOBiX;37854]1 Japon Yeni / Yeni Türk Lirası = 0,0121062048[/QUOTE]
Teşekkürler sn. vobix..
-
Israrla bizim piyasada uzun olmak iyidir diyorum kendi adıma, dow evet işaret çakmıştır, ama zaten er yada geç düşecekti, sadece bizim tezkere olayını hatırlayanlar bilirler, geçecek geçmeyecek derken geçmemişti tezkere, ahada işte buda kongre versiyonu oldu, volsitrit oyuncakla oynıyım derken baltayı taşa vurdu, ama çaktırmadan tekrar yukarı istikameti zorlayacak formül bulurlar merak etmeyin.
Fakat bizde arife den kalan pozisyonlar vob fiyatı yukarı gitmeden kapanmamalı derim, kendi adıma arife pozisyonlarına dokunmamalı derim ben, bu hafta değil, haftayada bunu görmek için arifeden kalan pozlar beklenmeli, karın ağrısı çok büyük, aşağı marj yaratılmak istenmeyecektir, bu hayli maliyetli olacaktır, o sebepten spot u düşünün, spot yukarı yaptırılıp mal çıkılmadan imkanı yok bizde düşüş zor, demedi demeyin, yukarıdada realize şart ona göre, fakat [B]spot çok hacimli yatay takılırsa [/B]düşünülebilir, oda haftaya belli olur zaten, iyi bayramlar, saygılar.
-
Rica ederim. Bu da şimdiki hali 00:20 itibariyle.
1 Japon Yeni / Yeni Türk Lirası = 0,0117541645
-
Djı düşüşünün 2008 yılı içinde devam edeceğini bende yazıyorum, henüz 2008 yılı dibini bulmadığımız söylüyorum, bunlarıda kafadan uydurmuyorum, en basitinden bu düşüşün 2008 yılı başından bu yana geliştiğini, o tarihten bu yana, yada tarihi zirvesinden bu yana oluşan düşüşüne baktığımızda, aratrend şeklinde bir düşüş olmadığını görebiliriz, bakınız örneğin en yakın aratrendlerinden 2006 Mayıs - Haziran aratrendine, çıkış trendi içindeki örnek bir düşüş ve tam bir örnek alınacak aratrend diyebilirz, % lik düşüşünede baktığımızda haftalıkları zorlayan ama aylıklara dokunamayan bir yapıda düşüştür.
Fakat bu düşüş ne zamandır düşüş trendi içinde olduğumuzun en açık göstergesi, bugünlerde dow tarihi zirvesinden %35 lere varan bir kayıpta olduğunu görüyoruz.
Kısaca dow, buradan düşüşü duracakda, yok efendim tekrar zirvelere yönelecek diyemeyiz, dip yaptı diyemeyiz, düşüş trendinde hiç kimse dibi bilemeyecektir, tıpkı 14000 lerde hiç kimsenin burası zirve diyemediği gibi.
Ama tabii arada yukarı ataklarda olabiliyor, geneldede olumlu haber etkisi sonucu dirençlere kadar olabilen bir çıkış görebiliyoruz, bu sebepten düşüş trendlerinde dirençlerin önemi çok fazla oluyor, önemli sayılan bir seviyedeki direncini aşmadan da dipden bahsetmek diye bişey olmayacağından, dip avcılığı yapmak anlamsızdır, bu durum bile vahametin boyutunu teknik olarak açıklamaya yeter diyorum.
Madam öyle biz neden yukarı hareket olabileceğinden bahsediyoruz, buradaki ince noktayıda vurgulamak gerekir.
Kendi adıma ben hep dow un kısa vadede gelebileceği düşük seviyelere geldiğini hesaba kattım, ve buralardan olumlu bir hava yakalarsa önemli direncine kadar yukarı yapacağını düşündüm hep, bunuda 11800-12000 seviyelerindeki direnci olacağını vurguladım.
Haaa, dow olduda olumlu hava yakalamadı, kısa vadede geçici dip olabilecek seviyenin dahada altına sarktı diyelim, o vakit ne olacak?
O zamanda şu olacak, hesapsız gelişen bir düşüşte düşebildiği yerden illaki tekrar yukarı dönecek, diyelim ki 1000 puan daha fazlaca düştü, yukarı dönüşünde inanın önemli direnç olarak seviyeside aynı şekilde 1000 puan kadar aşağılara düşmüş olacaktır, bu işin bahsettiğim şekilden farklı olacağını sanmasın kimse, buna görede diğer borsalar tepki dalgasında ayarını yapar, bu dow çok hesaplı kitaplı hareket eden bir borsadır, saygılar.
-
[QUOTE=VOBiX;37884]Rica ederim. Bu da şimdiki hali 00:20 itibariyle.
1 Japon Yeni / Yeni Türk Lirası = 0,0117541645[/QUOTE]
:) tekrar teşekkürler, son halini görmem daha iyi oldu, internetten bunu doğru olarak bakabileceğim bi adres varmı sizde? saygılar.
-
bize laf deil icraat lazım. bize sanal dow longu şortu flatı deil cuma günü kaç puan eksi veya artı açaçağımız lazım. gerisi hikaye bunun yorumunu yapın. dowun 200 puan hikayesini vixin 46 sını deil. yapamıosanız da boşa maval okumayın
-
arkadaslar haberturk kanali ve internet sitesi kime ait bilen varmi?
-
ciner grubuna ait sn. follow
-
[QUOTE=azziz;37899]ciner grubuna ait sn. follow[/QUOTE]
anladim sn azziz desenize ciner grubununda sonu gelmis :..:
son 3 gundur butun medyayi takip ediyorum bu kadar kriz tellaligi yapan baska medya kurulusu yok
bakin buraya yaziyorum ciner grubu boyle giderse cineride silecekler
heleki haberturk.com adamlar bugun biraz duzeltmisler icerigi
pzt ve dun 10 haberden 8 tanesi yabancilarin turk mevduatini yurtdisina cikardiklari,turk firmalarina kredi vermedikleri,bu bankalar batarsa ekonominin bunlari kaldiramayacagi ile ilgiliydi,bu heriflerin amaci haber yapmak degil kaos cikarmak gibi geliyor bana
adamlar ayni konuyu dondurup dolastirip baska yazar agzindan tekrar,tekrar,tekrar ayni kayahan gibi:..: yaziyolar bugunde gungor urasin agzindan yazmislar :..::..:
bakalim ayni konuyu daha ne kadar yazacaklar
desenize ciner saglam short acmis :..::..:
-
ulkeme gercekten cok uzuluyorum herkes tutmus bir kosesinden kendine cekmeye calisiyor
olanda gariban halka oluyor.
-
haberturk 13.00 bultenini izliyorum 20 dakikadir kriz hakkinda haber yapiyolar inat ettim sonuna kadar izliycem :)bakalim bultenin % kacini krize ayircaklar :):)
-
bunlar manyakmi yaavv 35 dakika oldu hala kriz programi yayinliyolar :):) haber heberlikten cikti belgesel oldu :)
-
Şimdilik taban muhabbetleri askıya kaldırıldı galiba....
Sn.follow tespitlerin güzel...
Karar geçerse bizim gapla açılmamız olası ...
Bu kadar olumsuz haber pompalanmasıda şimdilik dipe yakalştığımızı gösteriyor olabilir...
Ama bu demek değilki dip burası eğer plan gecer işe yaramazsa zaten dip diye birşeyde kalmaz araki bulasın olur...
Herkese iyi bayramlar...
-
13.00 de baslayan haber bulteninde 13.40 a kadar kriz hakkinda haber yaptilar canli telefon baglantilari yaptilar yalnizca kayahana baglanmadilar :):)
13.40 dan 14.00 kadar siradan haber verdiler simdi 14.00 oldu kriz haberlerine tekrar basladilar yani dongu devam ediyor :)
Allah longda olanlara sabir versin bu herifler krizi dahada yikici hale getirmeye calisiyolar
-
[QUOTE=follow;37898]arkadaslar haberturk kanali ve internet sitesi kime ait bilen varmi?[/QUOTE]
Sitenin en altında sahibinin logosu var [IMG]http://www.haberturk.com/images/Ciner_Medya.gif[/IMG]
-
[QUOTE=follow;37910]13.00 de baslayan haber bulteninde 13.40 a kadar kriz hakkinda haber yaptilar canli telefon baglantilari yaptilar yalnizca kayahana baglanmadilar :):)
13.40 dan 14.00 kadar siradan haber verdiler simdi 14.00 oldu kriz haberlerine tekrar basladilar yani dongu devam ediyor :)
Allah longda olanlara sabir versin bu herifler krizi dahada yikici hale getirmeye calisiyolar[/QUOTE]
Demekki Cuma günü ne olursa olsun küçük yatırımcıya panik satış yaptırmak için elelrinden geleni yapıyorlar
-
Denize düşen yılana sarılır atasözü her zaman dogruyu yansıtmaz. Öyle zamanlar gelirki , Denize düşen neyi bulursa ona sarılır. Ayırım yapma şansı olmayabilir. Bu nedenle yaşadıgımız süreci göz önüne alıp ve ülkemiz bankacılık sisteminin yüzde 45 ini yabancıların kontrol ettiğinide göz önünde bulundurursak, zaman geçirilmeden tedbir alınması açısından , bu tür yayınların uyarıcı tarafına bakmak daha dogru olur.
Ekonomi yönetimleri psikoloji ve umut üzerine inşa edilemez. Bernanke-Paulson-Bush üçlüsü piyasaların önünde diz çöktüler. Günlerdir kalkamıyorlar ve yalvarıp yakarıyorlar. Bu durum içerisinde bulundukları ruh hali ve aciz hallerinin resmiyete dökülmesidir. Demekki mevcut durumun bilinmeyenleri çok fazla. işin bu tarafına bakmak lazım.
Sonuçları ; sebepler dogurur. Bu üçlü sebeplere bakmıyor. Paranoyak halde umut aşılamaya çalışıyorlar. Yaratılmaya çalışılan psikolojı ve umutun tükendigi noktalarda , olabileceklerin farkında deyiller.
-
[QUOTE=bull market;37886]:) tekrar teşekkürler, son halini görmem daha iyi oldu, internetten bunu doğru olarak bakabileceğim bi adres varmı sizde? saygılar.[/QUOTE] [url]http://www.fxstreet.com/rates-charts/currency-rates/symbol.aspx?id=JPYTRY[/url]
-
[QUOTE=follow;37900]anladim sn azziz desenize ciner grubununda sonu gelmis :..:
son 3 gundur butun medyayi takip ediyorum bu kadar kriz tellaligi yapan baska medya kurulusu yok
bakin buraya yaziyorum ciner grubu boyle giderse cineride silecekler
heleki haberturk.com adamlar bugun biraz duzeltmisler icerigi
pzt ve dun 10 haberden 8 tanesi yabancilarin turk mevduatini yurtdisina cikardiklari,turk firmalarina kredi vermedikleri,bu bankalar batarsa ekonominin bunlari kaldiramayacagi ile ilgiliydi,bu heriflerin amaci haber yapmak degil kaos cikarmak gibi geliyor bana
adamlar ayni konuyu dondurup dolastirip baska yazar agzindan tekrar,tekrar,tekrar ayni kayahan gibi:..: yaziyolar bugunde gungor urasin agzindan yazmislar :..::..:
bakalim ayni konuyu daha ne kadar yazacaklar
desenize ciner saglam short acmis :..::..:[/QUOTE]
arkadaslar enteresan birsey yazayimmi ??
disari cikmistim gelince siteye tekrar baktim krizle ilgili 1 tane baslik yok :..::..:
butun site kriz haberleriyle doluydu simdi gs,fb,bardakli pet sise icat eden bir adam gibi salak salak haberlerle dolu :..::..:
yani kriz bitmis ! komik herifler bunlar .lelele.lelele
-
[QUOTE=VOBiX;37912]Demekki Cuma günü ne olursa olsun küçük yatırımcıya panik satış yaptırmak için elelrinden geleni yapıyorlar[/QUOTE]
belli bir kesim asagi icin inanilmaz istahli,her turlu imkani kullaniyolar
yeni tasari eger bu seferde gecmezse neler olacak dusunmek bile istemiyorum
ama bu sefer gececek oyle tahmin ediyorum