900 şort..way canına bakalım kaç tur etcek
Printable View
900 şort..way canına bakalım kaç tur etcek
[QUOTE=Astatin;114173]900 şort..way canına bakalım kaç tur etcek[/QUOTE]
komişın... koymişın ? ozaman eyi :::
saatlik spot boll görüntüsü iyi.... açıldı boll . .. ayrıca dow iki kez denediği bir direnci üçüncü kez deneyecek .. iki kez denenen bir direnç üçüncü kez denenirse o direnç yerle bir olur ...geceye uzun devam ... garantisi yok.. herkes kendi riskini ayarlasın ...
[QUOTE=fXci;114172]Ya kapalamsa :::[/QUOTE]
kapalar kapalar....::::::
[QUOTE=mbm;114167]geceye 43950 den kısa.. yarım uzunuda verdim burdan.......
normal şartlarda dowun eksi kapatması lazım.....
kayıtlara geçsin lütfen...:):)[/QUOTE]
dow kapanış tahminim 9000.01 kayıtlara geçsin .. :D:D:D
[quote=fXci;114169]maaşallah pambık . dualarımız senle+.[/quote]
ALLAH razı olsun ağbey...sizde olsanız bu trende eyi olurdu.neyse inşallah bi dahaki turu cümcür cemaat atarık...
ben biliyom seni asti yoldan çıkardı.:::
onun gennine faydası yok koala bozuntusu :::
bi hamle daha gelebilir yukarı
geceye 900 den şort....:) bizi ance ters gap gurtarır:)
44 bin geçilemiyor havası yaratılıyor..
bugünden yarına short çu lazım galiba :)
[QUOTE=selçuklu;114175]saatlik spot boll görüntüsü iyi.... açıldı boll . .. ayrıca dow iki kez denediği bir direnci üçüncü kez deneyecek .. iki kez denenen bir direnç üçüncü kez denenirse o direnç yerle bir olur ...geceye uzun devam ... garantisi yok.. herkes kendi riskini ayarlasın ...[/QUOTE]
buranın tepe olması lazım bugün dowda....
şelale şelale.... .lelele.lelele.lelele.lelele.boks..boks.
Evet dow da bizim gibi tepeleri geçecek beklentisindeyim ben, biz öncüyüz, işareti verdik:) daha öncede hep böyle oldu, şimdi dow hedef olarak 8800 üzerine gideceğinin işaretini bu akşam verecek diyorum, ama kapanışı nasıl yapar bilmem, yükselirde tepeyi aşar ve hafif düşerek kaparsa bilmem, o zaman dow f gece uzakdoğuyu uyutmak için düşer, sonra sabah biz açılınca artıya geçer, sonuç ralli olur diyorum, saygılar....
[QUOTE=selçuklu;114177]dow kapanış tahminim 9000.01 kayıtlara geçsin .. :D:D:D[/QUOTE]
8350... kayıtlara beraber geçsin........:::