[QUOTE=mbm;114183]buranın tepe olması lazım bugün dowda....
şelale şelale.... .lelele.lelele.lelele.lelele.boks..boks.[/QUOTE]
öyle tepemi olur abi ya ..... bide mendil sallıyon ... ayıp ediyon valla ... :D:D
Printable View
[QUOTE=mbm;114183]buranın tepe olması lazım bugün dowda....
şelale şelale.... .lelele.lelele.lelele.lelele.boks..boks.[/QUOTE]
öyle tepemi olur abi ya ..... bide mendil sallıyon ... ayıp ediyon valla ... :D:D
[QUOTE=delinda78;113927]sistemi olanlar sinyal gediğinde anlık formada haber verirseniz ....
burdakilerede yön bulmada yardım edersiniz[/QUOTE]
Ssitmeini anlık ve tüm sinyalleriyle yazmayacaksa bence hiç yazmasınalr. Farzı misal Cuam günü gelen ALsinyalini yazmayı unutsa ve sizde o sinyallere göre işlem yapıyor olsanız bugün 2000 puanda tersteydiniz ve "XXXX nerdesiiin AL gelmedi miii" diye mesajlar yazıyor olurdunuz. Sistem kurmak zor bir şey değil en basitinden hareketli ortlamalarla bile başlasanız olumlu sonuçlar alırsınız.
[QUOTE=Astatin;113985]yaw sistem falan da hikaye ha..benim diğer forumlarda çok sağlam iki ters indikatörüm var..onlarda kısa girmişti ptesi akşamı :( ona bilem uymadık yaww[/QUOTE]Asti sen kapanışa yakın bu ters indikatörleri yazabilrisin sakıncası yok .dng
[QUOTE=Astatin;114181]geceye 900 den şort....:) bizi ance ters gap gurtarır:)[/QUOTE]
Asti PM bildirimi.
ters inhibatör olayına ne deycen acil cevap ? halen ultrason sonuclarını bekleyorum
[QUOTE=unlimitted;113979]marbaş kapatılmıştır haberi geçseler benden çok sevinecek kişi var mı merak ediyorum...[/QUOTE]
VOB Trader avatarında tabanca ile seni vurur o zaman .boks.
Evet kapanış tahminimi yapıyorum, 44200:)
[QUOTE=selçuklu;114186]öyle tepemi olur abi ya ..... bide mendil sallıyon ... ayıp ediyon valla ... :D:D[/QUOTE]
yok halay çekiyorum ben.......lelele.lelele.lelele.lelele.
ula dayanamadım..800 filat.. 100 puan kar iyi :)
spottada vadelidede ilk tepeye göre hacim düşük ama önceki tepeleri geçtik
hacim önceki tepedekini geçip devasa bir yerlere gelseydi kesin kısa kalırdım ama şimdi
zamanı değil , uzun devamm geceyede :)
ahanda 900 yine şort..bakalım amon ra kaç kere sıçrayacak :)
gösterge dinleniyor ama sabahki rekor seviyeden sonra hakkıdır..
[IMG]http://i40.tinypic.com/29o1s1g.gif[/IMG]
[QUOTE=Astatin;114194]ahanda 900 yine şort..bakalım amon ra kaç kere sıçrayacak :)[/QUOTE]
Sn Astatin sisteminize uymuyorsunuz bari sisteme ters işlem yapmasanız...
geceye long...