44000 filat :) veeeeeeee
Printable View
44000 filat :) veeeeeeee
[QUOTE=clark;113961]anlaşılan makas artıya geçmeden ve 44800 yapmadan dönmeyecek :([/QUOTE]
yarın tepe görünür 44800 düşüş başlar ,öyle göstere göstere 43900 den ikili tepe yapmazlar
[quote=hilm;114196]Sn Astatin sisteminize uymuyorsunuz bari sisteme ters işlem yapmasanız...[/quote]
hilmi kardeş..haklısın ama bunlar mütevazi miktarda fazntazi işlemleri..kapanış kolbastısından 100-200 çarpmak maksatlı..şı an +100 bilem :)
Sanırım Sn mbm uyumsuzluk nedeniyle kısalamıştır.
Bu akşam flat kalmak en iyisi gibi...
veeeeeee 44125 yine şort..bu kez 1/3..... sayın Helim 1 ceza puanı yazabilirsiniz bana..sisteme uymam cezası olarak :) nasılsa 5 e kadar yolu var
Kapanışa kadar ters bir sinyal gelmezse geceye long.
[QUOTE=clark;114199]yarın tepe görünür 44800 düşüş başlar ,öyle göstere göstere 43900 den ikili tepe yapmazlar[/QUOTE]
aynen imzamı atıyorum altına,
ama bu piyasa realizasyonu yatayda yaptı bence bu hareketin devamı gelir daha.
psikolojik deli bu py:D
[QUOTE=unlimitted;114037]gönderilen emrin düzeltilmesi/silinmesi olayı iptal edilmediği sürece, para bu kadar güçlü olacaktır...
bir kademe üste 1.000 kontrat yazılıp milleti satmaya zorlayıp, 200-300 kontrat satıldıktan sonra o emri zart diye silip 5 kademe yukarı süpürmek, olayı bilmek, öngörü, analiz, zart zurt değil, düpedüz hiledir...
düşüncem budur.[/QUOTE]
Çift yönlüişlem yapıldığı için emrin çift yönlü düzeltilmesi iptal edilemez fakat silme olayına kısmen de olsa bir sınırlama getirildi zaten.
Bizim bu yükseliş dalgasında muhtemel hedef Haziran vadeli kontratolarında 48000-49000 seviyeleri çıkıyor, ama bakalım, hankı senaryoynan yuykarı yapacaklar ? saygılar....
[QUOTE=Astatin;114194]ahanda 900 yine şort..bakalım amon ra kaç kere sıçrayacak :)[/QUOTE]
Tam geldim foruma girip baktımki beni sıçratıyosunuz.Yok bende sıçrayacak mecal kalmadı.Uzuuuunnn vadeli yatırımcı oldum gayri! :) Bekliyom burda siz kazanın hele ben sıramı bekliyomm. :..:
vay anasını, geçmişi bırak, bugünün shortçularına bile MC yedirecekler neredeyse...
tekrar eski 600 pıvan :::