Endeks 100 de alımlar genele yayılmış görülüyor... ciddi yukarı yapabilir endeksler...saygılar....
Printable View
Endeks 100 de alımlar genele yayılmış görülüyor... ciddi yukarı yapabilir endeksler...saygılar....
biraz geç oldu emma bu hareketin devamı gelicek herhal :::
[QUOTE=hilm;114201]Sanırım Sn mbm uyumsuzluk nedeniyle kısalamıştır.
Bu akşam flat kalmak en iyisi gibi...[/QUOTE]
benim kriterlerime göre dow düşer bu gece..
yada düşmesi lazım.....
bizimkilere karışmam...
bizimkiler yangından kaçırır gibi mal alıyor....
sabah açılışta elmi yaman beymi yaman görürüz... kimseyi etkilemeyeyim......
son kısamı 44000 den yaptım......
Vay beee, son yarım dakikada 44200 dende işlem gördü ve son işlem 44200 :)
Kapanış tahmini....saygılar....
geceye fit-flat son kalan LONG larıda 44.150 den yığdım PY nin kafasına :::
SHORT mu? yoh yapmadım...SAT gelmeden yapmam...
[quote=VOBiX;114205][B]Çift yönlüişlem yapıldığı için emrin çift yönlü düzeltilmesi iptal edilemez[/B] fakat silme olayına kısmen de olsa bir sınırlama getirildi zaten.[/quote]
bu kısmı anlamadım?
[QUOTE=Astatin;114051]öylede; sistemlerin getirisinin hesbında o gaplerde var...sonuçta full kaldıraç gömülmediği sürece yine sistem kazandırır..gap olayına gelince, ben genelde -flatsem- gapten sonraki ilk sinyale değil ikinci sinyale uyarım..eğer gap e doğru pozda yakalandıysam genelde karı cebe korum..ters pozda yakalandıysam işi histeme bırakırım :)..
ama her durumda gap sistemi batırmaz sadece kaybettirir..ha akp kapatma davsı gibi gap in %10 lara yaklaşdığı durumlar içinse yapcek bişi yok..nere is turkey[/QUOTE]
Acemi olanalrın ya da sistmini disipli kullanmak siteyenlerin kontrat baına en az 1000TL nakit bulundurmaları ebnce sistemli çalışma için yeterlidir. Daha sonra tecrübeye göre bu miktar ayarlanabilir.
s0n 5 dakikada yaptığım kısalarla 44100 den kısaldım..sistemler net al da..ama dow un ve nıkkeının düşmesini bekliyorum..sistem dışı olduğundan limitli kısayım...
Evet günü en yuksekten kapattık, bugun sıfır işlem. 2400 puan kar, Allah bin bereket versin. zararda olanlara da sabır versin. Sistemlere bağlı kalmanın ve gereksiz macera aramanın ne kadar yersiz olduğunu gösteren bir gündü. En basit sistemler bile pazartesiden AL vermiştir. Bizi dışarıdan izleyen misafirlere ya da burada sinyal bekleyenlere bir tavsiyem var haddim olmayarak. En basitinde de olsa mutlaka bir sisteminiz olsun. Hiçbişey bilmiyorsanız açın saatlik grafiği iki tane HO ekleyin. Mesela 5 ve 15 saatlik HO. 5 15liği yukarı keserse AL, aşağı keserse SAt. Bunu bile uzun vadede uygularsanız müthiş kar edersiniz. Py napmış, dow nolmuş düşünmek zorunda kalmazsınız...
[quote=SEYYAH;114214]geceye fit-flat son kalan LONG larıda 44.150 den yığdım PY nin kafasına :::
SHORT mu? yoh yapmadım...SAT gelmeden yapmam...[/quote]
alanda kazansın tabi,iyi olmuş 2 tik alttan verdiğin :)
[QUOTE=VOBiX;114216]Acemi olanalrın ya da sistmini disipli kullanmak siteyenlerin kontrat baına en az 1000TL nakit bulundurmaları ebnce sistemli çalışma için yeterlidir. Daha sonra tecrübeye göre bu miktar ayarlanabilir.[/QUOTE]
benim full olduğum zaman yaptığım bu..50 milyar varsa 50 kontrat oynuyorum...zarar etsemde 50 kontrata devam..taki 51 milyar oluncaya kadar...
[QUOTE=Astatin;114067]evet bir sistem cezası daha yedik...41225 al sinyaline uyup 2 günde 2200 points götürmek varken, histeme uyup 600 puan içeri girdik...sistem pis ceza kesiyor :( böylece portfoy cumaya göre %7 erimiş oldu....sistemi olup uyayanlara ibret olsun deyu yazıyorum...üstelik bu sabah sistemin 42400 de verdiği al teyidine bile uysak yine cillop karda olacaktık..al sana karakan[/QUOTE]
Bay Sazana danışsan da sana da bir biyomekanik sistemci bulsanız iyi olacak gibi.