-
[QUOTE=selçuklu;113988]bence düşüş olmayacak .. [B]günün en yükseğinden kapatacaz .. garantisi yok sorumluluk kabul etmem ... ... [/B]
ralli ralli ralli .... :D:D:D
bu araba iyiymiş bununla ralli yapalım ... hahahahhah :D[/URL][/QUOTE]
ahanda günün en yükseğinden kapandık sayılır üüüüüü.. en yüksek 44.225 .. kapanış 44.200 ..1 kademe aşağıdan kapattı namussuz .. ben alayım dedim gitmedi emir .. vay anasını ... :D
geceye 0 işlem uzun devam ... ben seans içi geyiğe sardım işlem yapmamak için .. emir penceresi bile kapalıydı ... herkese geçmiş olsun zor gündü .....
-
[quote=enorton;113980]Gökhan bugün nerede acaba, dünyanın hangi uzak ucundan bize merhaba diyecek merak ediyorum... :)[/quote]
Hiç uyumadım abi.Sabaha kadar özbek kavalı dinledim.Bir fahişenin 3 saat hayat hikayesini dinlemek ne kadar zor bir bilseniz.Ama dinlemek zorunda idim.Kötü yola neden düşer insanlar araştırması yapıyorum burada.Sonuç hep aynı ekonomik.Bir diskoda komple bütün kızlar bana bakıyor hepsini kovuyorum masamdan.Yine geliyorlar.Hepsi 5000 baht diyor.150 dolara iş görüyorlar.Lanet biryer burası.Bu arada gece full short.Bundan sonra her gece shortum.Full olandan.Uyumadım hala uyumuyorum uyumayacam.
-
[QUOTE=bull market;114116]Beşiktaş bu hafta son iki günde dört tavan daha çeker, sonra haftasonu Galatasarayıda yendimi aynen haftaya Pazartesi sali 20 lirayı aşan fiyatıyla dudak uçuklatır, almayan pişman, satan binpişman olur:) saygılar....[/QUOTE]
Şampiyon olursa beklenti gerçekleşti der satrlar olmazsa beklenti kötü çıktı derler satarlar.
-
[QUOTE=Astatin;114230]abka sendemi :) şu forumda en çok sistem muhabbeti açan bir kaç kişiden ikisiyiz..ve ikimizde sisteme ters girdik geceye ha :) dur bakalım...DJI %3 çıkıyomuş, sonra IMF anlaşması açıklanıyomuş falan....Borsa tavan biz taban :) arkamızdan derlerki, sistemleri aldaydı ama ayakları toprağa bakıyodu needersin :)[/QUOTE] bakıyom bakıyom.kısalara ümit veren birşey arıyom..sonunda ufak bir ışık buldum.brv.dow 8600 aşamazsa acep 2 li tepe olur mu..zaten potansiyel uyumsuzluk var...
valla astiii ne ceza verseler haklarıdır...flat kalsam neyse ..üstelik kısayım..bu adama hertürlü ceza hakdır:)
.
-
[quote=mbm;114234]niyeki......:confused::confused:
43300 de el sıkışalım gel........:D:D[/quote]
43400 de olur
-
[quote=abka;114238]bakıyom bakıyom.kısalara ümit veren birşey arıyom..sonunda ufak bir ışık buldum.brv.dow 8600 aşamazsa acep 2 li tepe olur mu..zaten potansiyel uyumsuzluk var...
valla astiii ne ceza verseler haklarıdır...flat kalsam neyse ..üstelik kısayım..bu adama hertürlü ceza hakdır:)
.[/quote]
aman bunu 5 kere yapmayalım..yapsak da söylemeyelim...5 kere yapana denyo diyecez dedim kendi ağzımla..saan demek istemem kendime densin hiç istemem :)
-
[QUOTE=abka;114132]bjtaş hakkında en büyük risk;[B] spk olaganüstü hareket konusunda inceleme yapıyor[/B],diye bir haber direk taban yaptırır...ona göre..[/QUOTE]
açıklanmamış özel bir durum yoktur derler kaldığı yerden devam eder
-
her gün ralli ne güzel ya...
-
Vallahi arkadaşlar tecrübelerime göre dow bu gece eksi kapatmalı.Eksi kapatırsa 5000 görür dow.Çünkü yeni dip görecez eğer buradan dönerse.Eksi kaparsa varya 10 000 puan en az düşüşe hazırlanın vobta.Tahminim buradan dönecez.Çünkü imkb artarken önceki zirveye geldik yine ama birşey eksik bu çıkışta.Kesin birşey eksik.Böyle gitmemeliydik.Eksik birşey var beynime o esaslı yükseliş sinyali gelmedi.Bakalım ne olacak.Bakalım hayırlısı.Ben bu ara ayrı hallerdeyim.Hiç dokunmayın.Cumartesi geliyom.
-
Bende bi sistem sölim dedim, çok basit....
Tek bir hareketli ortalama var, 30 dakikalık grafiğe 89 hareketli ortalamayı fiyatların üzerine ekleyiverin fiyat hareketli ortalamanın altında SHORT poz tutmak, üstündede LONG pozda kalmak yeterli oluyor, hiç flat kalmasanızda oluyor, sadece ekran takibi ve bu ortalamanın altına düştüğü anda LONG lar terse SHORT yapılıyor, üstüne çıktığı andada SHORTLAR terse çevrilip LONG yapılıyor, bar kapanışını beklemenize gerek yok, iyi trend takibeder bu ortalama:) üstelik komisyon masrafıda son derece az:) saygılar....
-
astatin sana değilde şu koalaya üzülüyorum senin ellerinde boğaların hışmına uğrayacak mındar olacak hayvancağız:D
kısacılara şimdiden sabır diliyorum bu hareket burda bitmez çok net hemde:D
olmazsa benide varsın ters indikatörlere yazsınlar hatta birde beşlik hareketli ortalama çeksinler:D:D:D
-
[QUOTE=Astatin;114223]kinayeli ters indiktör sorularına yanıt :)
1) 1 nolu ters indikatör malum vahşi batıdaki bobineri
2) 2 noluyu demeyeyim :) ama bu forumu geçmişte takip edenler iddiaları şiddetinde peşpeşe 2 MC yiyen bir arkadaşımızı bilirler..biri de o... (şu an bu forumda yazmıyor):) gerçi onu 2 haftadır izliyorum hakkını yemeyeyim şimdi..belkide tesadüftür :)
ha 3 numaraya gelince, sisteme uymayaya devam edersem bakarsınız ben olurum :)..indikatörün adı da TAI oluyo..pek bi havalı.. ters astatin indikatörü[/QUOTE]
vallah kinaye yoktu :( danıyamamışın beni aseton küstüm saa