-
[quote=QUEEN;114232]dow hedefi 8650...astatin sistemini bana var sen nasıl olsa kullanmıyorsun... kullanacaksan kalsın...
Şiş kebap ısmarlarım..[/quote]
yaw sorma be kraliçem...sistem bakıyorum para gani gani...overalla bakıyorum karda olsada sistem yanında hayal kırıklığı...
şiş kepap a olmaz..baksana millet dandik dandik sistemleri 18000 e satıyomuş beaaaa..varmı alemde karlı işlem sayısı zararlıdan %50 fazla olan ve ort. kar/ort zarar oranı da aynı anda 3.5 olan... :)...bi kebap olmaz en az 4 porisyon isterim :)
-
[quote=follow;114007]bu isin civisi cikmistir artik eskiden kumardi dogru ancak su anda bu is dolandiriciliga vardi bence sebepmi
spot tamamen vadelideki pozisyonlara gore hareket ediyor dunyada tersi olur
spotta alici bulamayinca vadelide yogun islem yapan ky i dolandirmak icin islemler yapilmaya baslandi
ky vadeliye daha istekli yaklasiyor sebep az para cok kazanc beklentisi
simdi dikkat edin SAAT 14 DEKI MARGIN CALL A KADAR MUMKUN OLDUGU KADAR YUKARIDA TUTACAKLAR SHORTCULARA YUKARIDAN KAPATTIRACAKLAR HATTA VE HATTA DAX 0.50 GEVSEDI VADELIDE TIN YOK
aslinda bu canavari kendimiz yarattik belki birkac arkadas zengin oldu ancak ky komple nakavt oldu bence
PARA HERIFLERDE SEN ISTEDIGIN KADAR ANALIZ YAP KAFA PATLAT BOSS[/quote]
Yav kardeşim bir sallama ya ne zaman margin call oldu bi anlatsana en dipten 1000 puan bile artmadık pazartesi günü?Hem margin call saat 14 e kadar olduğunu kim söyledi.Şu hurafelerle borsada milletin kafasını karıştırmayın ya.Kazanacak adam da kazanamıyor sizin yüzünüzden.Yazıyorum buraya 44000 45000 50000 görür.Gelirsun bakacaz o işlere tarzında bilmiş bilmiş artist artist yazıyorsun.Eee ne oldu 2500 puan aldılar napacaz şimdi.Bir gözünü seveyim kafa sulandırma ya 40 saat zaten sulandım.Senin yazıların özbek kavalından da sıkıcı.Beğenmiyorsan kazanamıyorsan ne kötülüyorsun.Bu dünya üzerinde vobtan iyi ayarlanmış piyasa yok.Kimse iddia edemez.Herşey piyasa.İşinize geliyorsa.Çok alırım çok satarım.Kimse karışamaz.Burada da piyasa var.Kimsenin 10 000 20000 lotu engelleyemez burayı.Bu böyle biline.Ne milyar dolarlar var dünyada siz yok efg almış yok dsı 5000 satıcı fazlaymış yemeyin beni ya.Kazanamıyoruz deyin güle güle diyim size.Kötülemeyin benim ailemin ekmek yediği yeri.Ayrıca kumar hiç demeyin.Eşşek değiliz biz.Kumar mumar değil bu.
-
[QUOTE=unlimitted;114215]bu kısmı anlamadım?[/QUOTE]
Emri düzeltme işini de kaldırsınlar gibi anladım da olmaz o iş. Emir düzeltme mutlaka kalır. Halen binde bir-iki komisyon alan kurumlar varken emri düzelttrimeyip gerçekleşmeye zorlanırsa vatandaş kısa sürede batar.
-
[QUOTE=QUEEN;114232]dow hedefi 8650...astatin sistemini bana var sen nasıl olsa kullanmıyorsun... kullanacaksan kalsın...
Şiş kebap ısmarlarım..[/QUOTE]
Trafikte bile belli bir süre sonra ehliyete konuluyor ya. Astinni ceza puanları da belli bir seviyeye ulaşınca sistemine el koysun sayın HeLLiM.
-
gökhan madem kızları kovalıyorsun masadan,konsa müsaade etmiyorsun diskoya niye gidiyorsunki :)
-
[QUOTE=abka;114238]bakıyom bakıyom.[COLOR="Red"][B]kısalara ümit veren birşey arıyom..[/B][/COLOR]sonunda ufak bir ışık buldum.brv.dow 8600 aşamazsa acep 2 li tepe olur mu..zaten potansiyel uyumsuzluk var...
valla astiii ne ceza verseler haklarıdır...flat kalsam neyse ..üstelik kısayım..bu adama hertürlü ceza hakdır:)
.[/QUOTE]
Gösterge tahvile satış geldi bugün.
-
[quote=VOBiX;114249]Emri düzeltme işini de kaldırsınlar gibi anladım da olmaz o iş. Emir düzeltme mutlaka kalır. Halen binde bir-iki komisyon alan kurumlar varken emri düzelttrimeyip gerçekleşmeye zorlanırsa vatandaş kısa sürede batar.[/quote]
katılmıyorum.
emrin gerçekleşmeye zorlanması vatandaşa değil bahsettiğim hileyi yapan kişilere dokunur.
zaten emin olun vatandaşa dokunacak bişey olsaydı, bugüne kadar o kuralı koymuşlardı...
-
[QUOTE=bull market;114244]Bende bi sistem sölim dedim, çok basit....
Tek bir hareketli ortalama var, 30 dakikalık grafiğe 89 hareketli ortalamayı fiyatların üzerine ekleyiverin fiyat hareketli ortalamanın altında SHORT poz tutmak, üstündede LONG pozda kalmak yeterli oluyor, hiç flat kalmasanızda oluyor, sadece ekran takibi ve bu ortalamanın altına düştüğü anda LONG lar terse SHORT yapılıyor, üstüne çıktığı andada SHORTLAR terse çevrilip LONG yapılıyor, bar kapanışını beklemenize gerek yok, iyi trend takibeder bu ortalama:) üstelik komisyon masrafıda son derece az:) saygılar....[/QUOTE]
Üstel? Ağırlıklı? Basit?
89un etrafında çok işlem yaptırır ama.
-
[quote=chn69;114023]sayın cırcır
demekki siz çok iyi beceriyorsunuz
yorumlarınızı yazsanızda faydalansak o zaman[/quote]
Vallahi yorumlarını yazıp da milletin onun bunun yazısı ile para kazanmaya çalışıyorsanız boşuna uğraşmasın kimse.Burada öyle armudu ağzına daldan düşürmüyorlar.Herkes stilini bulacak ve yapacak kendi tekniğini o kadarrrrrrr.
-
:D,,, Yorum yok,,,,,,,,
-
[quote=follow;114034]aynen katiliyorum
dax,dow da tutturup bizim vadelide yaniliyosak demekki bir yerde bir capanoglu var[/quote]
Ben uzun vadeli fonum imkb 30 hisselerinden Türkiyeye yatırım yapmak istiyorum.En çok satıcı avrupa abd düşerken olmazmı.Ben de giderim onlar düşerken alırım.Bu kadar basit.Bunu algılamak zormu.Çapan oğlu demek sadece kendini adapte edememek marketa.Dow düşerken kaç kere daxın düşmediğini izlemiyormuyuz?Yada düşüyor dow artmıyor mu bazen?Bunlar da her hangi bir bozukluk sorun yok.
-
Aslında Gökhan ne yapıyorsa birebir aynı işlemi yapmak gerekiyor ...
Gökhan sen bugün birara fullsrt dedin ama neye göre dedin merak ediyorum sen bunu yapmazdın Ve de eminim geceye full longsun***