-
[quote=chn69;114039]şu 14 uzlaşmasını geçsekte ne olacağına daha bi rahat baksak[/quote]
14 uzlaşması ne birisi açıklasa.Birisi ip atıyor kuyuya.O öyle kalıyor.Daha margin call saatini bilmiyorsunuz.ONdan sonra niye battık.Kumar analiz falan.Oldu oldu geliyor para kapınnn.Havada.Kaç yıldır vobtasınız.Hissenette bir kere battığınızı yazmışsınız.Hala hiçbir gelişme yok.Mevzuattan bile haberiniz yok.14 uzlaşması dediğiniz 14 30 margin calu.O da çok az varsa vardır yani.Böyle tam sınır da 200 300 puan kalmışlar margin call yemiştir.Çünkü cumaya göre pazartesi 300 puan arttık.Ben şimdi size geçmiş olsun mu diyim.Hakettiniz mi diyim batmayı.Geçmiş olsun.Bu şekilde daha çok devam eder böyle.
-
[quote=delinda78;114258]Aslında Gökhan ne yapıyorsa birebir aynı işlemi yapmak gerekiyor ...
Gökhan sen bugün birara fullsrt dedin ama neye göre dedin merak ediyorum sen bunu yapmazdın Ve de eminim geceye full longsun***[/quote]
Boşuna emin olma geceye 44175 ten full shortum son işlemim o.Ben short yazdım.İnternet websitelerini açmadı ama vob programlarım çalıştı.Ben de restart yapsam düzelcekti.Seans sonuna kadar bekledim.Sonra yazmaya başladım.Foruma yazacam makinemi kapatacak değilim.
-
[quote=GOKHANFINDIK;114259]14 uzlaşması ne birisi açıklasa.Birisi ip atıyor kuyuya.O öyle kalıyor.Daha margin call saatini bilmiyorsunuz.ONdan sonra niye battık.Kumar analiz falan.Oldu oldu geliyor para kapınnn.Havada.Kaç yıldır vobtasınız.Hissenette bir kere battığınızı yazmışsınız.Hala hiçbir gelişme yok.Mevzuattan bile haberiniz yok.14 uzlaşması dediğiniz 14 30 margin calu.O da çok az varsa vardır yani.Böyle tam sınır da 200 300 puan kalmışlar margin call yemiştir.Çünkü cumaya göre pazartesi 300 puan arttık.Ben şimdi size geçmiş olsun mu diyim.Hakettiniz mi diyim batmayı.Geçmiş olsun.Bu şekilde daha çok devam eder böyle.[/quote]
çok acımasızsın gökhan sen olmuşsun artık :)
-
Bence dow dax dahil hepsi eksi kapayacak.
-
[quote=VOBiX;114254]Üstel? Ağırlıklı? Basit?
89un etrafında çok işlem yaptırır ama.[/quote]
AL:
Cross[if(mov(ln(e-superscript(kucukperiyot))>mov(ln(e-superscirpt(buyuk periyot), log-subscript(kucuk periyot)(kucuk periyot),0),1)
alsana karakan VOBIX :) ne mtx ne ms... :)
-
[quote=SaNCaKTaR;114261]çok acımasızsın gökhan sen olmuşsun artık :)[/quote]
Vallahi kusura bakma abi.Acınacak adama acırım ben.Cebinde 1 lirası yoktur.Ekmek alamaz.Sen öyle konuşma istersen bilip bilmeden.Bu yazıştığımız mevzular taaa 5 sene öncesine dayanıyor.Bu gerçekten böyle.O yüzden izle sadece istersen.Hiç de gaddar olduğumu sanmıyorum.Kimse benim aileme baktığım bir mekanı gelip de karalamamalı.Hele sallıyorsa o hep ayrı konu.
-
[quote=GOKHANFINDIK;114264]Vallahi kusura bakma abi.Acınacak adama acırım ben.Cebinde 1 lirası yoktur.Ekmek alamaz.Sen öyle konuşma istersen bilip bilmeden.Bu yazıştığımız mevzular taaa 5 sene öncesine dayanıyor.Bu gerçekten böyle.O yüzden izle sadece istersen.Hiç de gaddar olduğumu sanmıyorum.Kimse benim aileme baktığım bir mekanı gelip de karalamamalı.Hele sallıyorsa o hep ayrı konu.[/quote]
burda olmuşsun anadolu tabırıdır dostum yani piyasayı çok iyi ögrenmişsin ustalaşmışsın acımasız olmakta bunların bi parçası :(
-
dow kapanış tahminim 8550-8600 arası,,, dolayısyla artı :D
-
[QUOTE=Astatin;114263]AL:
Cross[if(mov(ln(e-superscript(kucukperiyot))>mov(ln(e-[COLOR="Red"][B]superscirpt[/B][/COLOR](buyuk periyot), log-subscript(kucuk periyot)(kucuk periyot),0),1)
alsana karakan VOBIX :) ne mtx ne ms... :)[/QUOTE]
Bu çalışmaz ama .kom
-
Ha yazamadım unuttum.Bugün açılışta pazartesi den longları 42500 lere çıktı vermedim.275 e düştü ben verdim short oldum.Bir daha da 42275 görmedik.Günü 700 puan artı ile açıp.800 puan eksi ile kapattım.Bu kadar basit.Şimdi bunlar eğleniyorlar kafalarına göre.Ben burada 2 3 ay içinde 1e20 alacam.Bu böyle olmalı.Hedefim bu.Bunlar şimdi öyle 500 al 300 ver 800 al.Haziran temmuz ağustos hedefim 80 90000 puan.Öyle ayda 1500 2000 puana burada boşuna misket oynanmaz.Hedefi büyük tutun ki 2000 3000 puan banko olsun.Hedef öyle 1500 2000 puan olursa zor para kazanılır.Çünkü kimse hedefe kolayla ulaşamaz.Ben de biliyorum 90 000 puan alamayacam ama 9000 alsam da yeter.1e3 eder en az adet de artınca.Zaten 90 000 puanı da adet artınca en dipteki portföye göre söylüyorum.100 000 80 000 arası alayım yeter bu kadar puan bana bereket versin.Üstünü başkası alsın.
-
[quote=SaNCaKTaR;114265]burda olmuşsun anadolu tabırıdır dostum yani piyasayı çok iyi ögrenmişsin ustalaşmışsın acımasız olmakta bunların bi parçası :([/quote]
Biliyorum abi.Olgunlaşmış mevye tabiri.Ama ben sadece eskileri anlatıyım dedim biraz.Thanks:::
-
alın size sistem değil ama indikatör bu indikatör tüm önemli indikatörlerin çorbası
ve histemle trade ederken çok faydasını gördüm.
(Stoch(5,3)*1+RSI(20)*50+MFI(14)*3+Mo(12)*6+(PDI(1 4)-MDI(14))*8+(Mov(Typical(),11,E)-Mov(Typical(),26,W))/4):2000:4000