sayın gökhan fındık bugün dow eksi kapatsın,büyük adamsın vessalam diyecem,geceye short kaldım ama senin kadar rahat değilim,yarın kafaya 1000 puan yersek akşama kadar uğraş çıkaracam diye....
pattaya nasıl bende haziranda gitmeyi planlıyorum?
Printable View
sayın gökhan fındık bugün dow eksi kapatsın,büyük adamsın vessalam diyecem,geceye short kaldım ama senin kadar rahat değilim,yarın kafaya 1000 puan yersek akşama kadar uğraş çıkaracam diye....
pattaya nasıl bende haziranda gitmeyi planlıyorum?
aha buradan döner, aha şuradan döner derken, aha döndü tamam derken:).. akşama kadar short-stop, short-stop bir baktım gün sonunda 1500 puan içeri girmişim..:..:
[quote=jerfin;114272]aha buradan döner, aha şuradan döner derken, aha döndü tamam derken:).. akşama kadar short-stop, short-stop bir baktım gün sonunda 1500 puan içeri girmişim..:..:[/quote]
eheh, bikaç yüz sayfa geride benim 36-38 aralığında aynı şeyleri yapmama demediğin laf kalmamıştı.
ne inadımız kaldı ne ters indikatörlüğümüz. :..:
şaka bi yana, geçmiş olsun. çıkarırsın inşallah.:)))
ee bu kadar zarardan sonra akıllandın mı derseniz cıııkk akıllanmadım:..:, geceye yine short..:..:
[quote=enorton;114145]O lafı söyleyen hürriyet gazetesi değil, zamanın başbakanı çiller. 50 yıldır bu milleti ab ile uyuttunuz yeter. 2020 de gel buraya bak diyosun, şaka mı bu :D Geç hocam bunları neden 2020 ?? nerden çıktı şimdi bu?? bence 2020 de ab diye bişey kalmayacak bu gidişle....[/quote]
Vallahi akşam ayakkabı üreticisi patronu Fransız 70 yaşında adam 22 25 yaşlarında THAI kızları nasıl kucağında hoplatıyordu bir görseydin abi AB kalırmı kalmazmı bir kere daha düşünürdün.Bunlar bu sömürüyü oturtmuş.Bir halt olmaz onlara.Bedava pazar bulmuşlar.3tane kızın dokunmadık yerini bırakmadı.Birini bana ver dedim.Kız diyor senin friendmi bu dayı.Dedim öz amcam.:D:DFiyat teklif ediyor.Dedim amcam verir.Amca dedi sonra biz beraber değiliz.Ne vıncıklıyordu varya kızları namussuz it.
[quote=jerfin;114274]ee bu kadar zarardan sonra akıllandın mı derseniz cıııkk akıllanmadım:..:, geceye yine short..:..:[/quote]
Ben de 700 puan kardan 800 puan eksi kapattım shortum ayuyuk kız iyiyiz hadi dow gebermiş.:..::..:
[QUOTE=jerfin;114272]aha buradan döner, aha şuradan döner derken, aha döndü tamam derken:).. akşama kadar short-stop, short-stop bir baktım gün sonunda 1500 puan içeri girmişim..:..:[/QUOTE]
bugün bu şekilde olan arkadaşlara gerçekten üzüldüm :confused:
çıkış ilk başladığında bende baya zarar yazmıştım şurdan döner burdançöker diye,
umarım yarın çıkartırsınız.
[quote=Astatin;114166]925 yine şorttttt[/quote]
[quote=Astatin;114165]875 filllattttt[/quote]
[quote=Astatin;114164]925 şortttttttttttttttt :)[/quote]
Bakıyom boş buldun forumu.Alırım bak ifadeni.Yazmaya başlamıyım pozisyon..dngüüü:D
full kısa devam......:):)
[QUOTE=jerfin;114274]ee bu kadar zarardan sonra akıllandın mı derseniz cıııkk akıllanmadım:..:, geceye yine short..:..:[/QUOTE]
geçmiş olsun..... iyi olmuş gece bence....
[QUOTE=unlimitted;114273]eheh, bikaç yüz sayfa geride benim 36-38 aralığında aynı şeyleri yapmama demediğin laf kalmamıştı.
ne inadımız kaldı ne ters indikatörlüğümüz. :..:
şaka bi yana, geçmiş olsun. çıkarırsın inşallah.:)))[/QUOTE]
her fırsatta hatırlatıp kafama kafama taş atıyorsun, kafam yara bere içinde kaldı yeter daaa..:..::).dng
[QUOTE=jerfin;114272]aha buradan döner, aha şuradan döner derken, aha döndü tamam derken:).. akşama kadar short-stop, short-stop bir baktım gün sonunda 1500 puan içeri girmişim..:..:[/QUOTE]
bende 600 pıvan üüü eski oldum seans sonunda :::