uygulama amaçlı diyorum:
16.00 da yeşil renko üst sınırı 74.550 de,74.500 de mor olduğundan al verdi sistem...
stop ve terse dönmesi ise 74.350 deki mavi....
Printable View
uygulama amaçlı diyorum:
16.00 da yeşil renko üst sınırı 74.550 de,74.500 de mor olduğundan al verdi sistem...
stop ve terse dönmesi ise 74.350 deki mavi....
gördüğünüz gibi her zaman kayma olacak diye bişi de yok...şimdi olmadı..
Bence gayet iyi gidiyoruz :)
74 500 alım yeri oldu sanırım
[quote=anonimm;392823]Bence gayet iyi gidiyoruz :)
74 500 alım yeri oldu sanırım[/quote]
aynen...
şimdi yukarı gidersek ne ala..sistem o yönde..
aşağı gidersek 74.350 çok yakın ve altında bi renko ile sat gelir...;)
Şubat başından beri 21 trade vardı,dün yazmıştım..
trade başına 250 puan kom ve kayma koysanız yaklaşık 5000 puan eder,yine 6000 puan net kalır..kaldı ki her trade de o kadar kayma olmamamlı..
Solotürk 74.350 den tekrar sata geçti..mavi kırıldı...
Meswela şu anda tekrar uzun için 74.575 te duran kahverengiyi baz alalım,
eğer onun üzerine renko çıkarsa long yapılabilir...sistemde bu esneklik te var yani...illa mavi ve mor şart değil...teyid için kahveyi vermiştim...
böyle yataylarda bu amaçla kullanılabilir..
:)
[URL=http://www.yukle.tc][IMG]http://img394.yukle.tc/images/300a.png[/IMG][/URL]
[QUOTE=hilmi;392814]Bende 16.05 de 74 575 ile al verdi, 10 dakikalık özel grafik, bakalım sonra silinir mi?
Deneme amaçlıdır, bununla işlem yapmıyorum...[/QUOTE]
Bendeki henüz sat vermedi. ( mavi 74 300 değerinde ve altında kutu oluşmadı )
Deneme amaçlıdır, bununla işlem yapmıyorum...
[quote=hilmi;392848]Bendeki henüz sat vermedi. ( mavi 74 300 değerinde ve altında kutu oluşmadı )
Deneme amaçlıdır, bununla işlem yapmıyorum...[/quote]
dediğiniz meseleden kaynaklanıyor bu durum...
fakat sonuçta çok fazla aylık performansa tesir etmez galiba??
ew açısından 73.825 aşağı kırılsa mesele kalmaz 4.dalga açısından...
yoksa hep 75.300 üzerinde tepe gelme olasılığı var..zaman ilerledikçe bu olasılık azalıyo ama..yani 4.dalga ağır basıyor...
günlük renko grafiğe Stochastic indicatorünü ekleyip bakarmısınız (K% (Time=8, Slowing= 3) and %D (Time=3 Style=invisible) ), merdiven basamaklarında yukarı yönlü long, aşağı yönlü şort, fena değil gibi duruyor
iyi akşamlar cümleten
iyi akşamlarr..:::
herkese iyi akşamlar.
[QUOTE=saraylı;392849]dediğiniz meseleden kaynaklanıyor bu durum...
fakat sonuçta çok fazla aylık performansa tesir etmez galiba??[/QUOTE]
Ben farlılaştıma acısından, ( ki aynı yerde çok sistem al verirse zaten alım yapmaya yetişilemiyor ) herşeyi değiştirdim, sanırım bu değişiklikler yüzündendir.
Peryot, kutu yüksekliği, emabandvar değerleri hepsi farklı....
74 200 üzerinde kaldığı sürece yukarı olasılığı daha yüksek diye kabul ederim.
İyi akşamlar.
Günaydın cümleten
günaydın.
:dü::yü:
Sistem alda sistem satta şeklinde sinyalleri vermeyeceğimi belirtmiştim.:rolleyes:
Sistemin kendisini verdim,kaldı ki tek doğru yok,yani kutu boyu ve periotları farklı seçersek faklı sinyaller oluşacaktır.
Kullananlara yararlı olmasını dilerim.
[quote=saraylı;392899]Sistem alda sistem satta şeklinde sinyalleri vermeyeceğimi belirtmiştim.:rolleyes:
Sistemin kendisini verdim,kaldı ki tek doğru yok,yani kutu boyu ve periotları farklı seçersek faklı sinyaller oluşacaktır.
Kullananlara yararlı olmasını dilerim.
:)[/quote]
Sn. Saraylı, emeklerinize sağlık, çok makbule geçti
sayın saraylı 1907 sinyallerini kullanmayı bıraktınız mı?
[quote=anonimm;392900]Sn. Saraylı, emeklerinize sağlık, çok makbule geçti[/quote]
rica ederim,
anonimm bence iyi bi sistem,biraz renkolara alışmak gerek,alım -satım yorumunu da kendimize göre ayarlamak gerek...
kutu boylarını ve periodları da öyle....
trader belli alışma döneminden sonra daha başarılı olacaktır bence..
[quote=rüzgar;392901]sayın saraylı 1907 sinyallerini kullanmayı bıraktınız mı?[/quote]
1923 sinyallerini bırakmadım,kendim bakıyorum..
1907 sinyallerini ise asla bırakmam...:::.lelele:..:
[quote=saraylı;392903]1923 sinyallerini bırakmadım,kendim bakıyorum..
1907 sinyallerini ise asla bırakmam...:::.lelele:..:[/quote]
1923 ve 1907 sinyallerinin linkini verebilirmisiniz?
kusura bakmayın karıstırmısım.cok tesekkürler.
[quote=saraylı;392716]74.150 den başlayan yatay hareket hala devam ediyor.İçinde aşağı yukarı küçük trend parçacıkları var,ama bu kırılma getirmedi.
Şu anda bu hareketi en başta ov li dalga yapısında belirtmiş olduğum gibi hala bir 4.dalga olarak düşünmekteyim.Eğer öyle ise ,önümüzdeki 6-8 günde piyasanın 70.000 altına sarkması ve orada dip yaparak bu 4.dalgayı bitirmesi olası...:rolleyes:
Bu hareketin alternatifi ise 59.800 den gelen yükselen trendin devamı 5. dalga ile..:confused:
birazdan 4.dalgayı sayacağım bir grafik koyacağım....:cool:[/quote]
[quote=saraylı;392732][IMG]http://d1202.hizliresim.com/u/p/2wxlp.jpg[/IMG][/quote]
[quote=saraylı;392853]ew açısından 73.825 aşağı kırılsa mesele kalmaz 4.dalga açısından...
yoksa hep 75.300 üzerinde tepe gelme olasılığı var..zaman ilerledikçe bu olasılık azalıyo ama..yani 4.dalga ağır basıyor...[/quote]
Dalga Teorisi ile ilgili söylediklerim hala geçerli...
Ya burdan aşağı 4.dalgayı tamamlamak için düşeceğiz,ya da 75.300 üzerinde tepe yapıp düşeceğiz.
Sürekli burdan 5.dalga şeklinde yukarı gitme alternatifi zaman geçtikçe zayıflıyor.
Eğer bu 4.dalga ise ,çok karmaşık çizmiş olacak.
[quote=rüzgar;392910]kusura bakmayın karıstırmısım.cok tesekkürler.[/quote]
est rüzgar, hoş oldu...:)))
[quote=anonimm;392909]1923 ve 1907 sinyallerinin linkini verebilirmisiniz?[/quote]
anonim 1923 ün kodunu yayınlamadım,1907 diye de bi sistemim yok zaten,FB yi kastettim onunla..
ama bundan sonra sistem yaparsam adını "1907" koyacağım,bak bu iyi fikir....lelele
[QUOTE=saraylı;392915]anonim 1923 ün kodunu yayınlamadım,1907 diye de bi sistemim yok zaten,FB yi kastettim onunla..
ama bundan sonra sistem yaparsam adını "1907" koyacağım,bak bu iyi fikir....lelele[/QUOTE]
Sn saraylı 1923 sisteminin kodunu yayınlamanızı dörtgözle bekliyo olucaz... Çünkü ne kadar karlı bir sistem-strateji olduğunu paylaştığınız msjlardan görebiliyoruz.
Renko'yu metastock olmadığı için şu an kullanamıyorum ama en kısa zamanda temin edicem.
Hocam bi de bugüne kadar ki yayınladığınız sistemler arasında en beğendiğiniz hangisiydi?Sanki bi ara daha iyisi yapılana kadar MTR en iyisi demiştiniz yanlış hatırlamıyosam. Hala geçerli mi bu fikriniz?
karşılıksız paylaşımlar için sonsuz teşekkürler iyi çalışmalar...
[quote=gatsby;392924]Sn saraylı 1923 sisteminin kodunu yayınlamanızı dörtgözle bekliyo olucaz... Çünkü ne kadar karlı bir sistem-strateji olduğunu paylaştığınız msjlardan görebiliyoruz.
Renko'yu metastock olmadığı için şu an kullanamıyorum ama en kısa zamanda temin edicem.
Hocam bi de bugüne kadar ki yayınladığınız sistemler arasında en beğendiğiniz hangisiydi?Sanki bi ara daha iyisi yapılana kadar MTR en iyisi demiştiniz yanlış hatırlamıyosam. Hala geçerli mi bu fikriniz?
karşılıksız paylaşımlar için sonsuz teşekkürler iyi çalışmalar...[/quote]
muhteşem gatsby,
tam senin nickinin betimlediği bir dalgadayız yine...:)))
Rica ederim,
Bugüne kadar geliştirdiğim en iyi sistem "1923" tür.Bu sistemin kodunu yayınlamayı düşünmüyorum.
Solotürk te iyi bi sistem...Gürültüyü ortadan kaldırması güzel.Bu sistemin performansı 5000 puan/ay üzerindedir.
Vobtrend Zeroloss ta etraflı ve kapsamlı bir sistem idi,özellikle EMABAND tg si oradaki bence özgün ve çok iyi bir tg dir.Bilmiyorum üzerinde duruldu mu?Sadece bu tg ile çok güzel başka sistemler de kurabilirsiniz..brv
Benim beğendiklerim bunlar...;)
Diğerleri çok önemli değil bence...:)
Yukardakiler gibi iyi bir sistemi Dalga Teorisinin öngörüsüyle birleştirebilirsek,başarı ortaya çıkar.
Hocam bazen oluşan barlar siliniyor.15 dakikanın sonundamı netleşiyor renkolar.
[quote=kokohan23;392933]Hocam bazen oluşan barlar siliniyor.15 dakikanın sonundamı netleşiyor renkolar.[/quote]
renkonun tanımı gereği oluyor,tam kutu boyunu bulamayınca son kutuyu silebilir.
[quote=saraylı;392915]anonim 1923 ün kodunu yayınlamadım,1907 diye de bi sistemim yok zaten,FB yi kastettim onunla..
ama bundan sonra sistem yaparsam adını "1907" koyacağım,bak bu iyi fikir....lelele[/quote]
Şu konuya da değinmeden geçemeyeceğim:
Temmuz ayından beri Fenerbahçe ile ilgili gelişen olaylar ,sosyonomik açıdan,aşağı yönlü primary dereceli C dalgasının sanki işareti gibi idi..
Türkiye aşağı yönlü bir dalgaya başlarsa, FB de başlamalı!
Bir spor kulübü bir ülkenin kaderine bu kadar mı ortak olur?1919 da olduğu gibi şimdi de öyle...
Bu şeref Fenerbahçe ' ye yeter....brv
Üstad , renkolar yaptı yapacağını yine :)
[quote=anonimm;393078]Üstad , renkolar yaptı yapacağını yine :)[/quote]
öyle anonimm,:)
yataydan çıktık.
iyi akşamlar
renko kutu boyları ve periodları ben de değiştirdim...:)
iki dönüm bostan,
yan gel yat Osman,
::::..:
[IMG]http://a1202.hizliresim.com/u/r/2ymmb.jpg[/IMG]
kaç yaptınız hocam
[quote=kokohan23;393224]kaç yaptınız hocam[/quote]
kutu boyunu 75 puan yaptım,diğerlerini söylemem...:)