-
[QUOTE=traderx;114277][COLOR="Red"]bugün bu şekilde olan arkadaşlara gerçekten üzüldüm [/COLOR]:confused:
çıkış ilk başladığında bende baya zarar yazmıştım şurdan döner burdançöker diye,
umarım yarın çıkartırsınız.[/QUOTE]
boşver ben hiç üzülmedim, benim için her yüklü zarar tecrübe haneme bir çizik olarak eklenecek..:)
-
[quote=jerfin;114281]her fırsatta hatırlatıp kafama kafama taş atıyorsun, kafam yara bere içinde kaldı yeter daaa..:..::).dng[/quote]
yok walla şaka.
taş maş yok.
o bişey diil de, bugün shorttan 200 puan kara geçtim bi ara. (sabahki ilk hareket,42.550 short)
dedim lem bi kez de karda oturmayı bileyim, her seferinde ben kapatıyorum, o yönde uçuyor gidiyor piyasa. bu kez kapatma bakiim noolcek.
500 puan yedim kafama.
şaka gibi. :)
-
[QUOTE=fXci;114282]bende 600 pıvan üüü eski oldum seans sonunda :::[/QUOTE]
bugün zarar rekorunu kimse alamaz elimden..:..::p:p
-
[QUOTE=jerfin;114283]boşver ben hiç üzülmedim, benim için her yüklü zarar tecrübe haneme bir çizik olarak eklenecek..:)[/QUOTE]
temam hadi tecrube dedik emma don gölmek kalcaz daa:::
-
-
[quote=bull market;114225]Yarın sabaha tahminim spot piyasamız açılırken Vadelide 44700 civarında işlem yapıyor oluruz diyorum, herkese iyi akşamlar....[/quote]
Abi gözünğ seveyim bir kere de ben ne düşünürsem tersini yorum yapma.Şu paraları kazan da Eskişehirde bize Vobtrader ile bir ŞALE OTEL RESTAURANT çek.
-
[QUOTE=jerfin;114285]bugün zarar rekorunu kimse alamaz elimden..:..::p:p[/QUOTE]
1 kontrata göre hesap edersem zararı geçerim emma ozaman kac kontrat dondugum anlaşılır :::
-
[QUOTE=fXci;114286]temam hadi tecrube dedik emma don gölmek kalcaz daa:::[/QUOTE]
onada talimliyiz daaa:). daha önce 2 kere portföy sıfırlamışlığımız var.:) ama bak hiç MC yemedim..:..::..:
-
[QUOTE=mbm;114279]full kısa devam......:):)[/QUOTE]
abi illa yiyecen helvamı .... ye anasını satayım ... helal olsun .. :D:D:D:D:D
-
[QUOTE=jerfin;114285]bugün zarar rekorunu kimse alamaz elimden..:..::p:p[/QUOTE]
geçmiş olsun jerfin ...üüüüüğüğğüğüğüğüğ
-
samsunlular çıktı meydana yada ben yanılıyorum:D:D:D
bir tanede bende var samsunlu akşama kadar dünyayı tersten gösteriyor bana,
tam emir gireceğim vakitler gelip çöreklenir başıma ne hikmetse:D:D:D
-
[quote=GOKHANFINDIK;114278]Bakıyom boş buldun forumu.Alırım bak ifadeni.Yazmaya başlamıyım pozisyon..dngüüü:D[/quote]
naparsın kegen :) -600 puanı yiyince, derinlik sarhoşluğu hesabı rahat işlemler yaptım eyle 50 ye 100 e...tarz senin tarzdı.. he :)